• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Червоножко після виступу_15

                    Наживо: Червоножко втілить образ Варум, а Ситнік заспіває на бек-вокалі у Нітіч

                    Команда тренера
                    21 серпня 2011, 21:00

                    Справжній сюрприз для глядачів – виступ квартету у складі Леоніда Агутіна та Володимира Преснякова разом з чарівними учасницями шоу Ольгою Шаніс та Євгенією Червоножко. На репетиції дівчата швидко поділили між собою вокальні партії і дуже пишалися тим. Що саме їм випала честь співати з популярними артистами.

                    Та конкурсна програма продовжується – і на черзі вже виступ Жені Червоножко, яка ледь встигає підготуватися до свого виходу на сцену. Вона виконає сьогодні класику української естради, і своїм оновленим образом дівчина дуже задоволена. "Починаючи зі "сліпих прослуховувань", я ще жодного разу не співала ані російською, ані українською мовами, тому час прийшов, - посміхається Женя. – Вже всі мої прихильники цього не тільки хочуть, але й вимагають. Тим більше, що мені дісталася така чудова композиція, яку я хотіла виконати ще замість "Ave Maria", а вийшло лише зараз. Буде лірика, а вже якщо пройду до наступного ефіру, обов'язково підготую драйвовий номер". Дівчина сумлінно працює над собою, аби її нарешті підтримала публіка, і робить для цього багато незвичних речей. "Цього разу ми підбирали репертуар таким чином, аби його було приємно чути глядачам, в першу чергу, - пояснює Червоножко. – Люди часто голосують за пісню, а я ще не виходила на сцену з якимось народним хітом. Безумовно, роблю все можливе, аби якнайкраще вжитися в сценічний образ, бо кожного разу мені доводиться кардинально перевтілюватися. Втім, в нашій команді вже, безумовно, визначився лідер. Тому, щоб досягти рівня підтримки Тоні, треба вийти на сцену з чимось екстраординарним або змінити прізвище". За жартами не забуває дівчина й про можливість вибування з проекту: у номінації Женя розраховуватиме на підтримку коуча, проте, за її словами, так робить кожен учасник команди Руслани. Тренер продовжує спілкування зі своїми підопічними незалежно від результатів кожного ефіру.

                    Спочатку Ольга Шаніс мала виконувати "погодний хіт" Лариси Доліної, потім – одну з композицій Люби Успенської, і тільки завдяки наполегливості самої дівчини в її репертуарі з'явилася пісня "Зелен клен". "Може, хтось подумає, що цю композицію прославила Тіна Кароль на "Новій хвилі", але я слухала її оригінал – запевняє Оля. – Я дуже хотіла заспівати саме українською мовою і запропонувала близько двадцяти пісень. На моє щастя, „Зелен клен" сподобався Костянтину Меладзе, і я можу вийти з нею на сцену. Не те, щоб я була у захваті від цієї композиції, проте вона українська, ритмічна і має багато пауз, які я можу заповнити власними вокальними імпровізаціями". Шаніс, яка вчиться на режисера, завжди живо обговорює з Оленою Коляденко всі номери до своїх виступів. „Цього разу в мене ігрова пісня, і якщо, навіть, не буде хореографічних постановок, то впевнена, що ми разом вигадаємо якусь "фішку", - сподівалася на репетиції дівчина. – Мені сподобався в цьому плані номер Тьоми Верещаки на пісню "Belle". Звичайно, робитиму ставку на контакт з глядачами, дуже хочу, щоб люди співали зі мною, це моя задача!". Учасників всіх команд артистка розглядає як своїх конкурентів, проте нікого не вважає абсолютним лідером. "Я вірю, що все може перевернутися і статися що завгодно, тому не втрачаю надії, триматимуся за проект до останнього. Я вважаю себе сильною, а фаворит, на мою думку, в нашій команді один, і це хлопець. Проте, як би все не вийшло, я задоволена тим, що маю, тим, що знаходжуся зараз тут, і мене оточують справжні професіонали", - запевняє Шаніс.

                    Цього разу Василю Логаю дісталася рокова англомовна балада, і нарешті артист опинився, за його словами, на своїй території. "Я дуже задоволений вибором репертуару, - говорить Вася. – Пісню запропонував я сам, адже впевнений, що кожному чоловіку після досягнення мого віку є, в кого попросити пробачення. Я не виключення". Ще два тижні тому Логай мало не покинув проект, та не береться судити вибір тренера на його користь. Вокаліст впевнений, він сумлінно працював, а результат минулого ефіру залежав від нього у меншій мірі, ніж від Руслани. "Після номінації не легше і не складніше готуватися до виступу, - пояснив артист. – Це новий день і нове випробування, результат якого не залежить від колишніх розчарувань чи перемог. Я знаю одне: нарешті виконаю ту композицію, з якою буду собою, - тим, якого до шоу знали й слухали прихильники групи "No comments". І незалежно від того, яким буде сьогодні рішення глядачів та коуча, розкритися у близькій йому пісні Логаю вдалося.

                    Міла Нітіч дочекалася того моменту, коли під час виступу її підтримуватиме батько. "У нас був складний період, коли мені було років 16, і з татом ми не спілкувалися кілька місяців, - ділиться артистка. – Це було двічі у моєму житті і скінчилося разом із моїм повноліттям. Я дуже хотіла, щоб батько приїхав до мене на ефір, і зараз в нас чудові стосунки. Мабуть, це вперше за останні кілька років, що я співатиму на сцені, а тато буде сидіти серед глядачів. Нарешті дочекалася". Що стосується пісні "Розпрягайте хлопці коней", то виконати її Міла хотіла давно, а аранжування для неї зробив Володимир Бебешко. „Впевнена, що мій хуліганський образ сподобається глядачам, - говорить Нітіч. – Бо це справжня я, і всім вже набридло бачити мене інтелігентною і правильною дівчиною. Кардинальна зміна образу мені була необхідна, і такою мене ще точно ніхто не бачив! В житті я така і є: пацанка, що виросла у хлопчачій компанії, ніколи не була рюмсою. Хочеться бути різною, я втомилася співати сумні пісні. Мені 20 років, треба гасати по сцені та розбивати декорації! А те, що композиція у мене не дуже вокальна, зовсім не важливо. Головне, що настрій в неї – ух, гулятиме вся країна!". До речі, під час виступу Міли свистіти за сценою буде Владислав Ситнік. У хлопця справжній талант: на репетиції у всіх вуха позакладало, коли Влад тренувався.

                    Голосуйте за улюблених виконавців, і вже за 20 хвилин ми дізнаємося, хто сьогодні покине шоу "Голос країни".

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Юлия 24 августа, 00:07
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Мила-ТАЛАНТИЩЕ!!!!!!!!!!Я помню её ещё с Шанса.Вот это действительно ГОЛОС.Она может спеть абсолютно всё и никогда песни и манера не похожи на предыдущие исполнения.Влад тоже неплох,но даже из "Беспечного ангела" умудрился сделать оперную арию.Всегда одинаково поёт,так же,как и почему-то обожаемая народом(что далеко не факт)Тоня.Выбирать нужно того,кто действительно будет интересен слушателю.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Валентина 23 августа, 22:58
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Не сперечайтась так запально,бо всеодно Голос країни Влад Ситнік.
                    • Алла 23 августа, 15:25
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Мені дуже прикро, що моя надія на можливість об'єктивного судійства в цьому шоу зникла. Вже, напевне, ні в кого не виникає сумнівів, кого "назначать" Голосом країни. То може і не варто тягнути час? Адже все і так ясно. Гарна співачка Тоня Матвієнко, але не тільки (і не стільки) завдяки голосу. Колись у нас щось зміниться?!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Леся 22 августа, 23:58
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Тоні й справді не пасує той стиль, який вона співала минулого разу. Багато хто в ній розчарувався, зваливши усю вину на невдалий вибір пісні. Але ж проголосували. Проголосували через те що в неї дійсно голос справжньої українки.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Иванова 23 августа, 11:54
                      5  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Что за бредятину вы написали???? Как это "голос справжньої українки"???? у кого тогда несправжних украинцев голос?
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Инна 22 августа, 18:31
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      телескоп Сегодня, 00:03 Тоня спела не просто ужасно, а МЕГА ужасно - не вытягивала, захлебывалась, обрывала слова. Возникает большое сомнение по поводу честности зрительского голосования :) Деньги правят миром, не так ли, Тоня? Женя выступила лучше всех. Мое тебе почтение!
                      Червоножко поёт намного лучше. чем Матвиенко. Матвиенко все песни поёт как-то одинаково. А Червоножко очень хороша. поёт очень мило и мелодично.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Любов Подолян 23 августа, 00:11
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Антоніна Матвієнко на відміну від інших співаків справді виділяється тим, що співає, а не кричить! Хоча, звісно, кричати можна в різних стилях і жанрах...а толку? --0.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Инна 22 августа, 18:26
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      невася Сегодня, 16:05 Не те, щоб мені подобалася Матвієнко... але Червоножко особисто мені неприємна, незалежно від пісні. А в українській у неї якийсь акцент проривався весь час. Так що кожному подобається щось своє. Уявіть собі, я знаю жінку, якій вкрай не подобається Мірзоян !
                      Мне тоже не нравится мирзоян. Не то чтобы он плохо поёт. Нет... поёт он ничего, но совсем не так как его расхваливают. Ну вобщем средненько. А на вид он мне тоже не нравится. Чего от него все балдеют... непонятно.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      тата 22 августа, 21:21
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Полагаю, сильное негодование вызову, но Мирзоян не выглядит искренним.Непрост и хитер - физиогномика, никуда не денешься...
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • невася 22 августа, 16:05
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Не те, щоб мені подобалася Матвієнко... але Червоножко особисто мені неприємна, незалежно від пісні. А в українській у неї якийсь акцент проривався весь час. Так що кожному подобається щось своє. Уявіть собі, я знаю жінку, якій вкрай не подобається Мірзоян !
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Иванова 22 августа, 19:54
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      так то не жінка:)))
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Марія Колесник 22 августа, 15:46
                      6  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Тонічка, всією сім"єю підтримуємо тебе душею і серцем та смс-ками! Ти справжнє українське національне співоче Сонечко - Голос України! Жанри, форми подачі мистецтва змінюються, а сутність твого таланту, на щастя, завжди з тобою... Поважаю тебе за сміливість, бо лише по-справжньому сміливі козачки можуть так творити та експерементувати у пошуках сучасних відлунь справжньої етнічної української музики в музичній палітрі сьогодення... Ти молодчинка! Загальновідомо, що все українське дратує представників деяких народів, саме тому чім більше ти зростатимеш, тим більший у них ти можеш викликати гнів... Але ти досить сильна щоби бути собою і знай, що ТИ У СЕРЦІ ІСТИННИХ УКРАЇНЦІВ незалежно від походження та географії проживання... Бажаю тобі неземного щастя, великого щирого взаємного кохання, неймовірного натхнення на всі добрі справи і починання та всебічного динамічного саморозвитку і самореалізації!...
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • 123 22 августа, 11:58
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Лидия Сегодня, 08:48 Уже не остается сомнений, что победит Матвиенко, судя по вчерашнему выступлению, которое как позорным, иначе и не назовешь. Ну хорошо Руслана, которая захлебывается в своем украинском происхождении и это единственное, за что можно ухватится в так называемом пении Матвиенко. Но Меладзе, к которому я относилась с уважением, неужели он может быть от кого-то зависим. А Тонечке я хочу сказать, может все-таки посмотри и послушай себя со стороны и уступи место действительно талнтливым ребятм.
                      давай не рухай укранську мову і походження! Тоня.. вона просто неприємна якась мова тут ні до чого.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Василь 22 августа, 08:43
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Женя найкраща на цьому проектi))))))))
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    12
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы