• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Прямий ефір: виступи учасників_24

                  Наживо: у Табакова від пісні біжать мурашки, а Моняк влаштує на сцені свято

                  Команда тренера
                  8 квітня 2012, 20:27

                  Для всіх глядачів другого сезону шоу "Голос країни" існує одне правило: кожну неділю збиратися біля телеекранів, де на них чекає зустріч з їхніми улюбленцями, учасниками проекту. Сьогодні підопічні Діани Арбєніної та Валерії будуть дивувати публіку новими образами, музичними експериментами, а також незрівнянними вокальними даними. Попереду на вас чекають світові хіти, ліричні образи та яскраві перевтілення конкурсантів. Ми починаємо!

                  Честь відкривати концерт випала тендітній та обдарованій Ангеліні Моняк. Вже після минулого прямого ефіру своєї команди учасниця знала, який музичний твір виконуватиме цього разу, але не розкривала всіх таємниць до сьогодні. У тому, що перший номер концертної програми створить піднесений настрій, немає жодних сумнівів, та й сама Ангеліна докладе максимум зусиль для того, аби покласти веселий початок вечору в цілому. "Як і обіцяла, виконую веселу арію - "Застільну пісню" з опери "Травіата" Джузеппе Верді, – розповіла вокалістка, – тож раджу глядачам підіймати келихи під час мого виступу. Я собі навіть уявляла картинку, як на програші кожен зможе загадати бажання, виголосити тост і випити за здійснення всіх своїх мрій. Дуже хочу створити справжнє свято на сцені, навіяти публіці гарний настрій на тиждень вперед, щоб усім було весело". Через те, що композиція "Libiamo" - дуетна, Моняк мала певні труднощі на репетиціях, але зараз вони її не хвилюють: дівчина впевнена у своїх силах, розраховує на гарний результат, а на сцені прагне все зробити на високому рівні. "Не хочу здатися самозакоханою, але завжди налаштовую себе на перемогу, одночасно готуючись до поганого, – пояснила артистка. – Передусім я думаю про якість свого виступу. Хочу зробити все для того, аби глядачі побачили мій номер тільки в найкращому вигляді. Сподіваюся, вони оцінять мої старання".

                  Оперну діву шоу "Голос країни" змінює рок-виконавець Олександр Онофрійчук. Вже другий ефір поспіль Сашко сміливо співає світові хіти славетних рок-гуртів. Сьогодні він виконує музичний твір легендарних музикантів "Queen". "Мені дуже подобається їхня творчість. Ще з самого початку моєї участі в проекті я хотів заспівати хоча б одну з пісень цього колективу, – зізнався вокаліст. – Це чудово, що я маю змогу вийти на сцену з твором таких великих виконавців". Учасник зізнався, що буде співати пісню "Love of my life" так, як її звикли чути в оригіналі, тому що не хоче псувати шедевр. "Всі пісні, які я переспівую, намагаюся виконувати в оригінальних тональностях. Це можна назвати моїм правилом, – прокоментував конкурсант. – Мені совість не дозволяє якось експериментувати зі світовими хітами. Але це в жодному разі не означає, що я не вкладаю в пісню нічого від себе. Навіть те, що я виконую її своїм голосом, означає, що в ній – частина моєї душі". Хлопець не думає про результати глядацького голосування та прагне не відволікатися на хвилювання, а хоче лише гідно виступити. "Я мрію заспівати якісно та на високому рівні, – пояснив Олександр. – Саме цього я прагну, а про голосування не думаю взагалі. Я готовий до будь-якого результату. Звісно, програвати не хочеться, але навіть, якщо й доведеться, то з такою піснею це буде не соромно". Будемо сподіватися, що рок, який обожнює Онофрійчук, і вдруге допоможе йому продовжити участь у проекті.

                  На зміну хіту британських музикантів приходить популярна композиція відомого українського рок-гурту "Океан Ельзи" у виконанні Павла Табакова. Учасник зізнався, що він сам вибрав композицію "Така як ти", а Діана Арбєніна та Костянтин Меладзе підтримали його ініціативу. "Я вибрав саме цю пісню, тому що в мене побігли мурашки, коли я її почув, – пояснив вокаліст. – Якщо вони є, то пісня достойна. Крім того, я поважаю Славка Вакарчука. Він справжній гуру в українській музиці. Мені дуже подобаються всі пісні гурту. Їх дійсно можна вважати витворами мистецтва". Артист не припиняє дивувати публіку своїм власним підходом до виконання відомих композицій: він не обмежиться оригіналом музичного твору, тому глядачі почують від Павла дещо нове звучання. "Я не боюся експериментувати, – пояснив Табаков. – Тому не збираюся копіювати оригінальну версію цієї пісні. Чудово розумію, що істинні фанати музики "Океану Ельзи" будуть порівнювати мій виступ зі своїми кумирами, але це нормально. Я теж завжди це роблю, коли чую, як переспівують мої пісні. Та в цьому немає нічого поганого". Підопічному Діани Арбєніної вдається дійсно емоційно та чуттєво виконувати музичний твір. Сподіваємося, це оцінять глядачі.

                  На черзі виступ конкурсантки з команди Валерії, Наталії Пічкур. Вже вкотре дівчина буде демонструвати свої сильні вокальні дані, виконуючи пісню іноземною мовою. Після успішного дебюту в прямому ефірі з англомовною композицією, вокалістка розраховує на не менш вдалий результат і з французькою піснею. "Свого часу я працювала у Швейцарії, там вчила французьку мову, – розповіла Наталія. – Співати нею для мене не проблема, адже я розумію переважний зміст багатьох композицій. Звісно, текст пісні для цього ефіру переклала дослівно, аби зрозуміти, як правильно розставити акценти під час свого виступу". Хоч характер обраної композиції і близький Наташі, у роботі над номером їй допоможе не власна історія кохання, а виключно акторські здібності. "Впевнена, мені їх вистачить, аби просто втілити оспіваний образ на сцені, передати глядачам свої емоції і, звісно, продемонструвати свій вокальний максимум, – пояснила Пічкур. – Звісно, у моєму житті було достатньо романтичних історій без щасливого фіналу, але мені не хотілося б виносити їх на сцену. Більше того, не бачу жодного сенсу проводити паралелі між композицією та моєю сім'єю зараз". Задоволена учасниця тією сукнею, яку для неї створили стилісти. "Мені підготували образ а-ля Одрі Хепберн – вбрання у дусі 60-х років, – розказала артистка. – Я давно хотіла приміряти щось подібне, але ніколи б не наважилася пошити собі таку сукню, ще й блакитного кольору! Цей сценічний костюм додає мені жіночності, ніжності і навіть трохи віку, але й пісня моя не для юної дівчини. Взагалі мені дуже подобається експериментувати на проекті з образами, це дуже цінна можливість". І якщо глядачі підтримають Наталію своїм голосуванням, вона отримає шанс продемонструвати на сцені нові грані свого таланту.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • vasilisa 9 апреля, 16:16
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    своим выбором Валерия откровенно удивила... ну ничё - значит ее команда проиграет... пусть выигрывает Арбенина со своей командой! ))) люблю Скрипку, но он уже подзаколебал своими подколками участников не своей команды... не подозревала, что Олег такой злой, всегда казался таким честным и чистым внутри...
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Я 9 апреля, 02:15
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Vladimir Вчера, 21:05 Напрасно взял песню "Така як ти", после Веремейчика там делать нечего
                    Може ВАКАРЧУКА????
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Юля 8 апреля, 23:43
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Екатерина Если бы вы присутствовали на прямом эфире в зале у вас создалось бы диаметрально противоположное мнение. Нилу реально зажгла зал, был такой драйв, хотелось последовать примеру Валерии и Скрипки и броситься в пляс. Да и Пономарев 100% прав, у нее действительно изумительный, необыкновенный тембр. Пичкур тоже большая умница, спела великолепно. А вот Моняк....это был полный ужас, она в половину нот не попадала и для меня вообще остается загадкой за что ее хвалят тренеры т.к. на прошлом эфире она в ноты точно так же не попадала. Видать медведь по ушам знатно потоптался. Федоренко НАМНОГО!!!! лучше ее поет и здесь я тоже не понимаю выбор Валерии!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Татьяна 11 апреля, 17:31
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Извините, это вам медведь потоптался по ушам, Моняк исполнила арию отлично, скажите просто, что дешевая попса аля- Нилу - это ваш уровень восприятия музыки, спела девочка танцевальную композицию, и, по вашему, она звезда? Правда, Пономарев был прав, когда сказал, почему Моняк исполняет исключительно оперные арии, это не может ограничивать ее возможности, следовательно, и рейтинг, так как далеко не все воспринимают классический репертуар.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    tt 11 апреля, 19:16
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Юля, вы, без специального образования, уже разбираетесь кто попадает в ноты, а кто нет. Медведь видно рядом с вами живёт и всё время наступает вам на уши
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Екатерина 8 апреля, 23:15
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Федоренко и Онофрийчук !!Явные лидеры и лучшие голоса!!!!!!Мое мнение - Валерия не справедливый тренер и сегодняшнее решение оставить Пичкур и НИЛУФАР!!! это бред Нилуфар была худшей из всех!!!!! Табаков - напыщенный львовский самовлюбленный придурок !ужасно спел просто отстой!!!Он должен уйти и это будет правильное решение !!!и Рожден Неизвестно что он вообще здесь делает у меня складывается такое впечатление что ему все должны!только за то что он уже вышел выступать и действительно абсолютно непонятно почему Арбенина так бьет в грудь себе на его защиту))
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    гость 9 апреля, 13:05
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    полностью поддерживаю, Нилуфар просто купила поэтому и нет прямого голосования в интернете боятся что будет как в первом сезоне не совпадут реальные голоса болельщиков с официальной версией учредителей. Хотя Ваня Газера молодец я болел за него но подтасовывать нельзя.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    tanja 11 апреля, 19:11
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Никого из них нельзя сравнить с Денисом Федоренко.Он прекрасная находка и сильно поднял рейтинг шоу, но в тоже время с его уходом мы поняли, что всё решают деньги. Это фиктивное голосование, которое невозможно проверить. Условия голосования созданы только для получения прибыли каналом 1+1, а не для честных соревнований. Устали от холодного исполнения, только арий, Моняк, а также очень средненького исполнения Нилуфар и Пичкур.Невозможность проверки результатов голосования ставит под очень большое сомнение победу Нилуфар. Без участия Дениса Федоренко шоу "Голос Країни" станет блеклым и уже ненужным. Денис - будущее нашей эстрада, такие исполнители очень необходимы зрителям. Они привьют вкус и понимание музыки подрастающему поколению. Это шоу только отталкивает людей от развлекательных программ
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Vladimir 8 апреля, 21:05
                    8  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Напрасно взял песню "Така як ти", после Веремейчика там делать нечего
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Eva 9 апреля, 19:04
                    6  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ваш Веремейчик просто ацтой, прости господи. Якщо ви вважаєте його виступ за ідеал, який є кращим за оригінал, мені вас шкода. Цей троллізм та аналогії вже дістали, чесно. І по-моєму, ви помилились проектом, тут не Х-фактор.
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы