• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • ++
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни

                Про шоу

                У Наталки Гордієнко відбувся перший сольний концерт3

                Фіналістка "Голосу країни" Наташа Гордієнко стане учасницею "Крим Мюзік Фест 2012".

                Команда тренера
                14 серпня 2012, 12:39

                Шоу "Зірки запалюють!" стане одним з головних сюрпризів фестивалю, який побачать телеглядачі телеканалів "1+1" та "ТВ Центр" (Росія). 30 серпня на сцену концертного залу "Ювілейний" вийдуть 12 пар: зірка + молодий виконавець. Метри (Філіп Кіркоров, Крістіна Орбакайте, Валерій Леонтьєв і багато інших) готують номер для своїх підопічних, глядачі ж шляхом sms-голосування оцінюватимуть майстерність творчого тандему, якість номери і виконання

                Ідея шоу "Зірки запалюють!" Належить Аллі Пугачовій. Як відомо, Примадонна завжди підтримує молодих талановитих виконавців, дає їм шанс проявити себе. От і запропонувала, щоб молодих артистів представили визнані зірки українського та російського шоу-бізнесу. Серед безлічі дебютантів Наташу Гордієнко вибрала найяскравіша українська співачка - Світлана Лобода.
                Світлана Лобода: "Наталія Гордієнко - молода співачка з величезним потенціалом. Хотілося б щоб вона розвивалася в правильному напрямку, і я сподіваюся фестиваль Крим Мюзік Фест допоможе їй в цьому. А ми зі свого боку зробимо все можливе, що б її виступ був максимально цікавим".

                На фестивалі Гордієнко виконає свою дебютну пісню "Київ-Гоа" в абсолютно несподіваною постановці. Режисер шоу Олег Боднарчук (відомий своїми номерами для української "Фабрики зірок", участю в постановці російського телепроекту "Фактор А" і грандіозного шоу Філіпа Кіркорова "ДруGOY") вже зустрічався з молодою співачкою обговорити деталі екстравагантного дійства, яке буде відбуватися на сцені під час її конкурсного виступу. Досвід і талант відомого постановника, який, до речі, крім роботи на "Крим Мюзік Фест - 2012", займається як режисер-постановник і підготовкою "Різдвяних зустрічей" Алли Пугачової, розкриє нові грані талановитої української артистки.

                Сортувати по:
                даті    
                популярності    
                • Александр 21 августа, 13:43
                   
                  не згоден
                   
                  згоден
                  Привет Наташе с Мелитополя вчера смотрел на ее выступление я просто в шоке талантище!!! Хотелось бы с ней познакомится по ближе.Парень с Мелитополя надеюсь что пригожусь [email protected]
                  відповісти цитувати
                  поскаржитись на коментар
                Гороскоп
                Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы