• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  моняк пичкур

                  Пічкур та Моняк: ми з-поміж себе вже вибрали фіналістку

                  Команда тренера
                  20 квітня 2012, 14:08

                  Дівчата з команди Валерії готові гідно протистояти своїм конкурентам, адже вони зачаровують публіку не тільки своєю тендітністю, але й рішучістю та яскравим талантом. Наталія Пічкур та Ангеліна Моняк від самого початку розуміли, що дійдуть до півфіналу разом, тому потоваришували з перших хвилин знайомства. Що спільного у таких різних особистостей – читайте в ексклюзивному інтерв'ю з конкурсантками.

                  Ви нібито вже давно товаришуєте. Нинішня конкуренція не внесла корективи у вашу дружбу?

                  А. М.: У нас дуже хороші стосунки, тому що вже на момент знайомства з Наташею я відчула, що це дуже близька мені по духу людина. Вона майже відразу стала мені як рідна. Чесно кажучи, у мене було навіть інтуїтивне передчуття, що саме разом з нею ми залишимося на цьому етапі.

                  Н. П.: Ми дружимо. Я Ангеліну завжди підводжу на машині до готелю, де вона живе (сміється – прим. ред.). В принципі, останні кілька ефірів ми справді думали, що півфіналістками станемо удвох. Я дуже полюбила Нілу, вона шикарна вокалістка, але люди за неї не проголосували лише тому, що вона приїхала з Москви. В той же час я дуже рада за Ангеліну, що вона пройшла так далеко. Вітаю її з цим, адже вона гідна, красива та талановита дівчина, яка повинна бути на сцені.

                  Ви доволі різні артистки, але задумувалися колись над дуетним виступом?

                  Н. П.: Нам дуже шкода, що ми так і не заспівали всією командою, коли нас було ще шість учасників. Зараз нас залишилося лише двоє, і навіть не знаю, що б ми могли виконати разом.

                  А. М.: Костянтин Меладзе обов'язково щось вигадає! А взагалі будемо питати поради у тренера і музичного продюсера, адже бажання заспівати дуетом у нас є.

                  Чия роль для вас найважливіша при підготовці чергового номеру? На чию думку спираєтесь?

                  Н. П.: Для мене пріоритетною є реакція кількох людей: Костянтина Меладзе, режисера-постановника і, звісно, всіх тренерів без виключення.

                  А. М.: Мені чомусь зараз здалося, що найважливішим є те, що про мене подумає маса людей. Тобто, коли я готую свій виступ, орієнтуюся на непрофесіоналів. По-перше, вони голосують. По-друге, приємно, коли проста людина, яка не розуміє нічого в музиці, може тебе сприйняти. Це означає, що вона отримала задоволення від твого номеру. Для мене це неймовірно! Так само важлива мені думка моїх близьких та всіх тих людей, яких вже назвала Наташа.

                  Чи легко вам знаходити спільну мову з Валерією?

                  А. М.: Валерія дуже класна і проста, незважаючи на те, що вона справжня зірка, яка досягла значного успіху у власній кар'єрі. У спілкуванні з нею не відчуваєш жодної відстані чи незручності. Вона ставить нас на один рівень з собою, і це дійсно дуже приємно. Моє перше враження від тренера було прекрасним, і з кожним днем воно тільки покращується. Валерія – щира і відкрита людина.

                  Н. П.: У тренера не так багато часу на спілкування з нами, але той, що є, вона використовує з максимальною користю. Валерія дуже добра та чуйна, говорить нам завжди правду. Якщо виступ був гарним, вона похвалить. Якщо щось не вдалося, вона завжди підкаже, як наступного разу зробити краще. Крім того, дуже помітно, як Валерія засмучується, коли артисти не прислухаються до якихось її порад. Це говорить про те, що їй був небайдужий кожен учасник нашої команди. Для мене вона наставник: кожне її слово влучає прямісінько в ціль, і треба просто слухати і робити те, що вона радить.

                  Як думаєте, переможець проекту може бути у вашій команді?

                  Н. П.: Не знаю. Звісно, хотілося б цього. Мені взагалі подобаються всі півфіналісти зараз. Ми всі різні, і хто б не став переможцем, на мою думку, кожен гідний цього звання. Кожен сильний у своєму жанрі, я не можу виділити когось конкретно. Хіба що більш за інших мені імпонує Сашко Онофрійчук – простий, талановитий хлопець. Але знову ж таки і Назар чудово тримає публіку, й Ангеліна має неймовірний голос, а від Ілларії у мене взагалі мурашки по шкірі.

                  А. М.: Інтуїція мені підказує, що Голос країни справді в нашій команді. Я навіть не знаю, як це пояснити. Просто в мене є таке передчуття, і буде непогано, якщо воно справдиться.

                  Що найцінніше ви здобули для себе на цьому шоу?

                  А. М.: Знайомство з усіма прекрасними людьми, які мене зараз оточують. Я знайшла на проекті таких друзів, яких у моєму житті ще ніколи не було. Всі вони творчі особистості, і спілкування з ними мене захоплює! Звісно, знайомство з Валерією та Йосипом Пригожиним стало для мене знаковим, адже я ніколи не могла подумати, що у моєму становленні як артистки мені допомагатимуть такі зірки.

                  Н. П.: Я не буду, мабуть, оригінальною, але найбільше надбання для мене – це сценічний досвід. На прямих ефірах я змогла не тільки розкритися як вокалістка, але також проявити свою акторську майстерність. Мені так подобається все, що відбувається! Я ніколи не грала на сцені, не перевтілювалася в якісь образи, а тут у мене є ця можливість. Я відкрила в собі ще одну грань артистизму. Крім того, кожен коментар музичного продюсера чи тренера був для мене цінним уроком, тому на проекті я пройшла справжню школу.

                  Які очікування перед півфіналом?

                  Н. П.: Якщо чесно, я думаю, що в нашій команді залишиться Ангеліна. Всі на мене сваряться, що я так кажу, але це не означає, що я здалася. Просто не налаштовую себе на наступну перемогу, а готуюся виконати, як востаннє, пісню, яка мені до вподоби.

                  А. М.: Звичайно, мені хочеться вірити в найкраще. Кожен учасник у будь-якому випадку десь підсвідомо сподівається, що фіналістом стане саме він. Зараз нереально робити якісь прогнози. Та для мене дуже велике досягнення вже те, що я потрапила до двійки найкращих у нашій команді.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Катя 24 апреля, 18:31
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ангелина самая сильная вокалистка!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Тоня 23 апреля, 20:45
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    всіх кого б хотіла бачити у фіналі вибули((((
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Ірина 23 апреля, 14:28
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Мені не сподобалась поведінка Савка у пів фіналі, та й співав він набагато гірше Ілларії - вона повинна була бути у фіналі! Діана шокувала, але не треба судити строго - по глядацькому голосуванні Табаков все рівно був би переможцем. Я просто обожнюю Онофрійчука але Табаков є набагато технічнішим та різнобічним. Не критикуйте Марію Яремчук. Вона якраз і ніколо не використовувала ім'я батька щоб пробитися далі. Співає вона гарно хоч і не найкраще. Дуже рада за Ангеліну Моняк. Український народ поставив безталанний тандем Валерія-Пічкур на місце! Це шоу має багато класних співаків (Табаков, Онофрійчук, Яремчук, Туриченко, Моняк, Савко) але Ілларія була найкращою, найцікавіщою та найкреативнішою. Ви можите не погодитись, але це моя думка
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • igor_kiev 23 апреля, 12:45
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Елена 21 апреля, 17:09 Ангелина - просто супер, настоящий самородок, а все кто про нее плохо пишут - просто завистники, гордится нужно что наша земля рождает такие таланты!!!
                    Согласен с Вами, но в нашей стране таким талантам,к сожалению, делать нечего - они никому не нужны, и не только в области искусства, поэтому разбегаются они по всей планете. В России 60% эстрадных исполнителей украинцы, в Миланской опере одну из прим зовут Оксана с украинской фамилией (забыл). А Ангелина Моняк - будущая звезда мировой оперы.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • kiki 23 апреля, 12:10
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ангелина красивая и талантливая,но такая уж высокомерная и не настоящая,просто "звезда",нужно быть проще немного!В мире очень много красивых,умных и талантливых,но они стали популярными благодаря своей искренней душе, а если Моняк такой и останется-то грош ей цена!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Я теж за Ангеліночку! 23 апреля, 11:38
                    4  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ангеліна найкраща і вона переможе, так шо розслабтеся.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Loravlada 23 апреля, 10:43
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Валерия МОЛОДЕЦ!!! И не надо на нее гнать, пускай Моняк запоет в другой манере, да она умничка у нее хороший голос, но Печкур действительно сильная !!! Выгоняют самых сильных, обидно.... не интересно дальше смотреть
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Маринка 23 апреля, 11:41
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Да, Валерия идеальна! И Пономарев супер, и Яремчук, и Арбенина. А Ангелина хреновая, ура.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Антоніна 23 апреля, 20:47
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Погоджуюсь, далі дивитись не цікаво...
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Я за Ангеліну 23 апреля, 08:44
                    7  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ангеліна не просто достойна перемоги, а СУПЕРдостойна! Хоча їй дуже важко. Дівчині з такою красою заздрісники завжди будуть приписувати дурні мотиви, зазнайство та ін. Гей, люди! Ви самі з дівчиною спілкувались, що робите висновки? Відповідь очевидна. Ангеліно, дай Боже тобі сил витримать заздрість та наклепи!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • сергій 23 апреля, 07:28
                    6  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    У Пані Ангеліни серйозні проблеми. Гришко відправив свого протеже до цивілізованої Італії. А Валерія відправила реально самородок до дикої рашляндії. Абсолютно однозначно Ангеліна окунеться в середовище ругані, зневаги, приниження, паскудства... і це факт. Безумовно її підтримуватимуть вихідці із України, але болото топить, а пустеля сушить незалежно від стійкості. І дай Бог їй встояти. І взагалі проект має десь совковий рівень. На світовий рівень даний проект та музкультуру України піднімуть продюсери Америки та Європи, і тільки. Але дякую каналу 1+1! Вседно класно!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Маринка 23 апреля, 06:11
                    4  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Арбенина вчера учудила, так не делается. Была бы она с моральными принципами, дала б равные шансы обоим, а так, она фальшивка, потому, что это несправедливо. А Валерия тоже удивила, но народ все ровно поддержал лучшую. Ха-ха, обломись, тупая курица.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Ха 23 апреля, 09:59
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Валерия знала предварительные результаты. Но курица где-то тут рядом есть.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    яяяяяя 23 апреля, 10:33
                    4  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Валерия тупо сыграла дуру, чтоб её потом не обвиняли в том, что она протянула Ангелину в финал. Уверена Наташа тоже знала, что вылетит, ещё до прямого эфира.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  1234
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы