• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  За лаштунками після 4 прямого ефіру_17

                  Наживо: Великодній сюрприз від Ілларії та містична історія Яремчук

                  Команда тренера
                  15 квітня 2012, 22:00

                  Досить несподівано для себе і своїх прихильників Кирил Туріченко вирішив змінити звичне амплуа ліричного героя на щось кардинально нове. Звісно, співатиме артист знову про кохання, але не тільки в новій манері, але й у зовсім не схожому на попередні образи сценічному вбранні. "У житті поза сценою я рідко вдягаю костюми, в яких мене зазвичай бачать на виступах, - зізнався артист. - Мені ближчий стиль "сasual": обожнюю кеди та джинси. Одяг для сьогоднішнього номеру мені дуже подобається, тому почуватимуся під час виступу комфортно, як риба у воді". Протягом останніх років Кирил святкував Великдень у родинному колі, але цього разу не тільки стоїть на сцені у Світлу Неділю, але й сам випік паски напередодні. "Раніше я б навіть відмінив концерт, якби він випав на Великдень, але зараз не можу підвести продюсерів проекту, - пояснює Туріченко. - Я обожнюю це свято, коли навколо відчувається особливий настрій, а в повітрі вирує чудовий аромат домашніх пасок. Сам я жодного разу не готував їх, та в цьому році вирішив надолужити згаяне. Суботу присвятив не тільки репетиціям, але й відповідальній роботі – випіканню пасок. Мене попереджали, що це досить складний процес, але здобути такий кулінарний досвід було моєю давньою мрією. Я радився з мамою і сестрою, як все правильно зробити, аби тісто підійшло, і тепер можу похвалитися: смачні паски в мене вдалися з першого разу". Тож вокалісту залишилося лише чудово виступити, аби закріпити свій успіх ще й на робочому фронті.

                  Співати на Великдень – вже гарна традиція для Ілларії. Дівчина не тільки заздалегідь планує концерти, які припадали б саме на це свято, але й готує для таких виступів завжди щось особливе. "І позаминулого, і минулого року я святкувала Воскресіння Христове на сцені, - розповідає підопічна Олега Скрипки. - Зазвичай даю концерти в такий день, а в цьому році не довелося нічого планувати, тому що все склалося саме собою, адже я беру участь у проекті. Дуже рада, що на шоу залишилася аж до Великодня, і хочеться пройти ще далі. Крім того, у мене є особливе правило в цей день: люблю робити щось нове, наприклад, презентувати нові пісні. Позаминулого року в мене був концерт з новою програмою. Минулого року в цей день я була в Одесі, де виконала кілька нових власних композицій. А в цьому році я вперше заспіваю пісню "Цвіте терен", про що давно мріяла". На думку Ілларії, цей музичний твір досить символічний для неї, і вона щаслива виходити на сцену саме з україномовним репертуаром. "Я обожнюю цю народну композицію, як і вся моя родина. Її давно ніхто не виконував, тому мені хочеться воскресити цю прекрасну мелодію, щоб душа в глядачів розгорнулася", - резюмувала дівчина. І публіка напевне підтримає українку з таким близьким кожному музичним матеріалом.

                  А в команді Діани Арбєніної знову зазвучить рок – цього разу у виконанні Олександра Онофрійчука. Він сам запропонував пісню гурту "Rainbow" під назвою "I Surrender", яка має відкрити його сьогодні для публіки з нової, драйвової сторони. "Мені подобається співати і лірику, і щось більш динамічне: я не можу надати перевагу чомусь одному, - коментує Сашко. - Найголовніший критерій для мене – щоб пісня подобалася. Коли обираю композицію для виконання, керуюся тільки цим". Не бентежить вокаліста й те, що подібний рок-репертуар може бути недоречним, зважаючи на святкування Великодня. "На мою думку, пісня пасує до сьогоднішнього ефіру, адже вона про світле почуття - кохання. Композиція несе в собі щирість та глибину почуттів, які хлопець відчуває до дівчини", - пояснює свою позицію Онофрійчук. Крім того, артист продовжує вдосконалювати свої творчі вміння, тому береться кожного разу за більш складні музичні твори. "З впевненістю можу сказати, що ця пісня далася мені важче за всі попередні, які я виконував на проекті: в ній широкий діапазон, багато високих нот. Але навіть це не лякає мене, тому що я відчуваю неймовірну насолоду, коли співаю її", - зізнався конкурсант. Саме цим захопленням Олександр хоче поділитися зі своїми прихильниками – поціновувачами справжнього року на сцені проекту "Голос країни".

                  Завершує концертну програму Марія Яремчук зі справжнім українським хітом. "Пісня "Край" дуже відома, її люблять усі, - зазначає артистка. - Тому моя найголовніша задача – зробити її яскравою, додати чогось сучасного, аби її вподобала і молодь, і старше покоління. Більш того, виконання такої композиції в святковий день додає мені особливого настрою. По-перше, вона звучить моєю рідною українською мовою. По-друге, сама пісня дуже символічна для мене: її виконував мій тато, а написав Микола Мозговий, якого моя родина вважає геніальним композитором. Наслідувати цих людей у такий особливий день ­– велика честь для мене". І хоча шоу наближається до свого завершення, Марічка пригадує свій перший виступ на сцені "Голосу країни". На те в неї є причини: "Нещодавно дізналася новину, від якої в мене мурашки побігли по шкірі: мої друзі підняли архів і дізналися, що перша пісня, яку виконав мій тато на своєму дебютному концерті, була композиція "Дорогой длинною" - та сама, яку я обрала для "сліпого прослуховування". У той день відбувалися дивні речі, і я ніколи не забуду, як Олександр Пономарьов натиснув на кнопку, а до мене розвернулися водночас усі тренерські крісла". Втім, про містику дівчина на Великдень не думає. Навпаки, радіє тому, що її підтримуватимуть рідні. Саме близькі люди додають Маші віри в себе та надихають її на нові творчі експерименти.

                  Після перерви на глядачів чекає сюрприз - виступ Валерії під акомпанемент Ігоря Крутого, а також найцікавіша частина ефіру – оголошення результатів глядацького голосування. Сьогодні зі сцени підуть відразу чотири вокаліста, тож дізнайтеся першими, хто припинить боротися за перемогу в шоу "Голос країни" за крок від півфіналу.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Зритель 16 апреля, 19:26
                    15  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Непонятно,кто голосует за Онофрийчука.Голос-так себе,репертуар-ужас.Или нам хотят внушить,что эти рокерские песни так популярны у народа?Чушь!Апофеозом идиотизма будет,если в финале не будет Илларии или Ангелины,зато будут Савко,Онофрийчук и Яремчук.А там более,если Онофрийчука вытянут в победители.А,боюсь,так и будет.(((
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Алла 16 апреля, 22:37
                    15  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Чего Вы кипишуете? У Саши очень большая поддержка! Посмотрите на интернет рейтинги! Во-первых, вся Винница и Винницкая область, во-вторых, во всей Украине немало людей, кому нравится Саша. Это очень талантливый и светлый человек, который, к тому же, очень скромный!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Олександр Л. 17 апреля, 17:22
                    6  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    "Зритель", все це лише Ваша особиста думка. А по суті: я, наприклад, голосую за Олександра; голос в нього чудовий; репертуар класний; можу сказати за себе, а не за весь народ - мені подобається рок, можливо Вам ні, але це не означає, що і всім ні =); Илларію чув давно, коли вона ще виступала у складі pagan metal гурту Natural Spirit =)))))), і теж вболіваю за неї, чудовий голос; Ангеліна не подобається ні як людина, ні як вокаліст - одноманітно, і я не кажу про оперу, а саме про виконання; у Савка сильний голос, він співає легко та справді класно; Яремчук - подобається тільки як мила дівчина), але голос та поведінка - ні. І так, я вважаю, що Олександр Онофрійчук достойний кандидат на звання Голосу Країни.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Сергей1971 16 апреля, 19:20
                    5  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Вылетели реально трое слабейших:Ануси,Жадан и Нилу,так же Безрук,которая многократно лучше спела,чем Яремчук,но..Все всё прекрасно понимают.Маша-одна из пяти красивейших девушек проекта,но поёт она,как десятки других исполнителей.Не зря нигде невозможно увидеть реальные цифры голосований.
                  • Гость 16 апреля, 16:51
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    если в общем, то выпуск для полуфинала был слабым ...что-то происходит не то, с каждым выпуском номера слабеют..
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Никита 17 апреля, 17:31
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Я полностью с Вами согласен, все номера не особо впечатляют. Очень жаль, что нет уже в проекте Дениса Федоренко, его выступление украсило бы этот и все последующие эфиры. Его шикарный баритон был ЛУЧШИМ ГОЛОСОМ в проекте!!!!!!!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • гость 16 апреля, 15:29
                    5  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    А песня Яремчука была про Оксану Макар? Н-да, время идёт, а отношения между людьми всё теже. Такие радостные лица под такую странную песню...
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Киевлянин 17 апреля, 18:09
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Учите государственный язык, шановний! Пока вы - странный:(
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • вован 16 апреля, 12:44
                    11  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    в шоу тільки блатні Яремчук та Савко все вирішено заздалегідь
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Краля 16 апреля, 23:09
                    7  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ну про Савка дарма Ви так вован. Це справді людина достойна звання "ГОЛОС КРАЇНИ"
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Rihanna 16 апреля, 09:20
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    а хто пішов а хто залишився ?
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Даша 16 апреля, 11:36
                    5  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Пішли Циган, Анусі, Безрук та Нілуфар. Решта залишилися. Чи це було риторичне питання?
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Анна 16 апреля, 18:36
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Почему риторическое. Я например тоже вчера заснула и не увидела результатов голосования. На всем сайте и в официальных группах невозможно найти результатов голосования. Спасибо за инфу. Хоть здесь ее можно найти.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы