• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня
                • Міняю жінку 4
                  • Зірки в опері

                      Про шоу

                      Голос країни. Нова історія

                      У командах зіркових тренерів шоу "Голос країни" залишилося лише 9 вакантних місць

                      Команда тренера
                      6 лютого 2012, 12:48

                      Вчора, 5 лютого, в ефірі каналу 1+1 пройшов п'ятий передостанній епізод "вибору наосліп" у шоу "Голос країни". Частка ефіру за цільовою аудиторією становила 18,4% (18-54, вся Україна).

                      До команд зіркових тренерів приєдналися 9 учасників. Цього разу лідером за кількістю обраних вокалістів став Олександр Пономарьов - він долучив до своєї команди 5 конкурсантів. Діана Арбєніна обрала двох учасників; до команд Валерії та Олега Скрипки пройшли по одному вокалісту. Таким чином, у командах зіркових тренерів вже 47 талантів.

                      Цього разу на сцені "Голосу країни" співали рідні сестри, співак із Нігерії, вокаліст з рідкісним тембром тенор альтіно. Сестри Васалатій чудово співають, а старша Вікторія – не тільки грає легендарну співачку Едіт Піаф у мюзиклі театру І. Франка, а й написала до вистави музику. Під час її виступу Валерія, Діана Арбєніна та Олег Скрипка танцювали, стоячи на своїх кріслах. Рідні сестри могли стати суперницями, але цього не сталося - їх обрали різні зіркові тренери.

                      Мофі Араромі, співак із Нігерії, змусив розвернутися усіх зіркових тренерів. Екзотичний хлопець заспівав з такою шаленою енергетикою, що втримтаись від танцю не зміг ніхто - навіть Андрій Доманський у ред-румі  почав танцювати.

                      Володар рідкісного голосу тенор-альтіно Михайло Брунський залишився за межами проекту - "Аве-Марія" у його виконанні не вразила жодного з зіркових тренерів.

                      Вокалісту Денису Барканову втретє не пощастило потрапити до "Голосу країни" - він двічі виступав у першому сезоні. Перший раз тренери не обернулися на його вокал, але Костянтин Меладзе надав йому другий шанс – включив його до повторного прослуховування, на якому у першому сезоні до складу фіналістів все ж таки потрапила Тоня Матвієнко. Тут Денису також не пощастило – йому не вистачило часу – тож він спробував свої сили втретє, вже на другому сезоні проекту. На жаль, і цього разу Денис не зміг вразити зіркових тренерів.

                      Наступної неділі, 12 лютого, у ефірі 1+1 пройде останній епізод "вибору наосліп". У команді Діани Арбєніної залишилось 3 вакантних місця, Олександра Пономарьова – 3, Олега Скрипки – 2, Валерії – 1.

                      Сортувати по:
                      даті    
                      популярності    
                      • Михаил 6 февраля, 15:06
                         
                        не згоден
                         
                        згоден
                        от класс! наберут себе "на шару" сессионых вокалистов...А по сути - Судьи то,сами как исполнители давно уже НЕФОРМАТ!!!!(Арбенина ещё как то в среде лесбиянок котируется) - а остальные товарищи увы....На диско не услышишь,за деньги не закажут (говорю как статист со стажем работы на диско с 1999 года)!
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      Гороскоп
                      Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы