• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  виталий шведчиков пономраев

                  Виталий Шведчиков: у Скрипки можно набраться харизмы, но я выбираю вокал

                  Команда тренера
                  25 січня 2012, 09:08

                  Віталій співав ще в дитячому садку: тоді його фаворитом була композиція "Крейсер "Аврора", а зараз він надає перевагу блюзу. Серед своїх захоплень виділяє музику та спорт. Саме ці хобі втілилися у роботу, адже Віталій працює фітнес-інструктором та паралельно виступає з групою "Viva". Кілька років тому він потрапив до Москви та взяв участь у проекті "Дом-2", аби побачити себе на великому телебаченні. Тоді співак вчасно зрозумів, що реаліті-шоу скандального формату його не приваблюють, і повернувся до України.

                  Віталій веде активний та здоровий спосіб життя. Вважає, що музика – це найкраще творіння людини. Професійно ніколи не займався вокалом та впевнений: його спів йде з душі. Музичний колектив артиста ще не досяг популярності, тому за нею він прийшов на проект "Голос країни". Віталію імпонують ліричні музичні твори, а пісні з репертуару Вєрки Сердючки – табу для виконання.

                  Виталий Шведчиков: Я очень волновался на "слепом прослушивании", но успел собраться и выдал все, что планировал. В вокале мне удалось выложиться по максимуму, но не хватало чувств, нежности, эмоциональности. Я знаю этот свой недостаток и буду над ним работать. Ведь песня "Feelings" именно о том, что чувства руководят жизнью, они – самое главное, что есть у людей. Мне нравится эта композиция, она мне подходит, потому выбор был очевидным.

                  Безусловно, было приятно, когда ко мне повернулись два тренера. Но Александр мне интереснее в вокальном плане. Уверен, мне будет, чему у него поучиться. У Скрипки, конечно, можно набраться харизмы, но меня больше интересует вокал. Я с самого начала хотел попасть в команду Валерии или Александра Пономарева. В принципе, желания совпали с действительностью.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  captcha
                  Символів залишилось: 1000
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы