• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Зняти все
                • Пекельна кухня
                  • Tkachenko.ua

                      Про шоу

                      tiker_ruslana

                      Екватор у вокальних боях: Діана та Руслана посварились через Шахназарян та Меметову

                      Команда тренера
                      26 червня 2011, 22:00

                      У другому вокальному двобої "Голосу країни" Стас П'єха почув тембр своєї бабусі, Діана Арбєніна відмовилася аплодувати та зізналася у коханні, Пономарьов брав тайм-аут а Руслана робила відкриття.

                      У другому епізоді найемоційнішого етапу шоу "Голос країни" - вокальних боїв "один на один" ще 8 вокалістів залишили проект: Ольга Орловська та Женя Василенко із команди Діани Арбєніної, Анна Ваха та Ростислав Кушина із команди Стаса П'єхи, Олександр Чехуцький та Анастасія Шахназарян із команди Руслани Лижичко, Ксенія Шадурська та Олена Діаманді із команди Олександра Пономарьова. Таким чином, за результатами двох вокальних боїв, у "Голосі країни" залишилося 40 вокалістів.

                      Другий двобій був не менш напруженим, ніж попередній. Тренери – Руслана та Олександр – брали тайм-аут та радилися із Костянтином Меладзе про те, який вибір зробити. Діана кричала на Руслану та відмовлялася аплодувати. Меладзе змінював конкурсантам пісню, оскільки вони не справлялися із заданою. А Стас П'єха почув у пісні однієї із вокалісток тембр своєї знаменитої бабусі Едіти.

                      Нагадаємо, за правилами шоу "Голос країни" на другому етапі кожен зірковий тренер має розділити вокалістів своєї команди на пари. Пари дуетом виконують пісню, тренер вирішує, хто із двох залишить проект. Після двобоїв розпочнуться живі ефіри, де обирати вокалістів будуть глядачі. До цього етапу дійде лише 24 таланти.

                      Ольга Орловська і Таша Круз

                      Першим на музичному ринзі був дует з команди Діани Арбєніної. Для виконання Алли Пугачової "Не отрекаются любя" тренер обрала досить емоційних вокалісток - Ольгу Орловську та Ташу Круз. На репетиціях Арбєніна вчила вокалісток голосно кричати, щоб вони змогли максимально "вікритися".

                      Дрім-тім зіркового тренера порадив Ользі не намагатися переспівувати Пугачьову, а виконувати цю пісню для тієї людини, яка її надихає. А Таша зізналася, що дуже боїться поразки. Дівчата виступили блискуче – усі тренери аплодували їм стоячи. Стас та Олександр зізналися, що шкодують, що ці голоси не у їхніх командах. Діана Арбєніна сказала, що Ольга виклалася на всі 200%, але цей проект – не її доля, їй варто більше часу приділяти своїм авторським пісням. У шоу залишилася Таша Круз.

                      Стас Конкін та Анна Ваха

                      Стас П'єха поєднав у дует найяскравіших членів своєї команди: Стаса Конкіна та Анну Ваху. Конкін зізнався Андрію Доманському, що ніколи не співав нічого крім reggey.

                      Дует виконував пісню Леоніда Агутіна "Парень чернокожий". На репетиціях більш вдало проявив себе Конкін, це відмітили тренер та його дрім-тім. Вокалісти виступили блискуче та навіть змусили пританцьовувати ведучого. П'єха залишив у шоу свого тезку Стаса Конкіна.

                      Артем Верещака та Олександр Чехутський

                      Наступних учасників Руслана Лижичко без вагань поставила у дует через схожість голосів та музичних смаків. Артем Верещака і Олександр Чехутський – професійні рокери, тому Руслана обрала для них пісню "Final Countdown" групи Europe.

                      Виступ був сповнений драйву, зал та зіркові тренери аплодували вокалістам стоячи. Олександр Пономарьов та Даіна Арбєніна підтримали Олександра Чехутського. Але Руслана та її дрім-тім не мали одностайного рішення, тому взяли перший тайм-аут щоби порадитися з Меладзе. Навіть тут думки розділилися. Зрештою Руслана обрала Артема Верещаку.

                      Аліна Башкіна та Ксенія Шадурська

                      Для цих дівчат Олександр Пономарьов обрав пісню Софії Ротару "Лиш раз цвіте любов".

                      Аліна зовсім не переживала, за її словами програти будь-кому із команди, яку набрав Пономарьов, їй буде не соромно.

                      Коли дівчата виступили, Стас П'єха зізнався Аліні, що її тембр нагадав йому голос бабусі Едіти. Пономарьов, хоч і зазначив, що голоси учасниць майже однакові, вирішив залишити Аліну Башкіну.

                      Євген Василенко та Шмагі Тагіашвілі

                      Свій наступний дует Діана Арбєніна назвала музичним експериментом, та обрала для хлопців пісню Елтона Джона "Sorry seems to be the hardest word".

                      Євген був абсолютно впевнений у своїй перемозі. За кулісами Шмагі підтримували семеро дівчат, ціла команда. Коли хлопці закінчили виступ, Стас щиро сказав, що виступ йому не сподобався.

                      Пономарьов докорив Діані вибором учасників дуету – мовляв, учасники рівносильні, не варто було ставити їх один проти одного. Арбєніна відповіла, що знає що робить. Сама вона зізналася, що закохана у обох вокалістів, але продовжити участь у шоу повинен Шмагі Тагіашвілі.

                      Севіль Меметова та Анастасія Шахназарян

                      Після виступу цього дуету Діана вперше на проекті підвищила голос на свою колегу Руслану Лижичко. Анастасія Шахназарян та Севіль Меметова – вокалісти з неймовірним талантом. Дівчата співали пісню свого тренера "Знаю я". Після їхнього виступу переможниця Євробачення зізналася, що вони заспівали краще за неї. Усі тренери висловлювалися на користь Анастасії – Арбєніна сказала що тепер Шахнахарян її фаворит, П'єха – що виступ Насті був безпрецедентним, Пономарьов – що раніше симпатизував Севіль, але змінив свою думку.

                      Руслана теж дуже хвалила Настю, а потім спитала у Севіль, чи та готова бути мужньою. Дівчина відповіла так, і Руслана Лижичко сказала "добре, адже тобі – продовжувати участь у проекті". Тут Діана закричала "Руся, ти не перепутала?!", та відмовилася аплодувати Севіль.

                      Вибір Руслани здивував тренерів, але сама Настя сприйняла поразку оптимістично. "Я їду додому! Це не мій конкурс, я - не конкурсна співачка", - розказала вона.

                      Катерина Грачова та Олена Діаманді

                      Наступному своєму дуету Олександр Пономарьов запропонував пісню Леоніда Агутіна "На сиреневой луне". Але вже на репетиціях стало очевидно, що пісня у дівчат не виходить. Команда попросила Меладзе замінити їм пісню, музичний продюсер пішов їм на зустріч та обрав композицію гурту Destiny's Child "Survivor".

                      На музичному рингу відбувся справжній вокальний двобій – обидві вокалістки виступили неперевершено. Олександр Пономарьов взяв тайм-аут – він не міг обрати між професійним та якісним вокалом Олени і неймовірною харизмою Каті. Із допомогою дрім-тім та Костянтина Меладзе, вибір було зроблено на користь Катерини.

                      Ростислав Кушина та Арсен Мірзоян

                      У фіналі другого батлу Стас П'єха зробив справжній подарунок глядачам – дует Ростислава Кушини, який має оперний голос, та Арсена Мірзояна, талановитого та харизматичного вокаліста. Хлопці блискуче заспівали пісню "Карі очі, чорні брови". Їхні відмінності у підході до виконання зробили дует оригінальним та таким, що запам'ятовується. Коментуючи виступ хлопців, усі зіркові тренери віддавали належне професіоналізму Ростислава, але Арсен усім сподобався більше.

                      Не вагаючись ні секунди, Стас сказав, що у голосі Арсена чути біль та чесність усієї країни, харизму доріг, міст та вулиць. "Ростислав – монстр, відмовити йому значить впасти у очах багатьох любителів класики, але наше шоу називається "Голос країни", і я віддаю перемогу харизмі Арсена".

                      Отже, ще один крок до прямих ефірів пройдено. Наступної неділі ще 8 вокалістів залишать "Голос країни". Нагадаємо, головний приз проекту - контракт на запис та випуск альбому в найбільшій рекординговій компанії світу Universal Music Group.

                      Сортувати по:
                      даті    
                      популярності    
                      • Настенка 3 июля, 14:47
                        4  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Я вважаю ,що Настя дійсно була кращою . Адже вона дійсно відчувала пісню душею,а Севіль просто намагалась якумога більше кричати .Якщо Руслана дійсно відчуває цих дівчат ,вона мала б обрати Настю.Ну я звичайно не осуджую Руслану,якщо вона зробила такий вибір значить вона права..
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                        Сейтабла 3 июля, 17:47
                        4  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Настенка, ты муз. школу окончила? Севиль не кричала, она как ангел была на высоте, а вот наоборот в конце чувствовалось Настя начала кричать... А ты через телик душу Насти почувствовала! Ты хоть знаешь, что такое Интро и Канта! Глупышка ты настенька))))))
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                        Анастасія 5 июля, 17:53
                        4  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        просто немає слів.....та ви подивіться навіть на її зовнішність...брекети....не такою має бути зірка світового маштабу!А Настя просто красуня і має голос подарований не кожному....!Сейтабла ти напевно закінчила муз. школу не з відзнакою...!!!Насті було легко співати ті ноти для неї було легкими і всб пісню вона співала із легкістю, а Севіль постійно брала дихання... я цими словами нікого не хочу образити...
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                        Сейтабла 6 июля, 00:56
                        4  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Настенька во первых я парень...на будущее! Во вторых мы не на "модном приговоре" и на "мисс Украины" чтоб об этом вообще вести диалог, хотя как по мне Севиль больше понравилась, я конечно прошу извинения у Насти, как говориться на вкус и цвет друзей нет! Насчёт тембра, то у Севиль легкий бархатный голос, что цениться в проф. среде Да вот не хочу ни кого обидеть, но чувство ритма у Насти отсутствует, зажатость на верхах( если у неё вообще есть верха) и местами диссонирует, не знаю может от волнения! Да и ещё самое главное проверим ваше муз. образование связанное с дыханием Севиль . Чья тональность была на батле? подсказка Севиль подстраивалась под Настину тональность или наоборот? Вот интересно знаете ли Вы что такое тональность в песни, и для чего она вообще нужна))))
                        цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      • Стас 2 июля, 20:40
                        1  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Не нравится Рус лана никому ну правильно!
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                        Никита 2 июля, 20:44
                        2  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Он же обломов! Остынь уже!!!
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      • обломов 2 июля, 19:51
                        3  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        руся показала сегодня себя во всей красе.она возомнила,что может оспаривать доводы меладзе.кто она такая?член парламента?а арбенина молодец.прямо и открыто.она в роке чет ,да понимает.не то что эта девочка сама выбирает песню для исполнителей в роковом стиле,а сама только под гусли может....но право своего голоса уже имеет...
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                        Никита 2 июля, 20:43
                        6  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Пустой несвязный одним смыслом пост! Орфографические ошибки! Странник это ты??? Ахаа.. Читайте ветку о Меладзе, он и там наследил. Негатив.
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      • Добрый клон Арбениной 30 июня, 22:31
                        8  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Арбенина разочаровала очень. Ну на самом то деле сложно что бы представить антологичную выходку аля Руслана или тем более в скажем на конкурсе в России. Потому что уровень культуры не позволит так поступить. Молодой исполнитель пел песню для тебя, а ты закинув ноги на стол кричишь, я не буду аплодировать, это вообще шокирует.
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      • Алла 30 июня, 21:12
                        8  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Да очень жаль что мы живущии в Украине имея множество хороших и сильных голосов приглашаем тренеров из России. нет я не нацистка и уважаю соседнии страны, но обидно как то за страну нашу!!!!!!!!!!! Я болею за Севиль зная её историю и семью, а также её достижения, скажу что она очень трудолюбивый человек, строгий к себе и свои победам. Голос у неё действительно очень сильный и поет она от души(ни в коем разе не хочу обидеть остальных учасников каждый из них достойный быть на этом проекте) но как то грязно все это обсуждается. Мы жители одной большой дружной Украины и что же мы сами себя так унижаем!!!!!!!!!!????
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                        Саша 30 июня, 21:55
                        9  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Я повністю з Вами згідний. Руслан зробила правильний вибір, адже Севіль повинна продовжувати))))
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                        Украинец 30 июня, 21:57
                        7  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        +100000000%
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                        Клон Арбениной 30 июня, 22:29
                        6  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        +100%
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      • Зритель 30 июня, 13:27
                        4  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        sdjs Сегодня, 13:07 какие воспитанные, а главное, высокоинтеллектуальные поклонники у Меметовой!
                        Насчет воспитанности и интеллектуальности у поклонников Шахназарян я могу сделать выводы по вчерашним постам в адрес Севиль. Хорошо что админы всю эту грязь вчера почистили!!!!!!!!!!!!!
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      • Фауст 29 июня, 22:36
                        1  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        И я АБСОЛЮТНО не понимаю последний выбор Стаса... Что это за отказ ТАКОМУ голосу ???? Мне кажется, именно таким должен быть ГОЛОС УКРАИНЫ, а не то ,что выбрал он. Просто ему не помешало бы хотя бы просмотреть Нашу историю, т.е. историю Нашего народа. Вдумайтесь, ребята, в то ,что я сказал, и вы всё поймёте, вспомните-только, потрудитесь...
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      • Фауст 29 июня, 22:10
                        13  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Ребята, вы что, шутите про Севиль ? Она спела на порядок лучше, самой Насти слышно считай не было, Руся права. У Севиль голос ГОРАЗДО лучше, вслушайтесь-только!
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      • Лена 29 июня, 12:14
                        11  
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Это классно кто-то про гамбургеры!!! Да некоторые конкурсанты и сами выглядят как гамбургеры! Есть пару красивых девочек и столько же привлекательных мужчин, но их почему-то не показывают, и не пиарят, хотя и поют они хорошо. Наверное, потому и не показывают, что не хрипят....
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      • Я 29 июня, 12:00
                         
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Ачто это коментарии больше не принимаются?
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      12
                      Гороскоп
                      Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы