• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  пичкур

                  Наталія Пічкур: Валерія настільки мені близька, що я теж хочу трьох дітей

                  Команда тренера
                  11 квітня 2012, 16:33

                  Після свого виступу Наталія Пічкур почула виключно схвальні коментарі від тренерів, тому для артистки не став несподіванкою той факт, що Валерія без довгих роздумів залишила її в шоу. Наташа розповіла про своє ставлення до коуча, родинні стосунки та мрію потрапити до Парижу вже цього року.

                  Минулого разу тебе врятували глядачі, тепер – тренер. Коли почувалася краще?

                  Мені приємно в обох випадках. Я вірю в те, що люди за мене голосували, але цього разу вони могли допомогти лише одному вокалісту. Саме тому на підтримку Валерії я також розраховувала, і, як бачимо, не дарма.

                  Олег Скрипка запевнив, що чужі композиції у твоєму виконанні звучать краще за оригінал. Згодна з цим?

                  Я вважаю, що впоралася зі своєю задачею на сцені. Кожного разу я досить старанно підходжу до підготовки своїх виступів, а в ефірі намагаюся викластися по максимуму. Що стосується останнього на даний момент номеру, то на всіх репетиціях я не могла зібратися: думала то про текст, то про мелодію, то про постановку, але мені не вдавалося зібрати все це докупи. Втілити якийсь образ непрофесійному актору досить складно, і я гадаю, що в мене це вийшло виключно у вирішальну мить, коли я змогла трохи розслабитися. Не хочу порівнювати свій спів з оригінальним, адже моєю метою не є наслідування чиєїсь манери виконання. Я отримала задоволення від свого виступу – це найголовніше.

                  Створений стилістами образ допоміг тобі вжитися у роль?

                  Мені дуже сподобалися і моє сценічне вбрання, і макіяж, і зачіска. Коли я побачила своє відображення у дзеркалі, дійсно відчула себе француженкою.

                  А тобі доводилося бувати у Франції?

                  Поки що ні, але я дуже хочу. У Парижі живе моя подруга, і вона вже давно запрошує мене у гості. Мрію, що цього року в мене вийде повезти свою доньку до Діснейленду. Це для нас першочергова мета, а там можна буде вже і містом трохи погуляти.

                  Після свого виступу ти сказала, що хочеш наслідувати Валерію. Це було щире зізнання?

                  Мабуть, це прозвучало як лестощі, проте було сказано від чистого серця. Ми вже спілкуємося з тренером певний час, і я змогла для себе зробити певні висновки, в чому я б хотіла бути схожа на Валерію. Мені у ній дійсно подобається все: і ті речі, які я озвучила зі сцени, і навіть її сімейне життя. Я дуже хочу трьох дітей, проте вирішила не зачіпати цю тему у прямому ефірі.

                  На сцені ти уособлюєш образ сильної жінки, а у звичайному житті можеш побути іноді слабкою?

                  Звичайно, дуже часто я почуваюся слабкою. Я не рокова жінка, яка здатна на все сама і не потребує чоловічої турботи чи допомоги. Ні, я не хочу брати на себе всі обов'язки, адже для виконання їх більшої частини є чоловік.

                  Чи встигаєш ти реалізувати себе одночасно як артистка, мати та дружина, вчителька?

                  Завдяки проекту "Голос країни" я зараз можу розвиватися як артистка, тому що раніше я виступала виключно на невеликих сценах перед нечисленною аудиторією у порівнянні з тим, що роблю зараз. Час для роботи я просто викроюю з тих небагатьох вільних від підготовки до проекту годин, і я дуже вдячна своєму керівництву та колегам за їх розуміння і підтримку. На родину так само залишаються якісь крихти часу, і чим частіші ефіри, тим важче приділити увагу кожній з частин мого життя. Можливо, моя донька Катруся навіть трохи ображається на мене. Проте мої рідні з розумінням ставляться до всього, що відбувається, адже розуміють, що вже менше ніж за місяць я повернуся в сім'ю.

                  А не страшно виходити на сцену вже цієї неділі зі всіма чвертьфіналістами одночасно?

                  Я не думаю, що близькість фіналу накладе на мене якусь більшу відповідальність. Я не заспіваю краще чи гірше лише тому, що суперництво буде між усіма командами відразу. Виступлю так, як виступлю. До мене підходять люди, роблять компліменти, і я знаю, що такі прихильники є у кожного учасника шоу. Саме тому нехай вирішує публіка, а я кожного разу і так роблю все, що від мене залежить.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  captcha
                  Символів залишилось: 1000
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы