• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Ульяна Воробей

                  Уляна Воробей: заради проекту пожертвувала всім

                  Команда тренера
                  16 січня 2012, 09:00

                  Уляна брала участь у кастингу на перший сезон проекту "Голос країни", проте на "сліпі прослуховування" її не запросили. За цей час багато працювала над собою, аби знову спробувати потрапити на шоу. З шести років дівчина одночасно займалася співами та танцями, зараз її підкорили запальні ритми сальси. Уляна – дуже самостійна особистість, а найбільше в житті пишається своєю родиною, яка живе за кордоном.

                  Артистка наголошує, що вона "сама собі режисер": співачка, менеджер та продюсер в одній особі. Дівчина прихильна до усього творчого – кулінарії, кіномистецтва та, навіть, перукарської справи. На проект Уляна прийшла знову, аби змінити своє життя. Вважає, що завдяки "Голосу країни" перед нею відкриються нові двері, а участь у шоу надихне її на нові звершення.

                  Уляна Воробей:  До виходу на сцену я казала: дякуватиму Богу, якщо хоч хтось до мене повернеться. Тому що я поважаю всіх тренерів і ціную їхню працю та творчість. Я щаслива, що Валерія повірила в мене і відчула мене. Не можу сказати, що я її палка прихильниця, але, звичайно, деякі її пісні на слуху. Втім, нічого з її репертуару я до сих пір не виконувала.

                   На "сліпий відбір" я прийшла з піснею Джамали, бо вона рідко коли звучить на кастингах, і сама композиція дуже оригінальна, своєрідна. І якщо мене вибрали, то, напевне, я заспівала добре, а тому трохи більше впевненості у собі та спокою мені додалося. Звичайно, не обійшлося без відволікаючих моментів: і мозолі на ногах натерла туфлями, і зачіска була не така, як мені хотілося, та й сукня зовсім не у моєму стилі. Але хай глядачі побачать мене у такому ніжному образі – він мені не властивий, тому самій буде цікаво, як я виглядаю зі сторони.

                   Взагалі я дуже люблю народну пісню, завжди тягнулася до неї, тому це, мабуть, буде сюрпризом для Валерії. Та мені цікаво відкривати у собі щось нове, і я не боюся експериментів, готова до роботи! Заради цього проекту я вже пожертвувала всім, чим могла, тому хочу поринути у нього з головою.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Руслан 16 января, 23:15
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Молодець!!! Тернопіль підтримує!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы