• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  команди олександра та олега наживо_2

                  Фіналістами шоу стали Яремчук, Моняк, Савко та Табаков

                  Команда тренера
                  23 квітня 2012, 01:52

                  У півфіналі учасники востаннє прощалися зі своїми колегами по сцені, адже на тих, хто пройшов далі, чекає два виступи вже за тиждень і головна боротьба за звання переможця проекту "Голос країни". Між ким вона розгорнеться, вирішили глядачі та тренери телевізійного шоу.

                  Минулий концерт став одним з найяскравіших серед усіх ефірів, адже конкурсанти вирішили продемонструвати все, на що вони здатні. Як завжди, своїм улюбленцям віддавали голоси глядачі, а під час оголошення результатів до них приєдналися коучі.

                  Першим свій вирок почули підопічні Олександра Пономарьова. Він вирішив зберегти нейтралітет та розділив симпатії між учасниками своєї команди порівну. Публіка ж більшою кількістю дзвінків та sms-повідомлень вивела в лідери Марію Яремчук - у сумі вона отримала 103,19% голосів. З результатом 96,81% проект покинув Кирил Туріченко.

                  Наступними на сцену піднялися Наталія Пічкур та Ангеліна Моняк. Їх тренер Валерія віддала 60% своєї прихильності Наташі, але глядачі майже одноголосно підтримали Ангеліну, яка стала другою фіналісткою шоу з результатом у 114,94% голосів.

                  Далі настала черга команди Олега Скрипки. Він, як справжній джентльмен, 55% своїх симпатій віддав дівчині - талановитій та неперевершеній Ілларії. Втім, вона поступилася своєму супернику у глядацькому голосуванні, й Назар Савко заспіває наступної неділі авторську пісню завдяки любові публіки, що виразилася у 112,84% голосів.

                  Найбільш неочікуваним стало оголошення лідера в команді Діани Арбєніної. Відома своєю рішучістю, артистка не дала шансу глядачам вирішити долю своїх підопічних, і всі 100%, які могла б розподілити між Табаковим та Онофрійчуком, віддала Павлу. З 47,35% глядацьких голосів Олександр, на жаль, припинив свою участь у шоу.

                  Вже 29 квітня Україна дізнається ім'я переможця проекту "Голос країни. Нова історія". Голосування відбудеться у два етапи, тож не забудьте підтримати свого фаворита! Нагадаємо, що майбутній ефір порадує публіку не тільки сольними виступами учасників, але й дуетними номерами з їх тренерами. Обіцяємо: буде цікаво!

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Катюха 30 апреля, 07:34
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Дуже шкода,що Моолода,енергійна Марічка не перемогла...Хоча,на мою думку,Павло також достойний. Шкода Пономарьова(
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Василь 30 апреля, 01:06
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Тільки от зараз, на жаль вже запізно, знайшов підтвердженні фальсифікацій: коментар щодо минулорічного фіналу змагань (за адресою http://tsn.ua/glamur/events/peremozhcem-golosu-krayini-stav-ivan-ganzera.html): "подтверждаю, что все смс посланные в так называемом супер-финале за Матвиенко или возвращались, или доставлялись уже далеко за полночь.Наша семья и наши знакомые послали несколько десятков смс и все они были отсеяны сервером.Зато смс за Ганзеру летели , как горячие пирожки на базаре - для уверенности проверили. Так что это все явный мухлеж. Проблема, что украинцы наивно певерили в искренность и правдивость шоу, а цель его не соответсвовала заявленному. Думаю, что Мирзоян это понял, когда хотел покинуть шоу. Думаю, что второй раз зрители на такой развод не поведутся." Таки повелися, і я теж (((
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Василь 30 апреля, 00:28
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    ВОВАН 23 апреля, 08:14 Обидно за Иларию!!! с такими сильными голосами повылетали участники....и на тебе Яремчучка!!! ФУ!!!!! ПРОТИВНО!!ПОЗОР!!! Звездите ее дальше и слушайте сами!!!!
                    Противно, що є такі вовани, які вміють тільки гадості писати. Іллірія чудова, але Марія Яремчук найкраща, і ніхто її не "звєздіт" - вона цього не потребує.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Мирослав Рівне 28 апреля, 13:18
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Хочеться справедливості з боку організаторів, Костя будьте чесним до кінця... ніяких махінацій і підтасовок. Не розчаруйте глядача.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    василий 30 апреля, 00:08
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Не оправдал Костя ожиданий. эх...
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Юлия 28 апреля, 11:49
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Для всех конкурсантов. Знаете, как говорится, через тернии к звездам. Помните, что это даже не вокальный конкурс, это шоу. ЭТО ГЛАВНОЕ ОТЛИЧИЕ. Поэтому не переживайте так. Главное - это Ваше творчество после конкурса.ВСЕМ УДАЧИ! ДЕРЖИТЕСЬ! Еще знаете, есть такая мудрая поговорка: если невеста ушла к другому, еще неизвестно кому повезло! Так что еще неизвестно как дальше у кого сложится судьба. ДОСТОЙНОГО ВЫСТУПЛЕНИЯ ВСЕМ В ФИНАЛЕ! ЭТО ГЛАВНОЕ!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Львів 28 апреля, 09:45
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    НЕРЕАЛЬНО ДЗВІНКИЙ НАДЗВИЧАЙНО ЧИСТИЙ ГОЛОС І СВІТЛА ЛЮДИНА ! ПІДТРИМАЄМО ОЛЕКСАНДРА ОНОФРІЙЧУКА - СПРАВЖНІЙ ГОЛОС КРАЇНИ ! Голосуємо на http://play.ukr.net/goloskrainy2/ (голосувати можна 1 раз в день). МИ ЗМОЖЕМО !
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Тетяна 27 апреля, 20:33
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Що за апокаліптичні настрої? - Все купили, все за нас вирішили, продюсери не даватимуть гроші талантам, бо їм це не вигідно і т. д. і т. п. А мені здається, що вже навіть ті грошовиті продюсери починають здогадуватися, що в Україні дуже багато людей, яких скільки шансоном не мори, все одно до нього не звикнуть. У мене враження, що вони зачухалися, щоб виманити гроші у нас - людей з вухами, що ростуть на голові. Ну, нехай стараються, може і я понесу їм свої гроші, але нехай їх зароблять. Цей проект мені подобається і, чомусь навіть не виникає враження, що мене дурять. Я не завжди згодна з рішеннями тренерів, але результат глядацького голосування мене в цьому шоу просто вражає, він завжди співпадає з моєю думкою. Може, все таки, не дурять? Аж цікаво, як усе складеться у фіналі. І ще, люди, не живіть одним телевізором, поза ним стільки класної української музики! Так, так, тієї, що нібито не існує...
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Оксана 27 апреля, 23:05
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Проект направду гарний, бо живий і про живих людей. Таланти, ясна річ помічають. А от чи надовго те захоплення -- покаже лише час. Приєднуюся на заклик Тетяни не жити одним телевізором: надворі вже не те що весна -- літо! :) І направду багато хорошої музики на всілякі смаки. От я, скажімо, перед екраном телевізора "випірнула" зі слухання й перегляду опер :). Але, крім них, є ще купа всього :). тож, панове, більше позитиву й менше жовчі та нездорового фанатизму :). Бо те, що в телевізорі -- шоу, і навіть приємне. А до і після шоу -- життя, власне, особисте життя учасників і наше життя, якому треба радіти і ставитися до всього по-філософському :). І бузок от-от зацвіте :).
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Львів 27 апреля, 10:46
                    68  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    САШКО, МИ ТЕБЕ ЛЮБИМО ! ПІДТРИМАЄМО СПРАВЖНІЙ ГОЛОС КРАЇНИ ! ГОЛОСУЄМО НА http://play.ukr.net/goloskrainy2/ (голосувати можна 1 раз в день). ШАНУЙМОСЯ, БО МИ ТОГО ВАРТІ !
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Каріна 26 апреля, 23:01
                    18  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Онуфрійчук - найкращим був на цьому проекті! Він - голос країни! А те, кого тягнуть, кому підсуджують та прибавляють "глядацьких" голосів, нехай залишиться на совісті тих, хто це робить. В мене в голові до цих пір не вкладається, як можна було вигнати таку перлину - Онуфрійчука...
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    nemesida 27 апреля, 08:59
                    11  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Карина, Сашу не выгнали)))Безусловно-он самый лучший!Диана поступила мудро:все равно Саше не дали бы победу.Ставка в этом проекте изначально была на Табакова - с ним и подпишут контракт. А Саньку нельзя ломать всякой "попсятиной".Он рокер по крови,талант от Бога. Сопливые песни - "попсу" поют все, а такие как Онофрийчук единицы.А Саше давайте пожелаем УДАЧИ в его творчестве, и я думаю,что он еще покорит своим голосом не только Украину.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Sana GEM 29 апреля, 14:19
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Уже неделю не могу постичь эту великую муд.........рость, как ни стараюсь. И почему надо ломать попсятиной? Если бы захотели тренеры-продюсеры, то кроме рока и попсы есть много направлений, где можно экспериментировать и при этом не ломать человека через колено!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Василий 30 апреля, 00:17
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    И не поймёте, ибо нет её. Только расчёт и игра в "вершителя судеб" со стороны арбениной. СПГС в такой стадии не лечится. но она его ещё и другим навязывает.
                    цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Аня 26 апреля, 19:26
                    6  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Іринка Сегодня, 16:50 А мені дуже подобаються фіналісти "ГОЛОСУ КРАЇНИ" Особливо Марія Яремчук яка до того ж їде на Нову Хвилюю
                    Марія Яремчук Найкраща
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Василь 30 апреля, 00:24
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Безперечно, Марічка найкраща! Щасти тобі, Марічко, і не зважай на злі слова деяких - вони не варті твоєї уваги!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  12345...18
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы