• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Голос країни. Нова історія

                  Наживо: Селянський уявляє майбутню дружину, а Рожден не хоче повторити долю Ковальової

                  Команда тренера
                  25 березня 2012, 21:40

                  Надзвичайно задоволений своєю піснею Павло Смирнов, який поки що не зраджує рідному для себе академічному вокалу. Учасник зізнався, що музичний твір з репертуару італійського тенора Алессандро Сафіна стане для нього першим випробовуванням на проекті. "В цій пісні дуже важливо зберегти необхідну емоцію, – пояснив хлопець. – У жодному разі не можна бути аж занадто емоційним, але й нехтувати почуттями у цій композиції теж заборонено. Тому я мав відчути баланс між емоціями, образом та музикою, аби не зіпсувати твір. Сподіваюся, що на виступі я не втрачу ту гармонію, яку так довго шукав, і пісня відбудетьсяи. Справжнім поворотом долі для Павла стало те, що за кілька днів до прямого ефіру Алессандро Сафіна давав концерт в Одесі, де якраз перебував і сам учасник. Тож знехтувати можливістю почути "живе" виконання оперного співака підопічний Діани Арбєніної просто не міг собі дозволити. Не стало на заваді й те, що він ризикував не встигнути на потяг до Києва, де вже наступного дня починалися репетиції. "Після концерту я піднявся на сцену до артиста, потис йому руку та заспівав для нього пісню "O sole mio", – розповів Павло. – Він мене похвалив та сказав "Браво". Після всього в мене залишилося лише півгодини, аби доїхати на вокзал, але я встиг". Конкурсант поділився, що така зустріч дуже надихнула його та допомогла краще відчути емоційний посил пісні.

                  Слідом за своїм товаришем виступає Дмитро Селянський. На репетиціях у конкурсанта виникла справжня проблема в роботі з емоціями під час виконання. Йому довго не вдавалося по-справжньому відчути музичний твір Джо Кокера "You are so beautiful". "Це найважча пісня у моєму житті, – зізнався вокаліст. – Тому що в ній треба показувати свої почуття та емоційно роздягатися, а для мене це непросто. Якщо я не впораюся з головною задачею та не покажу справжні емоції, то пісня просто не відбудеться. Її треба відчувати серцем, а не співати суто технічно". Аби викликати в собі необхідну емоцію, Дмитро вирішив прислухатися до своєї уяви. "Мені допомагає розкритися той образ, який я намалював, коли співав на одній з репетицій. Я уявив картину, на якій побачив свою майбутню дружину, і вона була вагітною". Що ж, з таким відвертим та чуттєвим наповненням Дмитро має не тільки зуміти відчути пісню, але й вкласти справжні емоції в ніжні слова "You are so beautiful", які він неодноразово промовить на сцені.

                  Рокове амплуа Діана Арбєніна підготувала для свого підопічного Рождена Анусі: хлопець виконає славетний хіт гурту "Моральний кодекс" під назвою "До свидания, мама", який став ще більш відомим серед молоді завдяки мюзиклу "Стиляги". Репетиції Рождена в порівнянні з іншими учасниками тривали цілу вічність. Артист не тільки радив музикантам, як саме їм необхідно виконувати свої партії, але й волів повністю переробити форму музичного твору, який для виступу вони підібрали разом з Діаною Арбєніною. "В мене така пісня, що в ній не буде грандіозної постановки та якогось яскравого костюму. Я роблю ставку виключно на себе, тому моє звучання має бути ідеальним, – пояснював свою поведінку вокаліст. – На минулому ефірі ми вже побачили, як Христина Ковальова заспівала потужну пісню, проте музика не качала, тому учасниця покинула шоу. Я так не хочу, в моїх планах – пройти далі". Схоже, наміри в Анусі серйозні, адже незважаючи на застуду, він не шкодував своїх голосових зв'язок на репетиції та зараз, у прямому ефірі викладається на повну.

                  Яскравою фінальною крапкою конкурсних номерів стане виступ Оксани Комар. У постановці учасниці будуть використані грандіозні спецефекти, яких ще не бачила сцена проекту "Голос країни". Але дівчина вірить, що такий видовищний номер не відволікатиме глядачів від головного – її голосу та пісні "Cryin'" з репертуару гурту "Aerosmith". "Я обожнюю їхню творчість та музичний матеріал, – поділилася учасниця. – Це артисти, які співають про життєві проблеми та любов зокрема. Власне, в моїй пісні йдеться про шалений прояв останньої. Я не хочу нікому присвячувати свій виступ, хоча в моєму житті є кохана людина, на підтримку якої я завжди розраховую". Оксана зізналася, що задля номеру погодилася на несподівані кроки назустріч новому стилю, в якому з'явиться перед глядачами. "Коли мені показали мій сценічний костюм, я спочатку знітилася: біла майка, яка обтягує тіло та повнить, шорти занадто короткі. Подібне вбрання я б не наважилася вдягти ще кілька років тому, коли була повненькою та соромилася свого тіла, - пригадує артистка. - Але я погодилася з тим, що запропонували стилісти, аби побороти всі свої комплекси з минулого". Не дарма учасниця наважилася на нове для себе перевтілення, адже у такому вбранні вона виглядає дуже ефектно у своєму номері.

                  Що ж, конкурсна програма другого прямого ефіру добігла кінця. Але попереду на глядачів чекає ще музичний подарунок від Кирила Туріченка, Павла Смирнова та фіналіста першого сезону шоу "Голос країни" Влада Ситніка. Не змарнуйте можливістю ще раз побачити своїх улюбленців, а також стати свідками результатів sms-голосування. Незабаром участь у проекті завершиться одразу для чотирьох вокалістів. Залишайтеся з нами!

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Олена 26 марта, 01:58
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Очень жаль что убрали Комар. Очень достойная девочка. Но Пономарев видимо думал при выборе другим местом))
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    яяяяя 26 марта, 09:05
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Комар, уже вытянула свой счастливый билет, если Пономарёв действительно станет её продюссером, то , победа в шоу, в принципе, ей не нужна. А выступила действительно очень достойно.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы