• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Іван Ганзера - переможець шоу "Голос країни"_13

                    Після шоу: Іван Ганзера хотів піти ще у півфіналі, але залишився й переміг

                    Команда тренера
                    12 вересня 2011, 18:21

                    До третьої години ночі артисти та творці "Голосу країни" святкували грандіозне завершення проекту й День народження ведучої Каті Осадчої. І хоча атмосфера була невимушеною та приємною, деякі питання залишилися в кожного, хто вчора не отримав бажаного.

                    Переможець шоу Іван Ганзера не мав жодної вільної хвилини: хлопець давав інтерв'ю, приймав вітання та не міг усвідомити, що насправді відбулося. "Зараз у мене відчуття радості та вдячності тим людям, які за мене голосували, - прокоментував тріумфатор. - Вони вірять у мене більше, ніж я сам у себе, і це спонукає до подальшої роботи". Незважаючи на щасливий підсумок участі у шоу, мало хто знає, що ще минулого тижня Ваня хотів добровільно залишити проект. "Так, це правда, - зізнається Ганзера. – Коли у півфіналі Діана віддала мені 100% голосів, відчуття у мене були не найкращі. Я так і сказав їй і Наташі, що вони вчинили некомандно. Мені всередині здавалося, що цим рішенням мене поставили до стінки й будуть розстрілювати. Якби глядачі не проголосували за мене, я б пішов. Тільки те, що різниця у симпатіях публіки між мною та Наталією була суттєва, переконало мене в тому, що я не маю права кидати все на півдорозі". Іван залишився не дарма – вже вчора його мрія втілилася у життя, а творчий шлях артиста тільки починається.

                    Тренер Ганзери, Діана Арбєніна, впевнена, що це перемога всієї команди. А Вані артистка порадила не розпилюватися й зайнятися музикою відразу після повернення додому. Сама ж Арбєніна найближчим часом обов'язково навідається в гості до свого підопічного й перевірить, як він виконує її вказівки.

                    Інші фіналісти розраджували себе по-різному. Арсен Мірзоян був у гарному гуморі, хоча вибір публіки не співпав з його симпатіями. "Якщо чесно, я не задоволений результатами проекту. З двох суперфіналістів я бачив переможцем Тоню Матвієнко. Важко уявити, що Universal зможе запропонувати Івану", - прокоментував Арсен. Посміхався Влад Ситнік, який зізнався, що насправді не хотів перемагати у шоу. "Все, що легко дається, так само легко й зникає, - впевнений Влад. – Я ж хочу досягти чогось самостійно, щоб знати: якщо це успіх, то я його виборов своїми стараннями та талантом". Тоня Матвієнко досить довго розмовляла з Русланою у гримерці, в той час як її мама залишилася задоволена фіналом проекту. "Я пишаюся Тонею, вона перемогла на цьому шоу сама себе. Їй вдалося довести, що можна сумістити камерний та сучасний спів", - прокоментувала Ніна Митрофанівна.

                    Щоб почути думку професіонала щодо майбутнього Івана Ганзери, ми звернулися до помічника Костянтина Меладзе, композитора, поета і продюсера Андрія Француза. "Ваня дуже сильний духом, і він, на мою думку, з категорії тих людей, які не ламаються, - говорить Андрій. – Він дійсно може втілити свої мрії у життя завдяки співпраці з Universal. А враховуючи його специфічний тембр та народну любов, яку він завоював на шоу, Іван має реальні перспективи в Україні. Гарне ставлення людей до нього – це дуже позитивний фактор, великий плюс для його подальшого творчого життя. Неважливо, як у нього все складеться далі, а я впевнений, що все буде добре. Важливо те, що він переміг". Сам же Француз називає серед своїх фаворитів всіх чотирьох фіналістів шоу, а також Дашу Мінєєву, Мілу Нітіч, Катю Грачову, Тьому Верещаку та Наталію Гордієнко. З цими артистами автор пісень не тільки волів би співпрацювати, а й пишався б спільною роботою.

                    У свою чергу, тренери не поспішають обіцяти щось учасникам своїх команд. Так, Руслана пообіцяла підтримку Тоні в прямому ефірі шоу, проте жодних конкретних пропозицій з боку тренера ще не було. Діана Арбєніна не виключає можливості, що може стати саунд-продюсером Вані Ганзери. Олександр Пономарьов готовий співпрацювати зі всіма своїми колишніми підопічними, аби лише в них було не тільки бажання, але й авторський музичний матеріал. А фіналіст з команди Стаса П'єхи, Арсен Мірзоян, і без будь-якої допомоги готує до виходу свій дебютний альбом, який вже скоро з'явиться у продажу. Чия зірка не згасне у найближчі місяці, покаже лише час.

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Николаевна 3 ноября, 23:04
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Оксанка 15 сентября, 13:15 Сергей Сегодня, 00:08 У Антонины украли победу, при чем сделали это подло и цинично. Она победила в шоу. Не может все решать 25минутное голосование. Откуда взялся так называемый 2 тур, почему о нем не сообщали ни накануне, ни в анонсах, ни в начале передачи, а только когда все пропели. ЭТО вызывает большие подозрения. ГДЕ В ПРАВИЛАХ НАПИСАНО О Б ЭТОЙ 2 ТУРЕ. Покажите мне хочу увидеть эти правила украинского шоу хоть на каком –нибудь сайте. ОТВЕТ- НЕТ ТАКОГО.а ты кто вообще такой? Спамишь тут без конца. кто и что тебе, неадеквату должен что то доказывать? Застрелитесь вместе с Русланой, хоть вздохнем спокойно. Я не пойму-ты просто тупишь или молодой сильно?
                      Злая,очень злая тётя сасанка.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Яна 17 сентября, 20:23
                      11  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Шкода , що через жалість до Іванка із шоу вилетіло багато талантів.І що Юніверсал з ним буде робити ?
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • юлия 17 сентября, 20:19
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Ваня,ты лучший!!!!!!!!!Вся семья,работа,соседи не просто голосовали,а еще и переживали,как за родного человека!!!!!!!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Алиса 16 сентября, 22:15
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Ваня, молодец!!!!!!!!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Вася 15 сентября, 23:55
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Победителем Голос Краины-2 будет либо безногий либо безрукий инвлид.Краина любит убогих.Каждый народ достоин того правительства , которое имеет.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • POINT 15 сентября, 23:32
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      УВАЖАЕМАЯ АДМИНИСТРАЦИЯ!!!! Я пыталась голосовать за Сытника в течении и первого, и второго тура!!!! Ни одна смс не прошла!!! Мне просто сообщали ,что данного номера не существует!!!! Давайте больше времени на голосование, иначе РЕЗУЛЬТАТЫ ПРОСТО НЕКОРРЕКТНЫ!!!!!!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Віта 17 сентября, 20:21
                      7  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Те саме було з Матвієнко у другому турі
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Владимир 15 сентября, 13:53
                      6  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Ребята, не рвите душу, отпустите ситуацию, еще неизвестно как и что будет дальше, может организаторам проекта еще прийдется извинятся за то, что они натворили. Еще не известно как сложится судьба участников проекта, кому будут аплодировать, а кто действительно калиф на час.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Оксанка 15 сентября, 13:15
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Сергей Сегодня, 00:08 У Антонины украли победу, при чем сделали это подло и цинично. Она победила в шоу. Не может все решать 25минутное голосование. Откуда взялся так называемый 2 тур, почему о нем не сообщали ни накануне, ни в анонсах, ни в начале передачи, а только когда все пропели. ЭТО вызывает большие подозрения. ГДЕ В ПРАВИЛАХ НАПИСАНО О Б ЭТОЙ 2 ТУРЕ. Покажите мне хочу увидеть эти правила украинского шоу хоть на каком –нибудь сайте. ОТВЕТ- НЕТ ТАКОГО.
                      а ты кто вообще такой? Спамишь тут без конца. кто и что тебе, неадеквату должен что то доказывать? Застрелитесь вместе с Русланой, хоть вздохнем спокойно. Я не пойму-ты просто тупишь или молодой сильно?
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Геннадій 16 сентября, 16:48
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      а ты кто такой, доброжелатель хренов
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Сергей 15 сентября, 00:08
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      У Антонины украли победу, при чем сделали это подло и цинично. Она победила в шоу. Не может все решать 25минутное голосование. Откуда взялся так называемый 2 тур, почему о нем не сообщали ни накануне, ни в анонсах, ни в начале передачи, а только когда все пропели. ЭТО вызывает большие подозрения. ГДЕ В ПРАВИЛАХ НАПИСАНО О Б ЭТОЙ 2 ТУРЕ. Покажите мне хочу увидеть эти правила украинского шоу хоть на каком –нибудь сайте. ОТВЕТ- НЕТ ТАКОГО.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Андрей 14 сентября, 19:35
                      6  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Больше ни на одно шоу не потрачу ни копейки. Лоханули нас с первым туром. А потом ЗАЛОШИЛИ ОКОНЧАТЕЛЬНО, пустив по второму кругу. Бабла нагребли миллионы.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Мила 16 сентября, 16:49
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      это точно, развели как молодых
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    1234
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы