• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня
                • Міняю жінку 4
                  • Зірки в опері

                      Про шоу

                      вокальні бої_7

                      Олеся Киричук: перед виходом на сцену сказала собі, що я королева

                      Команда тренера
                      11 березня 2012, 22:15

                      Під час баттлів Олесі Киричук довелося вийти на сцену двічі, аби остаточно довести Олегу Скрипці, що вона гідна продовжити свою участь у "Голосі країни". Сама артистка на випробування не скаржиться, а свого тренера вважає не тільки головним авторитетом, але й філософом, досвід та знання якого для неї цінні.

                      Вашою суперницею на музичному ринзі була Яна Нижник. Які залишилися враження від роботи з нею?

                      Я завжди дотримуюся думки, що кожна людина багатогранна, і не варто судити про неї по першому виступу чи керуючись своїми першими враженнями. Деякі люди, коли настає час двобою, активізуються. Саме тому я знала, що суперник у мене достойний, - ми довели це своїм виступом. Судді розділилися на два табори, підтримавши і мене, і Яну, тому ми обидві були сильні. Так, Олег Скрипка вибрав мене, проте його помічниця Ані Лорак сказала, що їй більше сподобалася Яна. Мені було дуже страшно, і в той момент я ще раз впевнилася, що не варто недооцінювати свого суперника, адже він завжди має, що показати.

                      На репетиціях Ви почувалися фаворитом тренера?

                      Ні, в жодному проявленні я не відчувала, що в чомусь краща за Яну, або що в мене краще виходить наша спільна композиція. Два рази я забувала слова, і Костянтин Меладзе докоряв мені, що я не вивчила пісню. Так вийшло, що і костюм мій не дуже підходить під реггі-стиль, і підготуватися ми найкращим чином не встигли. Для нашого виступу планувався інший репертуар, який змінили в останню мить. Саме тому мені було трохи важко підлаштуватися під нові умови, я хвилювалася. Вже на сцені мені вдалося зібратися, і я почувалася комфортно.

                      У Вас досить мінімалістичне вбрання. Чи зручно Вам було в ньому під час виступу?

                      Моя сукня – це, напевне, якась компенсація за минулі помилки. Пам'ятаю, я завжди вдягала речі, через які чула на свою адресу критику. То сукні були задовгі, то безформні, я була схожа на рокершу. Тепер я дуже хочу показати всім: і тренерам, і глядачам, - що я можу і готова бути різною. Для цього я вдягла це вбрання, аби продемонструвати, що хочу змін. На сцені почувалася в ньому досить непогано.

                      Після свого номеру Ви були готові потрапити до номінації?

                      Я знала, що вдруге на сцену може вийти кожен, тому була готова до такого розвитку подій. Я репетирувала свою пісню, була у ній впевнена. Звісно, несподіванкою для мене стало те, що змагатися довелося з Сусанною, проте я вдячна тренеру за те, що знову повірив у мене.

                      Подальші прямі ефіри не є для Вас чимось новим, тому розкажіть, як Ви долаєте хвилювання перед співом наживо на всю країну?

                      Завдяки порадам Олега Скрипки я тепер майже не хвилююся перед виходом на сцену, адже його рецепти виявилися дуже допоміжними для мене. На баттлі, незважаючи на те, що сукня у мене була не надто скромна, я сказала собі: "Я королева!" – як мене наставляла Ані Лорак. Можливо, тому я не була дуже активна під час виконання пісні. Навпаки, хотілося виглядати граційною, щоб усі рухи були плавними. Та і стиль пісні реггі допускав саме таку поведінку, адже це не драйв, а спокійна музика, що пропагує позитив, щось світле і неагресивне.

                      За межами сцени Вам хтось допомагає почуватися королевою?

                      Так, мій хлопець Мар'ян. Я вдячна йому за підтримку, адже він допомагає мені в будь-якій ситуації відчувати себе прекрасно.

                      Робота з Олегом Скрипкою виправдала Ваші очікування?

                      Він мені подобається як людина. Навіть коли Ані Лорак мені поставила каверзне питання, і я промовчала, Олег допоміг мені правильно вийти з цієї ситуації. Мені здається, він мене розуміє, а його думка для мене є найголовнішою. Я дуже його люблю і хотіла потрапити саме до його команди. Олег Скрипка – справжній філософ, який ділиться своїм світоглядом через пісні. Його тексти не просто чуттєві, а несуть за собою великий багаж досвіду та знань. Це є не в кожної людини.

                      Сортувати по:
                      даті    
                      популярності    
                      • JuJa 12 марта, 10:29
                         
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Леся, тобі б не завадило бути скромнішою...
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      Гороскоп
                      Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы