• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  За лаштунками. Ефыр наживо. Випуск 13._20

                  За лаштунками: двоє Доманських та сімейні драми конкурсантів

                  Команда тренера
                  24 квітня 2012, 15:07

                  Участь у проекті "Голос країни" вже досить сильно виснажила вокалістів: звісно, вони посміхалися на камеру та радо відповідали на питання журналістів, проте у гримерках скаржилися на нестачу енергії. Незважаючи на це, здаватися не хотів жоден з півфіналістів, хоча це й довелося зробити половині з них під час оголошення результатів голосування.

                  Цієї неділі підтримати конкурсантів прийшли не тільки їхні колеги за проектом, але й друзі з першого сезону. Так, вже за традицією за лаштунками бігала Наталія Гордієнко, завітала до свого колишнього тренера Дар'я Мінєєва, вболівала за Ілларію Аліна Башкіна, а Влад Ситнік спостерігав за концертом з ред-руму. Всі вони були хіба що не найбільш зацікавленими глядачами, адже мали нагоду так само стояти на сцені та переживати всі ті емоції, що й півфіналісти шоу.

                  Атмосфера за кілька хвилин до старту концерту була досить піднесеною. Артисти наспівували композиції, підібрані їм музичним продюсером проекту, в той час як його ведучий Андрій Доманський знайомився зі своїм тезкою. Останній виявився адвокатом, ззовні абсолютно не схожим на зірку телебачення. Втім, чоловіки швидко знайшли спільну мову і навіть пригадали двох учасників першого сезону "Голос країни", які звалися Сергіями Юрченками. В той же час тренери давали останні поради своїм підопічним. І якщо деякі коучі просто бажали учасникам, щоб їм посміхнулася фортуна, то Олег Скрипка сказав Ілларії наступне: "Я хочу, щоб ти перемогла". І хоча цього не сталося, Олег Юрійович встиг висловити дівчині свою прихильність.

                  У ред-румі цього разу було досить тихо, адже ті, хто вже виступив, дуже уважно дивилися номери своїх конкурентів та схвально їх оцінювали. Завдяки старанням режисера-постановника Олени Коляденко, шоу видалося справді яскравим. Тишу у червоній кімнаті лише одного разу порушив директор Кирила Туріченка. Досить голосно він просив когось на іншому боці телефонної слухавки не витрачати всю пенсію на голосування за його підопічного.

                  Разом з перервою на знімальному майданчику настав пік хвилювань. Валерія наспівувала пісню Павла Табакова, якою завершилася конкурсна програма, а більш досвідчені тренери розмірковували, як розподілити симпатії між учасниками своїх команд. Серед усіх найбільше переймалася Ангеліна Моняк: критика від коучів на адресу дівчини була настільки для неї неочікуваною, що на якийсь момент вона втратила впевненість у собі. Втім, вже за кілька хвилин учасниця команди Валерії зібралася з духом і чекала на результати ефіру.

                  Коли ж імена фіналістів були озвучені, за лаштунками пролилися справжні сльози відчаю. Ілларія зачинилася у гримерці, де намагалася заспокоїтися досить тривалий час. Втім, її мама запевнила, що Катя плаче як дівчина, а не як артист. "Все відбулося правильно, і ми зовсім не засмучені результатом, - запевнила вона. – Я сама стримувалася до останнього і заплакала лише тоді, як побачила сльози доньки. Але у нас все добре. Катрусі вже в понеділок на репетицію, тому їй немає коли засмучуватися". Дійсно, Ілларія бере участь у музичному конкурсі, півфінал якого пройде сьогодні в одному зі столичних закладів. Тріумфатор цього змагання отримає гроші, які учасниця "Голосу країни" мріє витратити на зйомки кліпу. Тож ми бажаємо Ілларії вдачі та виключно перемоги!

                  Заспокоювала доньку Наталії Пічкур її тренер Валерія. Російська зірка турботливо обіймала маленьку Катю та підтримувала свою фаворитку. А ось мама Марії Яремчук підійшла до Кирила Туріченка та... вибачилася за перемогу своєї доньки. І хоча Машу підтримали глядачі, всі без виключення присутні на концерті люди високо оцінили останній виступ Кирила, який був не надто засмучений тим, що не став фіналістом шоу. І тільки Олександр Онофрійчук першим поїхав зі знімального павільйону, отримавши свою порцію дружніх обійм та слів підтримки від небайдужих оточуючих.

                  Фіналісти ж насолоджувалися вітаннями від родичів та прихильників, паралельно роздумуючи над майбутнім репертуаром. Ангеліна Моняк радилася з мамою, яку дуетну пісню їй краще виконати з Валерією. Марія Яремчук вибрала з тренером для спільного виступу ліричну композицію й переймалася через те, що її авторська пісня також повільна. Павло Табаков отримував останні настанови від Діани Арбєніної та після цього відмовився від будь-яких коментарів. У свою чергу, Назар Савко спілкувався з сім'єю телефоном: незважаючи на те, що його близькі не можуть приїхати до нього в Київ, на кожному ефірі вокаліста підтримують вірні друзі – Ігор Петров, Христина Ковальова та Василь Жадан.

                  Таким був передостанній ефір проекту. А вже найближчим часом читайте на нашому сайті інтерв'ю з тренерами шоу "Голос країни. Нова історія", в яких вони обов'язково розкажуть про те, що не показують у прямому ефірі.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Anhen 29 апреля, 11:32
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Арбенина мудро поступила. Дорогу осилит идущий. Если Сашко способен ИДТИ, скоро мы увидим его творчество на больших сценах. И не в выигрыше дело. Всё это - мыльный пузырь, который лопнет не оставив после себя ничего. Ведь финалиста могут забыть на второй день. А настоящий талант - он более плотный. Его нельзя не заметить. И Диана это поняла. А Павло получил то, к чему он так долго шел. Он ведь всё это время трудился. И не оценить этого невозможно. Я думаю всё справедливо.
                  • Лана28 25 апреля, 00:36
                    7  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Арбенина - ЛИЦЕМЕРКА. Зачем даёт Меладзе ей зарабатывать в Украине. Пусть сидит в России. а там она сидит в глубокой луже, мне помниться, что там и близко её не допускали к проектам (разве. что в роли участницы). Арбенина - не справедливая. ФУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Кира 25 апреля, 21:06
                    5  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Лана28, прежде чем так говорить, Вам надо дорости до того уровня, чтобы иметь возможность реально оценить ситуацию. Как правило тот, кто так говорит сам никогда ничего не делает и делать не умеет, а только критикует тех, кто трудится и достигает успехов. Завидуете? Завидуйте молча. Диана Сергеевна в России в луже не сидит, а находится там на высоком уровне. И прежде чем так говорить надо находиться для начала хотябы там, т.е в России. ДИАНА СЕРГЕЕВНА МОЛОДЕЦ, ТАК ДЕРЖАТЬ!!!!!!!!
                    Петя 29 апреля, 11:42
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Цілком погоджуюсь із Ланою, і так думають всі ті, хто в першу чергу чесний перед собою. Підлабузників Діани залишається все менше.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Юрко 30 апреля, 00:23
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Проте Діана знов перемогла ))) Бо вона-таки краща!
                    цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы