• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня
                • Міняю жінку 4
                  • Зірки в опері

                      Про шоу

                      Голос

                      Зіркові тренери обрали до своїх команд всіх учасників

                      Команда тренера
                      12 лютого 2012, 22:20

                      Сьогодні, 12 лютого, в ефірі телеканалу "1+1" відбувся шостий, фінальний епізод "вибору наосліп". Зіркові тренери Валерія, Діана Арбєніна, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов набрали всіх учасників у свої команди – 56 талантів, по 14 у кожного. Уже наступного тижня вокалісти у дуетах заспівають на музичному ринзі, у "батлах" за звання кращого.

                      Першою свою команду сформувала Валерія, останнє місце у ній зайняв хлопець з екстравагантною зовнішністю натурального блондина з довгим волоссям та незвичайним голосом - Ярослав Радіоненко.

                      Другим зірковим тренером, який повністю укомплектував свою команду, став Олег Скрипка. У останній день "сліпого" прослуховування до його команди приєдналися двоє дівчат – Яна Нижник, та Ілларія, співачка, яка особливо вразила Костянтина Меладзе.

                      Олександр Пономарьов сьогодні обрав трьох учасників - Олександра Воєвуцького, Романа Болдузєва та Галину Безрук. Діана Арбєніна на початку епізоду обрала голос Павла Смирнова. Але ще довго два місця в її команді залишались вакантними. Зірковий тренер прослухала багато вокалістів перш ніж долучила до своєї команди Тетяну Арєф′єву та Аліну Куліш.

                      Отже, імена вокалістів, які претендуватимуть на місце у новій вокальній історії країни, названо. Наступної неділі розпочнеться другий етап "Голосу країни" - вокальні бої "один на один". За результатами батлів, у команді кожного тренера залишиться рівно половина учасників – по сім найсильніших вокалістів. Ще по одній битві двох найслабших учасників з "сімки" і тоді залишиться "шістка" фіналістів, які й боротимуться за перемогу у прямих ефірах вже у березні.

                      Нагадаємо, головний приз шоу "Голос країни" - контракт із найбільшою рекординговою компанією світу Universal Music Group.

                      Голос країни звучить щонеділі на телеканалі 1+1 о 20:12!

                      Сортувати по:
                      даті    
                      популярності    
                      • Бензопила Вчера, 09:01
                         
                        не згоден
                         
                        згоден
                        Отвратительный осадок.Смешно было смотреть на лица "мэтров))" когда выходили выступать очень талантливые люди.Они не могли повернуться- с ухмылкой втыкали...Зато потом наперебой хвалили ....да вы гений,да вы нечто ух! Но! Но им нужны клоуны в вязаных шапочках и визжащие "циганским тюнингом" под афроамерикосов...Что ведь могут они дать талантам?Им наверное было стыдно повернуться и посмотреть в глаза.
                        відповісти цитувати
                        поскаржитись на коментар
                      Гороскоп
                      Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы