• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  команда валерии

                  Бандерас, Панкратова, Ковальова та Киричук залишили шоу

                  Команда тренера
                  19 березня 2012, 16:06

                  Вчора, 18 березня, на телеканалі 1+1 відбувся перший прямий ефір грандіозного вокального шоу "Голос країни. Нова історія". На сцені виступили вокалісти команд Валерії та Олега Скрипки. До зіркових тренерів вперше приєдналися глядачі і своїми голосами підтримували улюблених вокалістів.

                  Цього разу, на відміну від першого сезону, вже з першого ефіру пішли 4 вокалісти. Креативний продюсер проекту Ірина Іонова пояснила зміни у правилах третього етапу так:

                  "Ми змінили кількість ефірів і систему голосування так само, як це зробили автори формату "The Voice". На етапі, коли глядач ще не дуже добре вивчив учасників команд, із шоу йде одразу по два учасники, і залишаються лише ті, кого дійсно запам'ятав глядач. І у наступний етап ідуть уже найяскравіші виконавці. Надалі система виходу учасників не зміниться, все буде, як в минулому сезоні". Отже, у цьому ефірі глядачі своїм голосуванням надавали імунітет двом учасникам кожної команди, а тренер залишав у шоу ще двох. По четверо вокалістів пройшли у наступний ефір, а двоє – залишили "Голос країни".

                  Перший прямий ефір відкрили Олег Скрипка та Валерія – у супроводі струнного квартету та роялю вони виконали баладу ВВ "Любов". Валерія чудово виконувала пісню українською.

                  Надалі у ефірі прозвучали пісні Френка Сінатри, Гайтани, Емі Вайнхауз, та багато інших. Одним із найяскравіших, за словами зіркових тренерів, був виступ Назара Савко, який співав добре відому пісню із мультфільму "Бременські музиканти", яку сам переклав на українську мову. Також у захваті тренери були від виступу Іларії – вона заспівала народну весільну пісню, і усі коучі називали її виконання чарівним.

                  Після того, як ведучий Андрій Доманський закрив лінії голосування на сцену вийшли солісти Маріїнського театру Денис Федоренко та Василь Герелло. Вони заспівали разом з Валерією та Ангеліною Моняк.

                  Першою для оголошення результатів на сцену "Голосу країни" вийшли учасники команди Валерії. Найбільшу кількість глядацьких голосів у її команді отримали Ангеліна Моняк та Наталя Пічкур. Валерія вирішила, що участь у шоу мають продовжити Нілуфар Рассулмухамедова та Денис Федоренко. Людина-оркестр Володимир Бандерас та офіцер Ольга Панкратова залишили проект.

                  Наступними на вердикт чекали вокалісти команди Олега Скрипки. Найбільшу глядацьку підтримку у його команді отримали Ілларія та Назар Савко. Математик Ігор Петров та циганський барон Василь Жадан отримали від зіркового тренера право продовжувати участь у шоу. Проект залишили співаючий стоматолог Олеся Киричук та студентка музичної академії Гнєсіних Христина Ковальва.

                  У наступному ефірі наживо змагатимуться команди Олександра Пономарьова та Діани Арбєніної. Їх команди також залишать по двоє учасників.

                  Нагадаємо, на етапах прямих ефірів глядачі мають можливість підтримати своїх улюблених вокалістів. Телефонні лінії для голосування відкриваються на початку ефіру, тому відразу можна надсилати смс-повідомлення за своїх фаворитів.

                  Після підрахунку в кожній команді залишаться два вокалісти, які наберуть найбільшу кількість голосів, ще двом це право надасть їх зірковий тренер, а двоє припинять боротьбу за головний приз шоу "Голос країни. Нова історія".

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Лера 25 марта, 12:57
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Александр, полностью с вами согласна, все тренера -это часть сценария проекта и кого слить им явно диктуют. Как бы Моняк не пиарили, а Иллария выгодна всем. Смс голосование полная туфта, Иллария в каждом эфире будет проходить, якобы по голосованию.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Александр 25 марта, 12:46
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Похоже тренера не решают ничего, такое впечатление, что сценарий уже дописан до конца. Джаз (Ковалеву реально жаль, песня классная, но не для шоу, я думаю дали для того. чтоб слить неформат ) рок выкинут, все что связано с Россией тоже отсеют. Останется Иллария( заготовка еще с начала проекта) она отвечает всем националистическим настроениям страны, да и удовлетворит зуд по Тоне Матвиенко. Опять же тренером -победилем будет Скрипка-наш украиномовний.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Настя 24 марта, 15:19
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Дуже подобався Скрипка як тренер, але його вибiр -це шок. сказати, що здивованi це нiчого не сказати. Може його примусили зробити цей вибiр. Кожному нормальному слухачу очевидно, що Христина, це квiточка проекту. Може це така тактика, дати дiвчинi пiсню, яка не розкривае ii дiапозона та не для всiх ця пicня вiдома та популярна, а потiм сказати, що за неi не голосували. Скрипка завiдома поставив Христину в невигiднi умови, але для чого тодi iмунiтет вiд тренера. Не можу повiрити, що Скрипка сам прийняв таке рiшення.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Виктор 22 марта, 13:19
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Очень правильно, что Денис остался в проекте,таких шикарных голосов очень мало в мире. С волнением он справится,ошибки учтёт. А Валерии замечания своему подопечному надо высказывать не после выступления в прямом эфире, а во время репетиций. Приятно смотреть, как работает со своими исполнителями Скрипка, а Валерия,похоже,общается только по скайпу. Надо работать, а не выставлять всё напоказ!!!!. А Денису желаем удачи. Мы верим в Вас и болеем за Вас!!!!!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • An 22 марта, 09:57
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Друзі, давайте не будемо вказувати на можливий рух подій у даній програмі, адже це всього навсього ШШШШООООООУУУУУУУУ!!!!!!!! І люди які стали його учасниками повинні самі це розуміти,,, Насправді мені зовсім не подобається друий сезон Голосу країни. Здається усе награно..)). З поміж усіх тренерів на мій поляд зі своїм завданням тренера справляється саме Скрипка. , навіть незважаючи на те, що він дійсно залишив "цигана", проте, усі ми люди та маємо право на удачу....... Тому, не варто, критикувати погляди тренерів щодо їх вибору, бо це їх право... І я впевнена, якби хтось із Вас був на їх місці, знайшлися люди, яким Ваш вибір також не подобався... Тож, результат усього задуманого тренерама та продюсерами даного ШОУ ми звісно дізнаємось.... Однак не слід забувати що усе вирішуємо ми з Вами.... тож підтримуймо своїх улюбленців серед тренерів та учасників...... УСПІХУ УСІМ,,,,,
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • марсианские хроники 20 марта, 15:12
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Нельзя российских "тренеров" ставить определять голос краины.Это же голос Украины,а определяет каким он будет Валерия!В результате два российских артиста прошли,один из них 22-летний старичок Денис-просто никакой.Когда пела Валерия с немолодым уже оперным певцом,так тот был моложе,чем тусклый Денис!Нечестно и неправильно!Тренеры из РФ приносят в шоу традиционную в Москве грязную возню вокруг участников.А,нашего Бандераса выгнали...
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Анна 22 марта, 19:55
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Марина. Василий Жадан, обалденный певец, отлично поет!Правильно что он остался!Я его поддерживаю!Сама петь не умеешь наверное, так за других взялась, на себя смотри сначала, хорошо!?
                  • Марина 20 марта, 13:04
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    ААААААА!!!!Цигана лишили!!!!Це жах.....
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    ВАСИЛЬ ЖАДАН 21 марта, 20:44
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Марина, Нюся и т.д. скажіть мені будь-ласка, що я вам зробив такого, що ви про мене таке пишите???, я що, взяв у вас в борг та не віддав?, ти ЩОООООООО?????? скажіть чому таке відношеня??? ЧОМУ???
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Анна 22 марта, 19:59
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Марина. Василий Жадан, обалденный певец, отлично поет!Правильно что он остался!Я его поддерживаю!Сама петь не умеешь наверное, так за других взялась, на себя смотри сначала, хорошо!?
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Адажио 24 марта, 14:20
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    не всех дебилок война убила =)
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Юля 20 марта, 10:56
                    5  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Единственный тренер, которого можно было оставить из прошлого сезона - это Стас Пъеха! О нем остались вполне нормальные воспоминания и к нему единственному нет претензий.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Лариса 20 марта, 10:51
                    6  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Самой большой ошибкой организаторов было оставлять двоих тренеров из прошлого сезона. У Арбениной уже начался маразм - результатом которого стала сугубо мужская команда. От Пономарева просто тошнит и я точно знаю, что очень многих. На слепых прослушиваниях к нему из участников никто и идти не хотел.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Нюся 20 марта, 22:02
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Гоните цигана! Хватит оставлять в шоу кого-попало! Я думаю, Скрипка с удовольствием оставил бымолоденькую и яркую Кристину, да вот, вряд ли ему это позволят! Ведь надо было этого "Петю Черного" оставить-таких, как этот цыган -миллионы в кабаках завывают... Их контенегент - там их и послушает! А девочек, которые хотя бы пытаются спеть хорошую, качественную музыку(такую, как Amy Winehouse) - ЕДИНИЦЫ!!!!!!!!!! Алле!!! Продюссеры шоу, проснитесь!!! Ведь всю эту подкупленность видно невооруженным взглядом!!!!!!!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Снежана 22 марта, 19:57
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    я тебе сейчас так погоню ВАсилий что мало не покажется!Отличный певец, с отличным голосом!Если тренер оставляет человека, то значит видет в нем будущее!Это ты что попало, выбирай слова, окау?
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы