• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  МОНЯК

                  Ангеліна Моняк: не могла усвідомити, що співатиму "на виліт"

                  Команда тренера
                  11 квітня 2012, 17:53

                  Наймолодша учасниця команди Валерії виходила на сцену впевненою у собі, адже минулого ефіру глядачі віддали за неї велику кількість sms-повідомлень та дзвінків, зробивши лідером голосування. Саме тому виступ "на виліт" став серйозним випробуванням для Ангеліни Моняк, яка не розгубилася і заспівала вдруге ще потужніше та краще, переконавши свого тренера в тому, що саме вона має продовжити участь у шоу "Голос країни".

                  Чи важко бути за крок від вибування з шоу, якщо ще два тижні тому тебе називали його переможцем?

                  Мені було дуже важко все це усвідомити, тому що глибоко у душі я до останньої миті розраховувала на те, що мене врятує народ. І коли я не стала лідером глядацького голосування, то вже інтуїтивно розуміла, що співатиму вдруге. Я дуже рада за Наташу, яку врятувала Валерія, адже вона дійсно чудово виступила. А свої емоції в ту хвилину я не можу передати. Тільки ті люди, які співали "за життя", можуть зрозуміти, що я пережила.

                  На який момент випав пік твого хвилювання?

                  Коли співав Денис, мені хотілося плакати, і я ледве стримувала себе. Я розуміла, що він переживає, і від того мені ставало ще гірше. А як прийшла моя черга, то я почала шукати очима маму в залі. Розуміла, що вона дуже хвилюється за мене, чого мені б не хотілося. Хоча, з іншого боку, це додає мені впевненості у собі, адже хочеться виправдати сподівання близьких людей.

                  Вдруге тобі було важче співати?

                  Навпаки, було комфортніше, адже я взула зручні туфлі (сміється – прим. ред.). Без реквізиту було легше, тому що я могла зосередитися виключно на пісні. Чесно кажучи, вокально я взагалі не була готова до другого виступу, адже до кінця не могла повірити, що маю заспівати ще раз. А потім я розслабилася і вже дала вихід хвилюванню – мабуть, тому і ходила по всій сцені під час виконання композиції, бо емоції просто зашкалювали. У мене була дуже потужна арія, і вона мене надихнула, після ефіру ще довго грала в моїй голові.

                  З якими труднощами ти зіткнулася під час підготовки номеру?

                  На одній з репетицій я впала з цієї величезної туфельки, тому мою ногу тепер "прикрашають" величезні синці. Ще на одній - я не вступила вчасно в музику, тому що оркестр дуже тихо прозвучав. То ж, у прямому ефірі я боялася, щоб не трапилося чогось подібного, але все пройшло успішно.

                  Тим не менш, Валерія зауважила, що ти не виконала всіх її вимог. Що саме вона мала на увазі?

                  Існує дуже багато версій виконання арії, з якою я виходила на сцену. Я вчила її на слух, і у мене перед очима не було нот. Справа в тому, що там в одному місці є мелізми – прикраса цього музичного твору, без яких насправді можна обійтися. І я не виконала саме їх, бо вважаю важливішим заспівати потужно та донести до публіки всю композицію, а не окремо взяту частину. Я комфортно почувалася у цій пісні, зробила кульмінацію і в цілому задоволена своїм виступом.

                  Співаючи "на виліт", враховувала зауваження коучів після твого номеру? Наприклад, Пономарьов радив тобі більше посміхатися.

                  Так, звісно, я пам'ятала про це. Вже коли вдруге співала, кожного разу починала усміхатися, коли зустрічалася поглядом з Олександром. Я бачила, що людям подобається моє виконання, і це додавало мені віри у себе.

                  Тобто, ти не розглядала для себе можливість піти з шоу цього разу?

                  Ні. Я би могла подумати про подібне, якби погано заспівала таку прекрасну арію. А так у мене був чудовий музичний твір для того, аби залишитися у шоу.

                  Тобто, експериментувати з естрадними піснями ти все-таки не будеш?

                  Цього хоче, схоже, тільки Олександр Пономарьов, бо всім іншим я подобаюся в академічному амплуа. Костянтин Меладзе дуже хвалить мій оперний спів, і глядачам він теж до вподоби. Мені часто пишуть люди, що завдяки мені вони починають слухати класичну музику. Це так приємно, і ще раз підтверджує те, що я на правильному шляху.

                  Зараз ти повністю зосереджена на своїй участі у "Голосі країни" чи займаєшся ще чимось?

                  Я дуже вдячна моїм рідним, які дарують мені можливість не відволікатися на побутові проблеми та з головою поринути у творчість. Та це не означає, що я не вмію клопотати по дому. І прибирати можу, і готувати люблю – я будь-що опановую досить швидко. Інша справа, що зараз сім'я позбавила мене певних обов'язків, щоб мені нічого не заважало у підготовці до ефірів. Я рада бачити в очах своїх близьких гордість за мене, коли я чогось досягаю, то ж докладаю для цього максимальних зусиль.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Даша 20 апреля, 13:13
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    У нее какая-то мания величия.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Nikola 16 апреля, 11:03
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Bellissimo!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Ира Ужгород 15 апреля, 23:42
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Здравствуйте Ангелина Вы действительно самая лучшая, не обращайте внимания на плохие отзывы это просто из зависти. Поете вы прекрасно что даже ваш тренер возле Вашего голоса выходной, я думаю вы сможете спеть любую песню, не только оперу просто Вам не дают право выбора. А Валерия двуличный человек, она показывает вовсю что она за Нилуфар . УДАЧИ ВАМ ЖДЕМ ВАС В ПОЛУФИНАЛЕ.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Людмила 15 апреля, 21:38
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ангелина вы лучшая, чтобы не говорили удачи я за вас!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Владимир 15 апреля, 12:59
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Абсолютно згоден що поведінка Ангеліни якось насторожуе, це перше, хоча співає вона дуже красиво , але Федоренко визиває набагато більше симпатій своїм голосом і перш за все своею толерантністю. Піля останнього голосування виникли сумніви що до справедливого озвучення результатів SMS голосування , Нілуфар співає гірше всіх в цій команді і спочатку вона від усіх і відставала, а потім чомусь перемогла.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Елена 12 апреля, 10:58
                    8  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Хотелось бы услышать в исполнении Ангелины песню из репертуара группы Nightwish, когда их солисткой была Тария - оперная певица!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Алексей 16 апреля, 13:11
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Да-да, я тоже об этом думал.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Оля 12 апреля, 02:05
                    12  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Хочеться услышать от Ангелины не только оперу! Денис Федоренко зацепил в 1000 раз больше, несравнимо просто. Ангелина проявись, вылезай из оперной оболочки, хочеться увидеть твою душу
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Эльвира 11 апреля, 23:14
                    10  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Захвалили девушку! Красивый голос, яркая внешность -это еще не все!... Ангелина "слегка" преувеличивает успешность своего выступления! Как можно выйти на сцену и полностью "перекрутить" текст? Можно ошибиться раз, два,..три, но не петь же все произведение неправильно! Ангелина на ходу придумывала слова! Шоу транслируется на всю страну в прямом эфире! Должно быть стыдно... Каждый третий вокалист в стране знает слова этого известнейшего ДУЭТА из оперы "Травиата" Дж.Верди (а не оперной арии, как указано в статье)! И еще...хотелось бы отметить, что понятия ОПЕРНАЯ КОНСЕРВАТОРИЯ НЕ СУЩЕСТВУЕТ!!! Просто КОНСЕРВАТОРИЯ! Кстати, постановка номера неоригинальная! Пародия на постановку оперы "Травиата" с участием А.Нетребко! Та же туфля, красное платье...Фантазии не хватило у режиссера...Уж извините за критику, но , действительно, не стоит так захваливать выступление, так как попахивает все это самодеятельностью, далекой от профессионализма!
                    ВОВА 16 апреля, 15:52
                    4  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Вот-вот,я не один вижу ее взгляд,только не мог его понять....Она действительно на всех смотрит свысока-обратите внимание...ну типа....базарьте-базарьте,а я и есть уже победитель....И это отвернуло....Да и голос уже ее надоел....Если он потом будет звучать со всех радио эфиров...я чокнусь...
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы