• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  яна шейн скрипка

                  Яна Шейн: люблю народную песню, но и с другими жанрами проблем не будет

                  Команда тренера
                  26 січня 2012, 09:34

                  Яна займається народним вокалом з чотирьох років, і до цього часу не пробувала співати в іншому жанрі. Навчається на третьому курсі факультету музичного мистецтва Луганського державного інституту культури та мистецтв. З сімнадцяти років працює артисткою-вокалісткою ансамблю "Легенда". Дівчина також захоплюється циганськими піснями та є учасницею циганського ансамблю "Романс".

                   Своїм співочим талантом Яна заробила гроші на операцію мамі, коли вона тяжко захворіла. "Та це не тільки моя заслуга, - запевняє юна артистка. – Адже мені допомагали всі жителі мого рідного міста Дружківки Донецької області". Своїми успіхами дівчина також завдячує своєму першому педагогу Марині Володимирівні Гонтаренко – тій людині, яка прищепила їй любов до народної пісні.

                   Яна грає на піаніно, любить акапельний спів, захоплюється танцями та мріє про сольну кар"єру. Проект "Голос країни" – це для неї перша сходинка на шляху до втілення свого найзаповітнішого бажання у життя.

                  Яна Шейн: На "слепом прослушивании" было очень круто! Больше всего запомнился первый шаг на сцену: я поймала на себе взгляды некоторых людей в зале, и это было так тепло, что я даже забыла о четырех креслах тренеров перед собой. Зрители меня поддержали без аплодисментов, и я очень им благодарна, ведь они настроили меня на отличное выступление.

                   

                  В основном, я работаю в народном жанре. Мне кажется, именно в народной песне можно передать состояние души, все чувства, и мне это удалось на отборе. Я рассчитывала только на Олега Скрипку, направляла в его сторону позитивный посыл и свое желание, чтобы он ко мне повернулся. Олег очень близок мне по душе, по жанру, и очень здорово, что именно он меня выбрал!

                   

                  Я следила за первым сезоном проекта и понимаю, что придется петь в разных стилях, потому работаю над собой, занимаюсь разноплановым вокалом. С перевоплощениями у меня проблем не будет, я люблю экспериментировать.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы