• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  За лаштунками після 4 прямого ефіру_17

                  Наживо: Савко стане ліриком, а Яремчук присвячує виступ батькам

                  Команда тренера
                  22 квітня 2012, 21:00

                  Після чуттєвого виступу Ангеліни Моняк глядачі побачать ритмічний номер Олександра Онофрійчука. Підопічний Діани Арбєніної не втомлюється дивувати публіку можливостями свого голосу в тому репертуарі, який він виконує на сцені "Голосу країни". "Пісня "Stayin' Alive" британського гурту "Bee Gees" не з легких, – розповів учасник. – Адже вона виконується на високих нотах. У цьому її унікальність. Звісно, я міг би заспівати на октаву нижче, але це значно змінило б її звучання, і вона втратила би свій характер, тому я докладу максимум зусиль, аби передати її оригінальне виконання". Успішні музичні експерименти, шанс спробувати свої сили у вокальному проекті та любов глядачів, яку вокаліст відчуває вже черговий ефір поспіль, додали йому впевненості в собі, якої раніше, як зізнався Сашко, йому бракувало. "Я вдячний проекту "Голос країни". Він допоміг мені зрозуміти, що я рухаюся в правильному творчому напрямку, – зауважив Онофрійчук. – Тут я повірив у себе, у свої сили та став більш впевнений у собі. А це дуже важливо для артиста, який прагне розвиватися у своїй творчості й надалі. Також я вдячний глядачам за їхню довіру. Дуже сподіваюся на неї й у півфіналі". Тож не забувайте про те, що доля учасника у ваших руках. Якщо бажаєте перемоги цьому щирому та талановитому конкурсанту, голосуйте за нього.

                  Дивовижне перевтілення підготував для півфіналу Назар Савко. Невгамовний оптиміст, який кожного ефіру підіймав всім настрій та не давав нудьгувати, виконуючи запальні пісні, вперше відкриє себе з іншого боку. "Нарешті я маю змогу показати себе як ліричного виконавця, – радіє Назар. – Адже я не завжди буваю таким "експресивним енергетиком", яким мене запам'ятали глядачі в минулих ефірах. Я сподіваюся, що й цей образ вподобає публіка. Вірю в те, що своїм виконанням зможу достукатися до серця кожного слухача". В українську народну пісню "Ой, чий то кінь стоїть", яка лунає зі сцени у виконанні Савка, артист вкладає особливий зміст, що близький кожному, хто шанує героїчні вчинки ветеранів, які змагалися за визволення наших земель у часи Великої Вітчизняної Війни. "Я хочу присвятити цю пісню всім бабусям та дідусям, які відчайдушно боролися за наше майбутнє, які допомогли мені стояти зараз на сцені і співати для глядачів у вільній, незалежній Україні". Незважаючи на всю серйозність пісні та образу, вокаліст не хоче виглядати похмурим та сумним, адже впевнений, що гарний настрій – це дев'яносто відсотків успіху, тому навіть хвилювання перед виступом не "з'їло" звичний оптимізм учасника. "Настрій завжди має бути чудовим, – зауважує конкурсант. – Навіть якщо він таким не є, треба обов'язково його налаштувати на добрий лад, але в жодному разі не використовувати ніякого допінгу". Сам же артист зізнався, що "зловживає" останнім, але виключно "дружнього" походження. "Мій допінг на проекті – мої друзі, екс-учасники проекту з моєї команди, – поділився Назар. – Це Ігор Петров, Христина Ковальова та Василь Жадан. Вони мене підтримують". Та й на підтримку рідної України півфіналіст розраховує не менше.

                  Хіт, який входить до списку найуспішніших пісень за всю історію музики, саундтрек до легендарного кіношедевру "Титанік" виконує підопічна Олександра Пономарьова, Марія Яремчук. Учасниця зізналася, що той чуттєвий ліричний образ, який вона втілює на сцені, відчуває до мурашок по шкірі, а все тому, що небайдужа до історії кохання героїв фільму Роуз та Джека. "Для всіх попередніх пісень, які я виконувала на проекті, я сама вигадувала певні сюжети, – пояснює вокалістка. – Це допомагало мені "прожити" композицію на сцені. А коли співаю музичний твір "My Heart Will Go On", малюю в уяві кадри з "Титаніка", і хочеться плакати. Сподіваюся, що моє щире виконання "зачепить" серця телеглядачів та нагадає кожному, що любов – вічна, навіть тоді, коли коханої людини вже немає поруч". Та не тільки кадри з кінострічки, але й історія кохання власних батьків допомагає Яремчук наповнити своє виконання і необхідним звучанням, і справжніми почуттями. "Свій виступ я хочу присвятити батькам, тому що вони для мене – приклад вічного кохання, – відверто розповіла Марічка. – Тому що навіть після того, як тато помер, мама не виходила заміж, адже й досі його кохає. Їхня любов буде жити завжди".

                  А завершує концертну програму виступ Павла Табакова. Для півфіналу підопічний Діани Арбєніної підготував особливий номер, в якому покаже не тільки чудовий вокал, але й вперше на сцені "Голосу країни" продемонструє й інший свій талант. "Я вважаю себе не тільки вокалістом, але й музикантом, – пояснив учасник. – Це значно ширше поняття. Я вирішив, що настав слушний момент для того, щоб відкритися глядачам ще більше. Тому сьогодні я буду не просто співати чудову французьку пісню, але й гратиму на роялі". Незважаючи на те, що цього ефіру долю учасників вирішуватимуть і зіркові тренери, і телеглядачі, Табаков зізнався, що на підтримку останніх розраховує найбільше. "Наша доля на проекті від самого початку була в руках телеглядачів. Їхні симпатії це не тільки шанс для кожного з нас продовжити шлях на проекті, але й розуміння того, що твою творчість цінують та люблять, – пояснює півфіналіст. – Звісно, голос тренера теж має значення, але саме глядач вирішує, кого він хоче бачити на сцені, кому готовий віддати звання голосу своєї країни. Тому сьогодні я сподіваюся на підтримку публіки, адже далі я буду співати саме для неї, а не для тренера". Нагадаємо, що цього разу до голосування долучаються коучі. Вони розподілять між двома учасниками своєї команди 100% симпатій, які в сумі з результатами глядацького голосування визначать фіналістів проекту.

                  Попереду на глядачів чекають драйвовий дуетний номер Марії Яремчук та Назара Савка, а також найдраматичніша частина цього вечора – оголошення результатів, після яких країна дізнається імена фіналістів проекту. Хто увійде до четвірки кращих, а кому доведеться припинити свій шлях на проекті за крок до фіналу, дізнаємося вже зовсім скоро.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Маша 26 апреля, 16:43
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Очень жаль, что такие как Яремчук проходят, Туриченко нет.На нее не приятно смотреть, постоянно жеманиться,да и голос не ахти
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • ЧЕЛОВЕК 24 апреля, 17:03
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Пожалуйста Сегодня, 11:20 У меня есть предложение! не надо нам в финале дуэты с тренерами. Дайте возможность нам еще раз насладиться выступлениями выбывших полуфиналистов. Пусть они еше раз нам споют, уже вне конкурса. Просто дайте им возможность спеть нам то, что они сами захотят! ТУРИЧЕНКО, ОНОФРИЙЧУК, ИЛЛАРИЯ, ПИЧКУР! Хотим их выступления видеть в финальной программе
                    Пожалуйста, очень согласен с Вами, на счёт, что бы в финале спели полуфиналисты в качестве гостей и в этот список хочется добавить и ещё очень талантливого АРТИСТА, Василия ЖАДАНА с АВТОРСКОЙ ПЕСНЕЙ!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Пожалуйста 24 апреля, 11:20
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    У меня есть предложение! не надо нам в финале дуэты с тренерами. Дайте возможность нам еще раз насладиться выступлениями выбывших полуфиналистов. Пусть они еше раз нам споют, уже вне конкурса. Просто дайте им возможность спеть нам то, что они сами захотят! ТУРИЧЕНКО, ОНОФРИЙЧУК, ИЛЛАРИЯ, ПИЧКУР! Хотим их выступления видеть в финальной программе
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Ника Т 23 апреля, 19:32
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Позабавило: "Тож не забувайте про те, що доля учасника у ваших руках. Якщо бажаєте перемоги цьому щирому та талановитому конкурсанту, голосуйте за нього"... Сказано абсолютно правильно, но что в итоге? Наши голоса помогли? Может и помогли бы, или, по крайней мере, победа Табакова была бы не такой унизительной для Саши. А поступок Арбениной - это просто нет слов.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • маша 23 апреля, 16:59
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Яремчук абсолютно не заслуживает такой оценки!!!!!!!!!!!!!!!Жеманится на сцене.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Иторь 23 апреля, 03:47
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Рад за Назара и Машу! Ура
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Ірена 23 апреля, 00:37
                    4  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Вітаємо Нашого Назрчика
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • OLEG 23 апреля, 00:21
                    4  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Він не Димінський, а Дорманський. Але підтримую, що його треба прибрати з ефіру. Він абсолютно не пара Каті Осадчій.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Йован 23 апреля, 09:07
                    4  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Може, краще попросити щоб Катя виймала галушку з рота, коли виходить на сцену?
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Ірина 22 апреля, 22:02
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Керівництво 1 + 1 заберіть ви,заради бога, того Димінського ,чи як його там з ваших ефірів,бо вже нудить від нього. І перестаньте обмоскалювати наших талановитих дітей!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Ирине 24 апреля, 15:54
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    по вашему телеканал обмоскалюэ если вы смотрите через эту призьму то для вас ваши дети уже изменники родины это опасно
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы