• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Команда Валерії

                  Наживо: Niloo підготувала англомовний експеримент, а Федоренко не зраджує ліриці

                  Команда тренера
                  8 квітня 2012, 21:52

                  Минув екватор сьогоднішнього шоу, і на черзі – виступ Дениса Федоренка. Хлопець задоволений тим, що йому не довелося відкривати концертну програму, як це було на першому прямому ефірі його команди. "Для мене дуже важливо зібратися перед виступом, – пояснив учасник. – А коли ти співаєш першим, такої можливості немає. Тому, коли я дізнався, що буду виступати п'ятим, дуже зрадів". Після того, як на дебютному концерті з хлопцем злий жарт зіграло хвилювання, зараз він намагається абстрагуватися від небажаних емоцій та зосередитися саме на пісні та її виконанні. Впевненості в собі та у своєму виступі вокалісту додають його композиція, а також звична для Дениса роль. "Образ ліричного героя, який я втілюватиму на сцені, дуже допомагає мені, – говорить конкурсант. – Він близький для мене, тому що мені звично на сцені бути саме романтиком. Крім того, твір "История любви", який я виконую, мені добре знайомий, тому що я багато разів співав його ще до проекту. Це додає впевненості в тому, що й сьогодні я зможу добре впоратися з ним. Єдине, що може все зіпсувати, – це хвилювання, але я намагаюся його контролювати". Сподіваємося, що переживання не стануть на заваді реалізувати чудовий номер та чуттєве виконання ліричної композиції Федоренком.

                  Підопічна Валерії – Niloo, не припиняє дивувати публіку: на своєму дебютному прямому ефірі вона виконувала пісню українською, а сьогодні сміливо експериментує з англомовною композицією "Sing it back" гурту "Molokо". "Я сама запропонувала цей репертуар, тому що вже давно хочу заспівати щось динамічне, – пояснила учасниця. – До цього всі мої виступи були ліричного характеру, а тепер я покажу себе в новому образі. І я щаслива, що мені випала така нагода". Сама вокалістка називає вибір цієї пісні дещо ризикованим, але не боїться несподіваних наслідків. "Цей музичний твір важко назвати близьким для людей, – пояснила Нілуфар. – Але я готова ризикнути і сподіваюся, що він у моєму виконанні принесе задоволення всім. Саме цього я прагну. А про те, чим закінчиться сьогоднішній вечір, я намагаюся не думати та готую себе до будь-якого результату. Про всяк випадок навіть підготувала прощальну промову". Тож глядачам потрібно зробити усе можливе для того, аби цей виступ не став для конкурсантки останнім, і їй не довелося виголошувати підготовлені слова прощання.

                  Задоволений своєю піснею учасник команди Діани Арбєніної, Рожден Анусі. Він виконує композицію "Crazy" з репертуару американського гурту "Gnarls Barkley". "Цей музичний твір ми обирали разом з Діаною, – розповів учасник. – Вона чудовий тренер, справді відчуває мене. У нас одразу виникло стовідсоткове взаєморозуміння. Я вдячний Діані за те, що вона залишила мене в проекті і дозволяє іноді виходити за рамки шоу, адже я прийшов сюди творити". Зараз увесь свій вільний час вокаліст присвячує шоу "Голос країни", проте вже має певні творчі плани, якими поки що доводиться жертвувати на користь проекту. "Я сам пишу пісні, у мене вже їх назбиралося на цілий альбом, – зізнався конкурсант. – Інша справа, що все ніяк не можу знайти кілька днів, щоб сісти на студії та записати повноцінний диск. Мабуть, це вже після закінчення шоу". Самобутній підопічний Діани Арбєніної щиро висловився з приводу того, що всі вокалісти проекту - дійсно сильні виконавці, але особисто йому імпонує творчість тільки одного. "Мені дуже подобається Саша Онофрійчук. Він настільки крутий вокаліст, що ним не можна не захоплюватися, – розповів Рожден. – Я увесь час говорю йому, що він має писати власні пісні, а не все життя переспівувати чужі хіти. Сашко слухає, але поки що не надто активно працює над власним музичним матеріалом, тому я планую йому з цим допомогти".

                  Завершує концерт своїм виступом Павло Смирнов. Хлопець не боїться перевтілюватися, тому після ліричного виконання пісні "Luna" радісно відреагував на пропозицію заспівати справжню радянську класику, а саме - хіт "Свадьба" Мусліма Магомаєва. "Виконувати його пісню – щастя та задоволення, – пояснив учасник. – Її мають вподобати люди, тому що ця композиція – наше минуле, з якого все почалося". Що ж стосується манери виконання, то тут Павло звертатися до експериментів не стане, і на це у хлопця є своє пояснення. "Я не хочу ставити досліди на таких шедеврах, – пояснив він. – Ця пісня прекрасна сама по собі, і будь-яка видозміна може її тільки зіпсувати. Я вважаю, що люди повинні пам'ятати такі речі в оригінальному виконанні. Гріх – брати легендарні пісні, на яких виросли покоління, та проводити з ними експерименти".

                  На такій веселій ноті конкурсні номери учасників завершуються. Попереду на вас чекають дует Niloo та Івана Ганзери, які продовжать підтримувати піднесений настрій глядачів своїм виконанням української народної пісні, а також результати sms-голосування, яке визначить лідерів ефіру й тих, кому доведеться співати "на виліт". Чий виступ вподобає найбільша кількість глядачів? Кому доведеться співати "за життя" на проекті? А хто покине шоу назавжди? Побачимо вже дуже скоро!

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • АУ 9 апреля, 01:48
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    КЭТ Вчера, 23:25 Федоренко и Онофрийчук !!Явные лидеры и лучшие голоса!!!!!!Мое мнение - Валерия не справедливый тренер и сегодняшнее решение оставить Пичкур и НИЛУФАР!!! это бред Нилуфар была худшей из всех!!!!! Табаков - напыщенный львовский самовлюбленный придурок !ужасно спел просто отстой!!!Он должен уйти и это будет правильное решение !!!и Рожден Неизвестно что он вообще здесь делает у меня складывается такое впечатление что ему все должны!только за то что он уже вышел выступать и действительно абсолютно непонятно почему Арбенина так бьет в грудь себе на его защиту))
                    Согласна со всем, кроме мнения о ТАБАКОВЕ. Никакой он не напыщеный, а совершенно искренний и поет классно!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Іра 9 апреля, 22:11
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ви що ,особисто знайомі з Павлом, що дозволяєте собі так його називати? Сходіть на його концерт, а якщо у вас інші смаки, то не слід когось поливати брудом.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • ЮНА 9 апреля, 01:46
                    4  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Оксана К. Вчера, 23:42 Український народ ще раз довів, що неадекватний у своїх рішеннях. Поставити голос Нілу вище, ніж справжній красивий вокал Дениса? Де логіка? Невже ніхто тепер не має естетичного смаку?
                    А Ви впевнені, що це так народ вирішив, а не за нього це зробили?
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • макс 9 апреля, 01:12
                    6  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Згідний! на 100% "Нилуфар была худшей из всех" І до чого тут громадянка Росії до "Голосу України", те що коріння є, то мабуть у 20% росіян є українське коріння. Є підозра що як завжди російські гроші роблять свою справу, і за неї домовились ще з самого початку. Нас знову розводять як лохів І ще про сайт: серед новин хто вилетів нема інформації до тепер.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Аня Радужная 11 апреля, 04:31
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Народ не сомневайтесь :). Логика в том, что ваше счастье, что по СМС определяют победителя, если бы выбирали профи в музыке, Нилу бы шоу выиграла, а по СМС, это скорее временный успех . Нилу самая сильная участница, спорить с этим, это выставлять себя на посмешище взыскательной публике и на обожание невменяемых шизофреников :)
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Tasham 22 апреля, 13:30
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Согласна, Нилу и Рожден - самые яркие и узнаваемые. Остальные - серая масса. Но, не могут же такие недалекие Скрипка и Пономаренко допустить, чтобы их переплюнули.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Юля 9 апреля, 00:08
                    4  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Если бы вы присутствовали на прямом эфире в зале у вас создалось бы диаметрально противоположное мнение. Нилу реально зажгла зал, был такой драйв, хотелось последовать примеру Валерии и Скрипки и броситься в пляс. Да и Пономарев 100% прав, у нее действительно изумительный, необыкновенный тембр. Пичкур тоже большая умница, спела великолепно. А вот Моняк....это был полный ужас, она в половину нот не попадала и для меня вообще остается загадкой за что ее хвалят тренеры т.к. на прошлом эфире она в ноты точно так же не попадала. Видать медведь по ушам знатно потоптался. Федоренко НАМНОГО!!!! лучше ее поет и здесь я тоже не понимаю выбор Валерии!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Оксана К. 8 апреля, 23:42
                    18  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Український народ ще раз довів, що неадекватний у своїх рішеннях. Поставити голос Нілу вище, ніж справжній красивий вокал Дениса? Де логіка? Невже ніхто тепер не має естетичного смаку?
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • КЭТ 8 апреля, 23:25
                    18  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Федоренко и Онофрийчук !!Явные лидеры и лучшие голоса!!!!!!Мое мнение - Валерия не справедливый тренер и сегодняшнее решение оставить Пичкур и НИЛУФАР!!! это бред Нилуфар была худшей из всех!!!!! Табаков - напыщенный львовский самовлюбленный придурок !ужасно спел просто отстой!!!Он должен уйти и это будет правильное решение !!!и Рожден Неизвестно что он вообще здесь делает у меня складывается такое впечатление что ему все должны!только за то что он уже вышел выступать и действительно абсолютно непонятно почему Арбенина так бьет в грудь себе на его защиту))
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    макс 9 апреля, 01:10
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Згідний! на 100% "Нилуфар была худшей из всех" І до чого тут громадянка Росії до "Голосу України", те що коріння є, то мабуть у 20% росіян є українське коріння. Є підозра що як завжди російські гроші роблять свою справу, і за неї домовились ще з самого початку. Нас знову розводять як лохів
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Аня Радужная 11 апреля, 04:33
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ты являешься тем, чем ты сам себя назвал.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы