• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    вокальні бої_17

                    Наживо: Niloo заспіває українською, а Савко сам написав текст до своєї пісні

                    Команда тренера
                    18 березня 2012, 20:20

                    До третього етапу проекту "Голос країни" потрапили виключно найталановитіші вокалісти України. І першими за місце на великій сцені боротимуться учасники команд Валерії та Олега Скрипки. Всі без виключення артисти старанно готували свої номери, а тому шоу обіцяє бути дуже цікавим!

                    Честь відкривати конкурсну програму випала Денису Федоренку. Це єдиний вокаліст, який не пройшов "сліпі прослуховування", проте завдяки волі свого тренера продовжив участь у проекті. Спеціалізація Дениса – академічний вокал, а сьогодні він виконує справжній хіт Френка Сінатри під назвою "The world we knew". І хоча обрана композиція Федоренку дуже імпонує, при підготовці до свого виступу у нього виникли деякі труднощі. "Справа в тому, що я раніше жодного разу не співав англійською, - зізнався артист. – За порадою Валерії навіть взяв кілька уроків у викладача іноземної мови. Він допоміг мені зрозуміти, як правильно розставляти акценти в пісні та вимовляти слова. То ж, ніби-то, все тепер має пройти відмінно". Втім, переймається Денис і через те, що вийде на сцену першим. На його думку, деякі глядачі можуть взагалі пропустити його виступ. "Мене хвилює те, що люди не встигнуть отримати задоволення від моєї пісні, адже вона триває лише дві з половиною хвилини. Можливо, хтось у цей момент ще навіть не увімкне телевізор", - бідкається учасник. Втім, залишається сподіватися, що всі ці негаразди не завадять Федоренку максимально викластися під час співу та отримати можливість ще не раз вийти на сцену "Голосу країни".

                    Слідом за ним дивуватиме публіку Niloo. Вокалістка, яка приїхала на шоу з Москви, співає українською мовою! Втім, на жаль, поки що не розмовляє нею. "Я раніше ніколи не співала українською, тому задоволена тим, що мені надали можливість зробити це вперше, - говорить Niloo. – Більш того, мені подобаються пісні деяких українських виконавців, і мову я розумію, але говорити нею поки що не навчилася". Для виконання пісні Гайтани "Не йди" конкурсантці підібрали скромну сукню та пальто, і цим образом Niloo залишилася незадоволена. "Перший прямий ефір – найвідповідальніший момент на даному етапі шоу, тому мені хотілося виглядати гарно. Так вийшло, що всім дівчатам у нашій команді пошили вишукані сукні, а мені просто знайшли одяг в одному з магазинів, - розповідає артистка. – З іншого боку, я розумію, що речі, які на тебе вдягнуть, - це дрібниці у порівнянні з тим, що на сцені я повинна своєю піснею викликати справжні почуття у глядачів, віддати всю свою щирість та емоції, які в мені є. То ж, маю зосередитися на голосі". Мабуть, пріоритети Niloo розставила правильно, адже лірична пісня звучить у її виконанні дуже душевно.

                    На зміну команді Валерії на сцені з'являється підопічна Олега Скрипки – львів'янка Олеся Киричук, яку глядачі навряд чи відразу впізнають з рудим волоссям. Вокалістка в образі дівчини Джеймса Бонда виконує саундтрек до кінострічки "Tomorrow never dies". Як розповіла сама Олеся на репетиції, червона сукня та високі підбори – це той сценічний одяг, в якому їй комфортно виступати. "Я передивилася кілька фільмів про Агента 007, і жінки поруч з ним повсякчас дуже ефектні, - коментує Киричук. – Коли стилісти продемонстрували мені моє вбрання, я була трохи вражена, проте дуже задоволена. А що стосується нового кольору волосся, то я вже раніше була рудою, тому мені не важко звикати до свого віддзеркалення. Крім того, до образу дівчини Бонда цей колір підходить на всі 100%, він яскравий та привертає до мене увагу". Незважаючи на ефектну зовнішність, про вокал Олеся також не забуває. "Пісня Шеріл Кроу мені на перший погляд сподобалася, а на другий – дуже сподобалася, - посміхається артистка. - Мені вона імпонує, близька за настроєм. Єдине, над чим довелося попрацювати, - це англійська вимова та сам характер моєї героїні". І впоралася із задачею конкурсантка фантастично, адже її номер точно не залишиться непоміченим.

                    Продовжить концерт Назар Савко – не тільки талановитий вокаліст, але й поет, який написав слова до гімну команди Олега Скрипки. Звичайно, текст композиції до свого виступу Назар також видозмінив сам, проте у цій справі йому трохи допоміг тренер. "Перекласти слова пісні з мультфільму "Бременські музики" було ідеєю Олега Скрипки: він запропонував мені зробити це, а сам пообіцяв відредагувати те, що в мене вийде, - розповідає Назар. – Тому моя сьогоднішня композиція – це результат роботи нашого тандему. Найцікавіше, що фразу: "Нумо всі разом, рухаймо тазом!" – я вигадав першою, надіслав тренеру і написав йому, що вона обов'язково має залишитися. Як бачимо, Олег був тієї ж думки". Часткове авторство нового хіта дуже радує Савка і робить чужу пісню йому ближчою. "Я автор-виконавець, тому мені цікаво на цьому конкурсі показати не тільки своє вміння співати, але й розумові якості, власний поетичний талант, - говорить артист. – Крім того, цей експеримент має бути цікавим для глядачів, адже ця композиція ще ніколи не звучала українською до сих пір. Дуже сподіваюся, що мій виступ стане "родзинкою" концерту". Як запевняє сам Назар, на даний момент він обрав для себе образ веселого хлопця, тому лірику в його виконанні публіка почує трохи пізніше.

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Сергей 22 марта, 13:42
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Денис! У Вас шикарный тембр голоса, слушать его одно удовольствие. Вот таким и должен быть "Голос краины"!!! Удачи Вам!!!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • ира 18 марта, 22:44
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Niloo, ти просто супер)
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы