• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  редрум: хвилювання та підтримка_3

                  Наживо: фантастична подорож з Ілларією та довгоочікуване перевтілення Моняк

                  Команда тренера
                  22 квітня 2012, 20:00

                  Сьогодні на сцену проекту "Голос країни" вийдуть вісім талановитих виконавців, яким минулого тижня глядачі подарували омріяне звання півфіналістів шоу. Учасники пообіцяли виправдати довіру своїх прихильників, якою мріють заручитися й цієї неділі завдяки сміливим сценічним перевтіленням, беззаперечному таланту, а також власному прагненню та вірі в перемогу. Передостанній етап шоу визначить чотирьох вокалістів, кожен з яких представлятиме свою команду в фіналі, а також тих, кому доведеться покинути проект. Але зараз улюбленці публіки намагаються не думати про погане, адже кожен з них зосереджений на своєму концертному номері, від виконання якого залежить подальша доля конкурсанта.

                  Першою впевнений крок на сцену зі сміливими образом та піснею робить підопічна Валерії, Наталія Пічкур. Учасниця зізналася, що з композицією "Будь со мной" вона апелює до свого глядача, підтримку якого потребує кожного ефіру, особливо сьогодні, коли до фіналу залишився лише один крок. "Мій виступ стане зверненням до всіх телеглядачів, аби вони завжди були зі мною, – пояснює вокалістка. – Для мене дуже важливо відчувати їхню підтримку і те, що вони завжди поруч. Адже саме публіці вирішувати мою подальшу долю на "Голосі країни". Щиро вірю в те, що мене підтримають". Якщо минулого ефіру Пічкур готувала себе до того, що їй доведеться покинути проект, то сьогодні вона вірить, що зможе гідно представити команду свого тренера в фіналі. "Я думала, що попередній концерт стане для мене останнім, – коментує Наталія. – Та зараз я не хочу думати про те, якими будуть результати голосування сьогодні. Вважаю, що і я, і Ангеліна маємо рівні шанси на те, щоб пройти у фінал. Та про себе можу сказати, що дуже хочу стати фіналісткою і не буду приховувати свого бажання. Проте перед виходом на сцену не думаю про те, що чекає на нас попереду, а концентруюся саме на своєму виступі". Задум режисерів-постановників змусив конкурсантку похвилюватися, адже на сцені вона буде не тільки співати: запальна композиція потребує не менш драйвової хореографії. Поєднання в концертному номері і співу, і танців стало для дівчини задачею не з легких. "На репетиціях у мене в думках була суцільна математика мого виступу, – зізналася вона. – Я була зосереджена на тому, як маю рухатися, коли співати, а це дещо розсіювало мою увагу, і я не була вільною на сцені". Та ретельна підготовка та професіоналізм Пічкур зараз допомагають їй не тільки вправно виконувати хореографію номеру, але й тримати голос та впевнено звучати в пісні.

                  Чарівна Ілларія запрошує глядачів у подорож до фантастичної країни, під час якої вона відкриє свою душу кожному та подарує своїм шанувальникам власну історію. А допомагає учасниці в цьому репертуар гурту її тренера, пісня "Країна мрій", в якій конкурсантка знайшла свою філософію. "Олег Юрійович описав у цій композиції власну країну мрій, а в мене вона своя, інакша, – поділилася вокалістка. – У ній я хочу бути почутою, коханою та творити свою історію. В моєму розумінні "країна мрій" це не якийсь куточок на землі, а стан душі, в якому ти відчуваєш себе справжньою". Крім власного змісту, яким наділила артистка музичний твір, новим буде і саме звучання пісні в її виконанні. "Буду співати її абсолютно по-новому, – розказала дівчина. – Я не вмію переспівувати пісні, тому завжди роблю свій варіант. Не сподіваюся на схвалення мого виступу та вокального експерименту, а просто хочу, щоб вони були гарними та справжніми". Як і попередня виконавиця, Ілларія теж не приховує свого прагнення дійти до фіналу, який вабить її не головним призом, а особливою можливістю. "Я мрію дійти до фіналу, тому що там матиму змогу виконати свою авторську пісню, – пояснює вона. – Це було б для мене найголовнішим досягненням та найбільшим щастям. Увесь той шлях, який я проходжу на проекті, я проживаю задля того, щоб заспівати власну композицію". Якщо і ви бажаєте, аби зі сцени "Голосу країни" пролунав музичний твір загадкової та неймовірної підопічної Олега Скрипки, обов'язково проголосуйте за неї.

                  Після історії про країну мрій глядачів захопить у полон емоційний виступ Кирила Туріченка, який співатиме про несамовиту пристрасть у стосунках, а джерелом власних переживань на сцені стане його особиста історія. "Моя пісня про справжнє кохання та вир емоцій у стосунках між дівчиною та хлопцем, які не можуть насолодитися один одним, – зізнається учасник. – Чудово розумію, про що співаю, тому що мав подібну життєву ситуацію, коли між людьми кипіло таке кохання, що водночас хотілося і зізнаватися в почуттях, і не відпускати кохану людину, і в той же час охоплювало бажання тікати від шаленства емоцій". Ані видовищна постановка та підготовка до неї, ані новий образ вокаліста не стали на заваді впоратися з усіма надзадачами на репетиціях. А найбільшу увагу Кирил присвятив вивченню тексту пісні. "На репетиціях я був цілком задоволений тим, як звучить композиція в моєму виконанні, а от її слова інколи плутав, – розповідає Кирил. – Тому над текстом я працював ретельно. Одного дня так зосередився на ньому, що не помітив, як годинник добіг четвертої ранку. Сподіваюся, що в ту ніч своїм співом не розбудив сусідів, які не дуже полюбляють музичні імпровізації на тему Адама Ламберта на світанку". З огляду на те, як професійно та емоційно виступає Туріченко, можна бути впевненими в тому, що його виступ оцінять глядачі, серед яких будуть і його сусіди, які теж надішлють за нього sms-повідомлення.

                  Вперше з україномовною піснею на сцені з'являється учасниця, яку глядачі та дехто з тренерів шоу давно хотіли побачити в новому амплуа. Нарешті Ангеліна Моняк відкрилася шанувальникам своєї творчості з іншого боку, звернувшись до народного співу. "Я давно хотіла виконати українську народну пісню, тому щаслива, що тепер маю таку нагоду, – радіє Ангеліна. – Хоч я дуже люблю оперу та всі композиції, з якими виходила на сцену раніше, але й співати рідною мовою – справжня насолода для мене, тому що українські пісні – це музична культура моєї рідної країни, в якій я живу, де моє коріння і мій народ. Хочу вірити в те, що новий образ сподобається глядачам". На перший погляд, після виконання складних оперних арій, народна творчість мала б стати для вокалістки нескладною задачею, проте підопічна Валерії розказала, що на репетиціях все було не так просто, як здавалося на перший погляд. "Опера – досить широка форма співу, в якій є де "розгулятися" голосу, – пояснює півфіналістка. – На її фоні народне звучання дещо вужче. Тому після багаторазового виконання саме оперного жанру мені досить важко стримувати свій потік голосу, співаючи народну творчість, але я дуже стараюся. І вірю, що зможу добре впоратися з новим для себе завданням на проекті".

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Наталія 23 апреля, 14:16
                    8  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Після казкового дійства, яке влаштувала на сцені Ілларія, я була впевнена, що вона переможе. І перевага в балах, яку надав їй тренер, здавалася зайвою. Неймовірно гарна пісня, неймовірно гарне виконання, а постановка просто неперевершена. Я особисто не могла не проголосувати за неї, мені дуже хочеться почути її авторську пісню, і ще багато пісень у її виконанні. Сподіваюсь, у проекті принаймні передбачено фінальний гала-концерт, де виступатимуть учасники, які не пройшли у фінал.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Тихоня 23 апреля, 10:06
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Полуфинал провалился как и все шоу Было ясно с самого начало кто будет в финале Тренеры превратили отличное шоу в балаган
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Тетяна 23 апреля, 21:11
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Навіщо ви так. Ніхто не винен, що люди просто не хочуть віддати оті 3.0 грн за любимого співака. У всьму винні ми самі. От і все. Жалко Іларію, такий голос, така краса.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Марина 23 апреля, 00:18
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    От і визначені фіналісти. Важко буде вибирати між такими різними виконавцями. Якщо тілько про голос, то, на мій погляд, слух і смак, Ангеліна - діамант, самородок без огранки. Бажаю успіху ! Аби тільки після обіцяного навчання в С.-Петербурзі Ви не поїхали з України назавхди. Шкода буде, якщо "голос України" (сподіваюсь) звучатиме за її межами
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Тарас 22 апреля, 22:55
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Я за Ангеліну!!! Прекрасний талант і голос - пробиває до глибини душі. Почув твій останній ліричний виступ і хотів би, щоб ти продовжувала в жанрі сучасної автентики. Шкода, що тебе оцінюють наполовину, так як не всі розуміють напр. італійську. А українська вимова в тебе ідеальна. Мамі є ким гордитись!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • XY 22 апреля, 22:52
                    4  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Браво Пономарёву, Скрипке, Арбениной за подобранный репертуар для своих ребят !!!! Этого не скажешь о Валерии, создаётся впечатление, что она просто ведёт их к проигрышу. Такие слабые выступления.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    ana 23 апреля, 00:15
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    I agree - Valeria was not right today .... Monyak is the BEST
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Светуля 22 апреля, 22:19
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    мне не нравится Моняк. Холодная и высокомерная. Уж не знаю, может это неверное впечатление, но такое.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    I like Monyak 23 апреля, 00:16
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    very much
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Ірина 22 апреля, 21:53
                    18  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ілларія-я за тебе.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Олеся 23 апреля, 09:06
                    8  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    З задоволенням пішла б до неї на концерт! Вона дійсно унікальна! Сподіваюсь, шоу таки допоможе їй засвітитись, дівчину помітять.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    !!! 23 апреля, 09:38
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Очень жалко Илларию, с ней рядом все исполнители меркнут. Такая красота исполнения. Зарабатывание денег каналом ведёт к потере таких талантов. Неужели и в финале с одного номера можно будет посылать более одной SMS или звонить неоднократно?. Тогда победит Моняк, так как за неё всё решают деньги
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    ///// 23 апреля, 10:13
                    7  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Я так понимаю,Вы знающий человек, может подскажете КТО стоит за Моняк? На сколько мне известно она действительно простая девушка и денег там нету, но изначально она была фавориткой шоу и финал был у неё в кармане, об этом писали многие.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Алекс 23 апреля, 11:03
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Она ОПЕРНАЯ певица. И поет песни по оперным правилам. С народной песней не справилась. Нет, спела правильно, но не то, совершенно не то. Так что голос Украины - это Савко или Табаков, но не Ангелина - успехов ей на оперной сцене.
                    цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Я 23 апреля, 20:09
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Підтримую Алекса!!!!!!!!!!!!!!
                    цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы