• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Голос_13

                    Олександр Пономарьов став зірковим тренером шоу "Голос країни" на "1+1"

                    Команда тренера
                    16 лютого 2011, 17:51

                    Народний артист України, популярний співак та композитор – Олександр Пономарьов буде зірковим тренером у проекті "Голос країни" на телеканалі "1+1". Олександр представлятиме музичний жанр поп-опера, який є одним із найпопулярніших в Україні.

                    Нагадаємо, за правилами шоу "Голос країни", після попереднього відбору голосів до команди приєднується 4 зіркових тренери – музиканти, які досягли найвищих результатів у певному музичному жанрі. Жанри обрано за рівнем їх популярності серед українців – це фолк-рок, рок, поп, і, так звана, поп-опера. Зіркові тренери проведуть наступний етап відбору учасників "Голосу країни" – сліпі прослуховування, де тренери сидітимуть спиною до сцени, щоб обирати саме вокал, а не зовнішність чи артистизм. Кожен тренер набирає свою команду та надалі допомагатиме її учасникам максимально реалізувати свої вокальні дані.

                    Коментар Олександра Пономарьова:

                    "По-перше – це дуже цікавий формат шоу, цікава ідея, яка, на відміну від усіх інших, гарантує дійсно професійну роботу з вокалістом. Я сподіваюся знайти талановиту людину, якій зможу допомогти, навіть якщо вона не переможе. Буду шукати чисті голоси, адже Україна багата талантами. Музична освіта у даному випадку не буде зайвою, я не кажу, що це головне, критерій відбору – вокал. Можу порадити тільки одне – не проґавте свій шанс".

                    Як вже повідомлялося, незабаром на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра шоу "Голос країни". Це – масштабний та професійний український телепроект. "Голос країни" - не традиційне талант-шоу, тут не буде кумедних номерів і смішних учасників. У цьому проекті важливі тільки вокальні дані, тому попередній кастинг проходить і серед професійних вокалістів.

                    Зіркові тренери – професіонали найвищого рівня у своєму музичному жанрі - ставляться до учасників шоу як до колег, вокалістів не будуть змушувати змінюватися. Команди працюватимуть разом для відточування вокальних даних кожного. Музичним продюсером проекту буде Костянтин Меладзе, найуспішніший музичний продюсер СНД.

                     

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    captcha
                    Символів залишилось: 1000
                      Гороскоп
                      Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы