• Канал 1+1
  • ТСН.ua
  • 2+2
  • ТЕТ
  • СИТИ
  • Автомобильный портал
  • Женский портал
  • Міняю жінку
  • Без мандата і без гламуру
  • Сімейні драми
  • Сусідські війни
  • Світське життя
  • Звезда+Звезда
  • Ігри

Продюсер проекту Ірина Іонова: участь в шоу гарантує лише винятковий талант

26 січня 2011 15:47
19

Навесні стартує грандіозний проект під назвою "Голос Країни". Чого очікувати і у чому його новизна та унікальність розкаже креативний продюсер шоу Ірина Іонова.

Іонова
Ірина, розкажіть про новий масштабний проект «Голос Країни», який вийде навесні?

Проект зніматиметься за форматом "The Voice of…", який закінчився на голландському каналі RTL та побив усі рекорди популярності серед глядачів. Україна, паралельно із США, будуть першими країнами, які адаптуватимуть цей формат після Нідерландів.

Головна особливість шоу "Голосу країни" в тому, що участь в ньому гарантує лише винятковий талант і високий професійний рівень вокалу. Зовнішність не головне, вік, якщо ти старший 18 років,не має значення, вся увага прикута тільки до голосу учасників.

Потенційні учасники сприймаються як особи, що вже влаштувалися в медіа-індустрії, як зірки-початківці. На прослуховуваннях вони не почують іронічних, принижуючих їх гідність  коментарів, тренери відносяться до них як до колег і висловлюються тільки з приводу їх явних сильних сторін і жанру, вибраного для участі в проекті.

У процесі, жанр не коригуватиметься, учасника не мінятимуть, не ламатимуть під формат. Тренери лише будуть зміцнювати його переваги і боротися із слабкими сторонами, що заважають успіху у вибраному жанрі.

Це дуже важливо для людей, які подають заявки на участь і приходять на прослуховування. Ми розраховуємо на те, що виконавці відчують головну різницю: це проект для людей, які ніколи не спробували б взяти участь в талант-шоу. Це проект для справжніх талановитих вокалістів.

Яким чином відбиратимуться учасники? Якщо у мене є дійсно голосисті друзі, я їх можу привести на кастинг?

Кастинг проекту відбуватиметься у кілька етапів. Перший – доефірний, коли голос країни шукатимуть по всій Україні. Будь хто з тисячі професійних і напівпрофесійних вокалістів проходить попередній відбір (вони надсилають свої заявки на сайт або за телефоном: +38 044 469-40-40). До речі, відбір голосів вже розпочато. Наразі ми вже маємо 800 заявок.

Потім ті, хто підходять по критеріями нашого проекту, з’являються на попередній відбір, де музичний продюсер проекту, викладачі з вокалу, режисери і редактори відбирають кандидатів, які приходять на зустріч з тренерами.

Потім на 150 кращих, які володіють винятковими вокальними здібностями, чекає наступний етап - «сліпі прослуховування», де чотири тренери зроблять свій вибір, орієнтуючись виключно на голос учасника. Тривалість виконання номерів у всіх однакова.
Коучі відбиратимуть вокалістів, сидячи до них спиною. І як тільки учасник сподобається одному з коучів, то той натискає на кнопку та автоматично розвертається.

Якщо декілька тренерів обертаються впродовж виконання пісні, учасник сам вибирає серед тренерів, що обернулися, того, з ким хоче продовжувати змагання.

Далі кожен коуч сформує свою команду з 14 вокалістів, які надалі змагатимуться між собою. Змагання команд проходитимуть у прямому ефірі, де найкращих обиратимуть телеглядачі.

Ви кажете про коучів, хто вони?

Коуч або ж тренер -  це успішний, популярний виконавець, що давно став лідером у своєму музичному жанрі. Його пісні знають і люблять. Це зірка, за плечима якої роки сценічного досвіду, багатотисячна армія прихильників, платинові альбоми. Коуч прекрасно розбирається в музиці і особливо - у вокалі.

У "Голосі країни" коучі не змінюють учасника, не обмежують його «форматом». Учасники завжди співають ті пісні, які близькі їм по духу і по стилю.  У проекті звучатимуть пісні з ТОП-100 від 80-х до сьогодні. Усі учасники співатимуть тільки вживу. Репертуар, з урахуванням індивідуальності учасника підбиратимуть муз. продюсери шоу і тренер, в команді якого співає учасник

То виходить, "Голос країни" – це змагання коучів?

І це також, "Голос країни" – це і боротьба за перемогу в проекті не лише між вокалістами, але і між чотирма коучами. Для зірки будь-якого рівня перемога свого протеже в "Голосі країни" - це гарантована симпатія і повага мільйонів телеглядачів саме до його творчості, до його напряму в музиці. У Голландії, наприклад, на середині проекту, позиції тренерів в чартах виросли в три - п'ять разів.

Наша головна мета - за допомогою команди професіоналів підкреслити талант співака і привести його до перемоги. Важливим є те, що в шоу не буде іронічних зауважень та упередженої критики – тільки професійна оцінка вокалу і підтримка талановитих учасників.

Після закінчення проекту, учасник гарантовано має контракт з міжнародною рекординговой компанією Universal. Їх пропозиція учасникові зараз в розробці нашими партнерами.

Проект "Голос країни" не має рівних серед інших талант-шоу. Цей формат не залишить байдужими величезну аудиторію глядачів.

Подiлитись посиланням:

Сортувати по:
даті    
популярності    
  • Катя 2 квітня, 00:56
     
    не згоден
     
    згоден
    Скажите пожалуйста, в этом шоу могу принять участие участники исключительно не младше 18 лет? Мне практически 17 и я жутко хотела бы принять участие!
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Леди 1 квітня, 21:40
     
    не згоден
     
    згоден
    У меня подруга прошла исключительно благодаря своему таланты, ни каких связей, денег и прочего, поехала - спела, и вот канал прислал приглашение участвовать дальше
  • Женевьева 17 березня, 10:02
     
    не згоден
     
    згоден
    Хорошо бы выглядел в качестве рокового тренера Гарик Сукачев ))) Мне так кажется. И еще, Ирина, скажите пожалуйста, почему обошли стороной такой жанр как джазовый вокал?
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Женевьева 17 березня, 10:01
     
    не згоден
     
    згоден
    Хорошо бы выглядел в качестве рокового тренера Гарик Сукачев ))) Мне так кажется. И еще, Ирина, скажите пожалуйста, почему обошли стороной такой жанр как джазовый вокал?
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • аленка 13 березня, 18:06
     
    не згоден
     
    згоден
    скажыте пожалуйста мой номер 3887 он прослушан???если я прошла или не прошла дальше просьба сообщите мне по моб телефону!!!
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • ТЕРРИ 12 березня, 17:01
     
    не згоден
     
    згоден
    Милая Аленушка мне тебя жаль, разве не понятно им надо стандарт ,зачем уникальность если есть отработанная схема? Все так одинаково и все те же и там же ,день сурка ,все шоу отличаются мало чем друг от друга,клонирование одинаковых звезд переросло и мутировало в клонирование шоу((((Победит как-всегда продюсер и барышни виагрального типа.....Ангелы не умирают ...надейся на это...Как же я хорошо помню-нет справедливости -если нет денег....(((
    ААА 12 березня, 22:44
     
    не згоден
     
    згоден
    Судя по некоторым событиям, мне кажется, что победитель УЖЕ известен. А сам конкурс - лишь возможность легализации данного исполнителя. Что-то я глубоко сомневаюсь, что судьи в нашей нищей Украине откажутся от предложенного им миллиона. (Окончательная сумма будет известна на внутреннем аукционе). Меладзе, Пономарёв, Руслана... Как всё красиво начиналось. Какие красивые были "песни" об исключительном таланте... И тут, на тебе, - Арбенина. Звезда небосклона рок-музыки.
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Алена Семашко 11 березня, 18:27
     
    не згоден
     
    згоден
    Angel Of Voice (анкета № 2117): - уникальный композитор, уникальный вокалист, уникальный шоу-мэн, уникальный продюсер, а также профессиональный эксперт мирового уровня: http://www.myspace.com/blackangelsrock http://www.myspace.com/angelofvoice http://vkontakte.ru/id17940483 Видео с живых шоу: http://www.youtube.com/watch?v=gshokpRljxY http://www.youtube.com/watch?v=IwhSRrbgI1c http://www.youtube.com/watch?v=eDKYIkoi3pg http://www.youtube.com/watch?v=g2vVUlZGyDM Тел: (095) 221-95-13
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Стас 8 березня, 10:49
     
    не згоден
     
    згоден
    Девченки, наши любимые!!!!! Маленькие и взрослые, худенькие и ...хорошенькие, темненькие и блондинистые, синеглазки и остальные... От всей души поздравляю Вас с праздником Весны - 8 Марта.!!!!!!! Желаю всем-всем всего-всего, а также......., и еще........., разумеется........,и конечно же ........( прочерки заполняем самостоятельно).И чтобы никогда не........, нигде не......., никто и ни при каких обстоятельствах.... Пусть на душе у Вас будет так же солнечно, как сегодня с утра в Днепре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я Вас просто обожнюю!!!!!!!!!!!!!!Целую всех много-много раз ( есть повод). Будьте счастливы!!!!!!!!!! А остальное мы ( мужики) купим. С любовью и только с любовью, искренне Ваш Стас.
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Саша Хлистун 28 лютого, 12:32
     
    не згоден
     
    згоден
    Скажите пожайлуста, нужно ли с собой на кастинг брать какую-то суму денег? ( Некоторые кастинги это запрашивают!) И если да - то какую? За ранее- спасибо!!!
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Саша Хлистун 25 лютого, 12:59
     
    не згоден
     
    згоден
    Если мое видео находится на почте моей в Яндексе, и я вам отправил силочку для его просмотра- вопрос: вы можете его посмотреть и оценить???, или вы только смотрете видео с Ю-туба??? За ранее- спасибо!!! )))
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
12
Новини
12345...7
Шоу за форматом “The Voice of Holland”
Гороскоп
Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы