• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Безрук і Пономарьов

                  Пономарьов влаштував кубинські танці з Безрук та Пойзен

                  Команда тренера
                  23 травня 2012, 12:55

                  Вчора у київському нічному клубі Crystal Hall відбувся сольний концерт Олександра Пономарьова "Інша версія". Улюбленець публіки та тренер двох сезонів шоу "Голос країни" презентував прихильникам свої найвідоміші композиції в новій обробці, яка не тільки вразила слухачів, але й миттєво припала їм до душі.

                  На музичному заході був справжній аншлаг: послухати хіти Пономарьова прийшли не тільки поціновувачі його творчості, але й найближчі друзі Олександра. Серед них можна було помітити дизайнерів Сергія Єрмакова та Оксану Караванську, співаків Павла Зіброва та Фагота, керівника телеканалу ICTV Олександра Богуцького. Останній не тільки пригадав свою історію знайомства з Пономарьовим, але й розповів присутнім кілька кумедних історій з минулого артиста.

                  Не обійшли увагою концерт також учасники обох сезонів проекту "Голос країни". Іван Ганзера та Наталія Гордієнко залишилися в захваті від творчого вечору Олександра Пономарьова, назвавши дійство душевним та дуже щирим. А ось колишні підопічні зіркового тренера прийшли до нього не з пустими руками: близнючки Анна та Марія принесли квіти, а Мариса Пуршен зняла на відео майже весь концерт.

                  Звісно, було безліч сюрпризів і для публіки. Так, спеціальна гостя концерту Галина Безрук виконала в дуеті з Олександром дві пісні – "Ти моя" та "Чомусь так гірко плакала вона". Напередодні вілповідального виступу дівчина дуже хвилювалася і до останнього моменту репетирувала, аби виправдати довіру свого музичного наставника. Не тільки він, але й усі присутні залишилися задоволені: Галину приймали дуже тепло. Крім того, молодій вокалістці випала честь сольно виконати композицію з репертуару Пономарьова "Ти дочекайся мене", а Ірині Пойзен Олександр довірив свій знаковий хіт "З ранку до ночі". Та найбільшою несподіванкою став творчий тандем винуватця свята і ведучого концерту Анаталія Анатоліча: виявляється, пісні "Я знайду тебе, кохана" не вистачало речитативного куплету, який в ній вчора з'явився.

                  Зі сцени Crystal Hall прозвучала і російськомовна композиція "Я хочу быть с тобой" гурту "Наутилус Помпилиус", яку Олександр Пономарьов презентував в рамках гала-концерту шоу "Голос країни. Нова історія". А закінчилося свято музики запальним кубинським хітом "Guantanamera", під який танцювали всі без виключення: і люди в залі, й артисти на сцені.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  captcha
                  Символів залишилось: 1000
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы