• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Зняти все
                • Пекельна кухня
                  • Tkachenko.ua

                      Про шоу

                      Ольга Нека_5

                      56 претендентів на звання "Голосу країни" обрано

                      Команда тренера
                      13 червня 2011, 11:25

                      Вчора пройшов четвертий, останній, епізод "Сліпих прослуховувань" в шоу "Голос країни". Тепер відомі 56 вокалістів, які будуть змагатися далі.

                      Наступний етап – так звані бої "Один на один", коли кожен тренер розбиває свою команду на пари. Пара дуетом виконує одну пісню і один з двох, той, хто на думку тренера заспівав гірше, залишає шоу. В останньому епізоді "Сліпих прослуховувань" Діана Арбєніна, Стас П′єха, Олександр Пономарьов і Руслана Лижичко спочатку слухали вокалістів, котрі вперше проходили цей етап відбору. Але коли всі претенденти виступили, у командах всієї четвірки зіркових тренерів залишилися вакантні місця: по три у Діани та Олександра і по два - у Стаса та Руслани.

                      Музичний продюсер шоу Костянтин Меладзе скористався своїм правом голосу та вивів на повторне прослуховування команду із 14 голосів, які проходили прослуховування раніше, але з якихось причин не переконали тренерів натиснути на кнопку. Таким чином, як і передбачав Меладзе, до команди «Голосу країни» повернулася Тоня Матвієнко, Ольга Нека, сестри-близнята Опанасюк, Шмагі Тагіашвілі та інші таланти. Отже, за результатами четвертого епізоду до претендентів на перемогу в шоу «Голос країни» приєднались: 

                      Тетяна Колесникова

                      Слухаючи голос 24-річної учасниці Тетяни Колесникової Руслана була впевнена, що співає чоловік. Олександр Пономарьов не мав жодних сумнівів, що співає дівчина з рідкісним голосом, тому натиснув кнопку  вибору. 

                      Олексій Мартиненко

                      Пісня Джастіна Тімберлейка у виконанні 26-річного Олексія Мартиненко з Черкаської області прийшлася до душі не лише Стасу П′єсі, але й Руслані та Діані Арбєніній. Троє зіркових тренерів натиснули кнопку вибору. Стас пояснив, що з Олексієм в них повністю сходиться музичний смак, тому він має бути у його команді. Вокаліст вирішив продовжувати участь в шоу у команді П′єхи. 

                      Дарина Сінічкіна

                      Філософ та економіст за освітою Дарина Сінічкіна з Сімферополя своїм співом змусила натиснути кнопки вибору Стаса П′єху та Руслану. Учасниця обрала своїм тренером Стаса. 

                      Олена Карась

                      Стасу П′єсі знову поталанило і він обрав учасницю з голосом, який мріяв мати у своїй команді. Нею стала 19-річна Олена Карась з Красноперекопську. 

                      Анастасія Шахназарян

                      22-річна Анастасія Шахназарян прилетіла на шоу "Голос країни" з Єревану, де вчиться у консерваторії. Руслана натиснула кнопку вибору 

                      Олена Діаманді

                      Олена Діаманді хотіла потрапити до команди Олександра Пономарьова. На її спів обернулись троє зіркових тренерів – Руслана, Стас П′єха та Олександр Пономарьов, и Олена обрала Олександра 

                      Артем Верещака

                      28-річний Артем Верещака з Харкова хотів, щоб на його спів обернулася Діана Арбєніна. Однак обернулася Руслана і вокаліст продовжує участь у шоу "Голос країни" в її команді. 

                      Шаніс (Ольга Шандрик)

                      Під час виступу 19-річної киянки Шаніс (Ольга Шандрик) Стас П′єха натиснув кнопку вибору і визнав, що не помилився. Шаніс власниця сильного голосу і досвідчена співачка. У 2011 році вона взяла участь у фіналі національного відбору до пісенного конкурсу Євробачення. 

                      Таша Круз

                      Професійна співачка - Таша Круз впевнена, що зможе зробити український шоу-бізнес кращим. Руслана, Діана Арбєніна та Олександр Пономарьов обрали вокалісту за чудове виконання пісні Джорджа Майкла. Між тренерами розгорілася боротьба за учасницю, але Таша обрала своїм тренером Діану Арбєніну. Вона була останньою у списку на "Сліпих прослуховуваннях".

                      І за результатами повторного прослуховування, організованого Костянтином Меладзе, учасниками шоу "Голос країни" стали: 

                      Ольга Нека

                      Ольга Нека вдруге вийшла на сцену і змусила обернутися 3 тренерські кресла. Олександр Пономарьов, Діана Арбєніна та Стас П′єха визнали, що цього разу співачка краще розкрила свої вокальні данні. Ольга обрала своїм тренером Діану Арбєніну. 

                      Катя Грачьова

                      Спів 19-річної Каті Грачьової цього разу переконав Олександра Пономарьова натиснути кнопку вибору. Учасниця продовжує участь у шоу «Голос країни» в його команді.

                      Анна та Марія Опанасюк

                      Дует Анна та Марія Опанасюк з Сімферополю скористалися другим шансом і будуть продовжувати участь на проекті у команді Олександра Пономарьова. 

                      Тоня Матвієнко

                      Тоня Матвієнко також використала другий шанс. Руслана натиснула кнопку вибору і долучила вокалісту до своєї команди. Тоня зізналася, що з самого початку хотіла, щоб її обрала саме Руслана. 

                      Андрій Бєсєда

                      Голос 28-річного одесита Андрія Бєсєди змусив натиснути кнопку вибору Діану Арбєніну. Зірковий тренер зізналася, що шкодувала про те, що не вибрала вокаліста вперше. 

                      Василь Логай

                      На спів киянина Василя Логая обернулися Стас П′єха, Олександр Пономарьов та Руслана. Вокаліст потрапив до команди Руслани таким чином укомплектувавши її повністю 

                      Яна Брилицька

                      18-річна Яна Брилицька, солістка ансамблю збройних сил України, також скористалася другим шансом. Її голос сподобався Стасу П′єхі та Олександру Пономарьову. Співачка долучилася до команди Стаса. 

                      Діана Мірзоєва

                      І знову Стас П′єха та Олександр Пономарьов під час виступу киянки Діани Мірзоєвої одночасно натиснули кнопки вибору. Дівчина вирішила приєднатися до команди Стаса. Таким чином, Руслана та Стас укомплектували свої команди та могли сидіти обличчям до сцени. 

                      Микола Бобрик

                      Останнє вакантне місце у команді Олександра Пономарьова дісталося Миколі Бобрику з м. Рівне. 

                      Шмагі Тагіашвілі

                      19-річний Шмагі Тагіашвілі вдруге на сцені зміг по справжньому розкритися. Він потрапив у команду Діани Арбєніної. Перший етап грандіозного вокального шоу пройдено. 56 вокалістів, кожен з яких має шанс перемогти і отримати головний приз, контракт із всесвітньо відомим лейблом, названі і переходять до наступного етапу змагань. Бої «Один на один» обіцяють бути сповненими гарним вокалом та емоціями! 

                      Сортувати по:
                      даті    
                      популярності    
                      • наталія 14 июня, 18:15
                         
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Тоня Матвієнко супер!!!!!!!!!!
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      Гороскоп
                      Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы