• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    моняк

                    Ангеліна Моняк: кожного разу переживаю сценічний шок

                    Команда тренера
                    26 лютого 2012, 22:15

                    Дует Ангеліни Моняк та Ярослава Радіоненка став найбільш неочікуваним у команді Валерії, адже до кожного з вокалістів на "сліпому прослуховуванні" повернулися водночас чотири тренери. На баттлі з поставленою задачею краще впоралася Ангеліна, яка зізнається, що мала складнощі зі втіленням образу Кармен на сцені.

                    Ваш суперник Ярослав – людина, яка є носієм унікального голосу. Як Вам вдалося його переспівати?

                    Я не знаю, в чому секрет моєї перемоги, бо мій суперник був дуже гідним. Коли нас ще не розділили на дуети, інтуїція підказувала мені, що я співатиму з Ярославом Радіоненком. Просто відчула це, як вперше його побачила. І у мене немає зараз пояснення моєї переваги, бо це, мабуть, долею так судилося і мало статися. Є гарний вислів, яким я описала б дану ситуацію: "Все, що не робиться, все йде до кращого".

                    З Ярославом встигли знайти спільну мову на репетиціях?

                    У нас були абсолютно дружні стосунки, і кожного разу ми співали дуетом – у нас чудово виходило, голоси зливалися. Тому, коли я виграла, відчула радість за себе, але стало дуже сумно за Ярослава. Я така людина, яка завжди по життю йде з перемогою, проте ми обидва були гідні позитивного рішення тренера. Я не розумію, як можна було обирати. Визначитися саме з нами Валерії, напевне, було дуже тяжко.

                    Між безпосереднім виступом і репетиціями було багато відмінностей?

                    У нас були досить рівні всі спроби на сцені. Інша річ, що Валерія висунула певні вимоги до кожного з нас на репетиції, і я намагалася виконати їх. До сьогоднішнього дня я була зациклена на співі і не думала про образ Кармен, який повинна була втілити на сцені. А вже перед нашим номером я вжилася у цю роль, пристрасну, гарячу як вогонь. Наскільки я пам'ятаю, Ярослав отримав якісь зауваження стосовно нот, проте навряд чи у мене все було гладко. Тобто, це вже рішення тренера, яке для мене теж залишається загадкою.

                    Класичний музичний твір імпонував Вам?

                    Я знаю, що Ярославу подобається ця арія Кармен, але мені по голосу вона була не близька. У мене сопрано, а цей твір написаний для мецо-сопрано. Крім того, образ Кармен не такий вже і світлий. Втім, це був цікавий для роботи музичний матеріал.

                    Це вже друга Ваша поява на сцені "Голосу країни" у класичному жанрі. Чи буде перевтілення на поп-діву?

                    Я дуже сильно хочу вийти і виконати естрадну пісню. Перше, що я почула у своєму житті, - це був блюз та джаз. Саме тому я сподіваюся, що тренер дозволить мені виконати хорошу естраду, а не щось простеньке. Насправді я мрію заспівати тут джаз "Summertime" – ця композиція на слуху, і я дуже-дуже її люблю. Мені хочеться показати себе в іншому амплуа вже якнайскоріше!

                    У роботі з тренером не виникає труднощів?

                    У нас конфліктів немає абсолютно, тому що Валерія – прекрасний коуч. Вона настільки класна, відкрита і проста як людина, що підкупає з першої миті. З нею легко працюється, від неї віє добротою, з нею навіть можна відверто поговорити!

                    Не шкодуєте, що обрали саме Валерію з усіх чотирьох тренерів?

                    Звісно, ні! Я тільки впевнилася ще більше у тому, що моє рішення – це був поклик серця.

                    Попереду – виступи наживо. Чи є у Вас досвід роботи у прямому ефірі?

                    У мене немає досвіду роботи в жодних ефірах, тому що до цього часу я не брала участі у кастингах та якихось інших шоу чи конкурсах. Думаю, глядачі можуть собі тільки уявити, наскільки для мене все, що відбувається зараз, мегаграндіозне. Для мене на "Голосі країни" все вперше, тому коли я стою за лаштунками, хвилююся настільки, що кожного разу переживаю сценічний шок. Заспокоююся тільки тоді, коли бачу людей у залі, але після виступу потім ще кілька хвилин взагалі не можу розмовляти.

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Катерина 31 марта, 11:16
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      ларисе - молодец, настоящая "паклонница" Ярослава! Тупо повторила слова Валерии. Зачем бросаешься словами типа: "безответственно", "не слушаешь рекомендаций тренера", "уважай публику"? Ты там была? Знаешь ситуацию изнутри? Для начала внимательно пересмотри сюжет баттлов с самого начала и все поймешь. Твой комментарий - это слова недоброжелателя, а не поклонника. Но я хочу сказать не об этом. Судя по высказываниям Ангелины, это светлый и достойный человек, и я ей верю. Сравните отзыв Валерии и Ангелины о Ярославе... Комментарии излишни.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Лариса 27 февраля, 14:57
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Ангелина - умница, а Ярослав - сплошное разочарование. Как же можно так безответственно относиться к выступлению, не слушать рекомендаций тренера? Как тупо уже в который раз упускать свой шанс на победу? У Ярослава такая зажатость, практическое полное отсуствие артистизма, при таком наборе исполнение должно быть филигранным, а не с фальшивыми нотами. Давай, Ярослав, или серъезнее относись к исполнению, уважай публику, или "закопай" свой талант и продолжай учиться на режиссера. Хотя с таким безответственным отношением к своему делу, ничего хорошего не получиться. Ты молод, еще не поздно все исправить. Я была твоей поклонницей, но после этого твоего ужасного выступления и бессоной ночи, увы... и ах...
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы