• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • ++
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни. Діти
                Правила голосування
                Про проект
                Переможе найкращий!
                Правила використання SMS-сервісу (SMS-голосування) та Аудіотекс-сервісу (IVR-голосування) в телевізійній передачі під робочою назвою "Голос Країни. Нова історія", телевізійна трансляція якої здійснюватиметься в ефірі телеканала "1+1":
                1. ТРИВАЛІСТЬ ДОСТУПНОСТІ СЕРВІСУ:

                1.1. Участь в SMS-голосуванні та IVR-голосуванні доступна для Абонентів з "18" березня 2012 року по "30" квітня 2012 року включно.

                2. УМОВИ УЧАСТІ В ГОЛОСУВАННІ:

                2.1. Брати участь в SMS-голосуванні можуть телеглядачі, які є абонентами операторів стільникового зв'язку України: ПрАТ "МТС Україна", ПрАТ "Київстар" та ТОВ "АСТЕЛІТ". Брати участь в IVR-голосуванні можуть телеглядачі, які є абонентами фіксованого телефонного зв'язку та національних GSM операторів.

                2.2. Брати участь в SMS-, IVR-голосуванні можуть телеглядачі, яким на день SMS-, IVR-голосування виповнилось 18 років. Враховуючи інтерактивний характер SMS-, IVR-голосування, організатор попереджає про зазначені вікові обмеження, але не несе та не може нести відповbgідальність за порушення телеглядачами правил про вікові обмеження.

                2.3. Надсилання SMS-повідомлення на Короткий номер є платним. Вартість надсилання SMS-повідомлення на Короткий номер 9969 становить 3,80 гривні (з ПДВ, без ПФ). Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуги без ПДВ. Вартість надсилання SMS-повідомлення на Короткий номер автоматично знімається з особистого рахунку абонента.

                Телефонний дзвінок на Довгий номер є платним, якщо абонент залишатиметься на лінії після звукового сигналу . Вартість одного телефонного дзвінка на Довгий номер становить 3,60 гривні (з ПДВ, без ПФ).

                2.4. Довідки щодо умов SMS-, IVR-голосування надаються за телефоном (044) 538-03-08 в робочі дні з 10.00 до 19.00, в неділю з 20.00 до 23.00, дзвінки оплачуються відповідно до тарифів оператора.

                2.5. Послуга надається ТОВ "ВЕС МЕДІА".

                2.6. Претензії щодо якості та порядку надання послуг направляються на розгляд ТОВ "ВЕС МЕДІА". Телеканал "1+1" не розглядає претензії, пов'язаних з якістю та порядком надання послуг доступу до інтерактивної системи SMS-, IVR-голосування.

                3. ПРАВИЛА УЧАСТІ В ГОЛОСУВАННІ:

                3.1. Правила SMS-голосування.

                3.1.1. Для того, щоб взяти участь в SMS-голосуванні телеглядачеві необхідно з телефону, який підключений до мережі операторів стільникового зв'язку України: ПрАТ "Київстар", ПрАТ "МТС Україна" та ТОВ "Астеліт" надіслати SMS-повідомлення на Короткий номер 9969 з номером учасника (тобто з одним із чисел 01, 02, ..., 24).

                3.1.2. За успішне надсилання SMS-повідомлення на Короткий номер 9969 Абонент сплачує вартість послуг, вказану у пункті 2.3 цих Правил.

                3.1.3. Абоненту, який у період проведення SMS-голосування відправив SMS повідомлення з одним із чисел 01, 02, ..., 24 на короткий номер 9969 у відповідь приходить одне з наступних SMS повідомлень:

                - якщо повідомлення надійшло в момент активного голосування за учасника № Х, який не вибув з проекту: Golos Krainy. Nova istoria. na 1+1!Vash golos pryjnyato! Dyakuemo! Bіlshe golosіv - bіlshe shansіv zahystyty ulyublenogo uchasnyka! Info: 0445380308

                - якщо повідомлення надійшло після зупинення Голосування: Golos Krainy. Nova istoria. na 1+1! Golosuvannya zupyneno! Slіdkuyte za efіrom! Info: 0445380308

                - якщо повідомлення надійшло за учасника № Х, який вже вибув з проекту: Golos Krainy. Nova istoria. na 1+1! Na zhal cey uchasnyk vybuv z borotby. Slіdkuyte za efіrom! Info: 0445380308.

                3.2. Правила IVR-голосування.

                3.2.1. Для того щоб прийняти участь у IVR-голосуванні, особі, яка виявила таке бажання, необхідно у період проведення IVR-голосування зателефонувати за номером, який відповідає учаснику проекту "Голос Країни. Нова історія".

                3.2.2. Абонент, який у період проведення IVR-голосування зателефонував на довгий номер, закріплений за одним із учасників, почує у відповідь голосове повідомлення наступного змісту:

                - якщо дзвінок здійснено під час активного IVR-голосування: Шоу "Голос Країни. Нова історія." вітає Вас! Вартість дзвінка 3 грн.60 коп. з ПДВ. Якщо ви покладете слухавку негайно, Вам не буде виставлено рахунок, але Ваш голос не будет враховано. Звуковий сигнал. Дякуємо. Ваш голос враховано.

                - якщо дзвінок здійснено після зупинення IVR-голосування: Шоу "Голос Країни. Нова історія." вітає Вас! Зараз голосування за учасників шоу неможливо. Слідкуйте за ефіром на каналі "1+1"! Автоматичне розірвання зв'язку.

                - якщо дзвінок здійснено за учасника, який вже вибув з проекту: Шоу "Голос Країни. Нова історія." вітає Вас! На жаль, цей учасник вибув з подальшої боротьби. Слідкуйте за ефіром на каналі "1+1"! Автоматичне розірвання зв'язку.

                4. ОСОБЛИВІ УМОВИ:
                4.1. За результатами SMS- та IVR-голосування визначаються учасники кожного ефіру, що продовжують участь у боротьбі далі.
                Гороскоп
                Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы