• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Павел Табаков

                    Наживо: Яремчук пригадає творчість батька, а Табакова кинуть на барикади

                    Команда тренера
                    29 квітня 2012, 20:27

                    Сьогодні глядачі нарешті дізнаються ім'я переможця проекту "Голос країни. Нова історія". За це почесне звання змагатимуться чотири вокалісти, які презентують публіці свої сольні виступи та вийдуть на сцену в дуеті з тренерами, завдяки співпраці з якими вони протрималися на шоу так довго. А відкриє концерт спільний виступ фіналістки голландського проекту "Голос. Діти" Channah та переможниці "Дитячої Нової хвилі 2010" Анастасії Петрик із запальним англомовним хітом. Як бачимо, підготовка до третього сезону "Голосу країни" – у розпалі, та поки що повернемося до нинішніх конкурсантів.

                    Першою на сцену вийде Марія Яремчук з піснею свого батька "Квітка-розмарія". І хоча дівчині пропонували композиції, написані спеціально для неї, у своєму виборі репертуару Марічка не сумнівалася ані хвилини. "Моя задача на цьому відповідальному етапі – сподобатися народу та гарно виконати пісню мого тата, - зауважує дівчина. - Я щаслива, що нарешті маю змогу заспівати щось із його репертуару в прямому ефірі. Знову відкрити для людей творчість Назарія Яремчука – честь для мене. Дуже хочу, щоб народ її пригадав, особливо молодь, яка дещо віддалилася від музичної спадщини, яку залишив мій батько". В обраній для фіналу пісні Марія також вбачає особливий зміст. "У композицію закладена історія мого тата і частково моя, адже вона стала присвятою імені Марія, - розповідає артистка. – Так звали татову матір, і ще зі школи він мріяв дати майбутній дочці таке ж ім'я". Яремчук запевняє, що участь у проекті "Голос країни" вже є для неї своєрідною перемогою, адже тут втілилася в життя її найзаповітніша мрія – вона займається улюбленою справою на великій сцені. А якщо глядачі підтримають Марічку своїм голосуванням, то вона отримає можливість продовжити реалізовувати свої бажання.

                    Не одна, а в дуеті зі своїм зірковим тренером, виконає відому композицію "Любовь настала" чарівна конкурсантка Ангеліна Моняк. Пісню на слова Р. Рождественського та музику Р. Паулса для спільного виступу запропонувала Валерія, адже, на її думку, в цьому музичному творі можна буде сумістити голоси обох вокалісток та продемонструвати всю їхню силу. "Спочатку ми хотіли заспівати "Ой, на Івана Купала", але потім обрали простішу композицію, адже часу на репетиції у нас було обмаль, - пояснює Ангеліна. – Виконати щось у дуеті з Валерією – це цікавий досвід для мене. Крім того, у мене є мрія – виступити разом з Мерайєю Кері або Селін Діон в естрадному жанрі та Дмитром Хворостовським – в академічному. Завжди хотіла заспівати з Марією Каллас, але, на жаль, вона померла ще до мого народження". З усієї команди свого тренера Моняк вважає себе найбільш достойною кандидатурою для фіналу, мотивуючи це тим, що люди обрали саме її. "Мабуть доля така, що до цього етапу дійшла саме я, - розмірковує артистка. – В будь-якому випадку впевнена: зараз я не займаю чиєсь чуже місце. А якщо пройду до суперфіналу, то хотіла б позмагатися з Павлом Табаковим". Саме він змінює жіночий дует на сцені душевним виконанням своєї авторської пісні "Тільки ти моя".

                    Варто зауважити, що до фіналу Павло не готувався, а, навпаки, збирався прощатися з проектом ще минулої неділі. "Я був упевнений, що в півфіналі покину шоу. Так підказувала мені інтуїція ще на початку мого шляху на проекті, тому я навіть підготував промову для "вильоту", - зізнається Табаков. - Рішення Діани стало для мене найнеочікуванішим поворотом подій. А після завершення ефіру тренер пояснила, що таким своїм вчинком зробила мені гірше, адже кинула мене на самі барикади. Тепер я повинен виборювати перемогу для всієї команди". Робити це артист буде зі своєю найвідомішою піснею, незважаючи на те, що має ще з десяток власних хітів у репертуарі. "Композицію "Тільки ти моя" добре знають люди. Більш того, у ній чудово можна показати і вокал, і почуття водночас, - пояснює свій вибір вокаліст. - Тож думаю, що зможу розкрити себе для глядачів максимально. Сподіваюся досягти своїм виступом гарного результату для своєї команди та зуміти відстояти її честь". Чи вдасться Павлу заплановане, дізнаємося незабаром, але публіка вже підспівує своєму фавориту у залі.

                    А на сцену повертається Марічка Яремчук в супроводі Олександра Пономарьова – разом вони виконають одну з найвідоміших ліричних композицій останнього під назвою "Чомусь так гірко плакала вона". Пісня важка вокально та емоційно, проте учасниця проекту запевняє: при підготовці номеру у неї не виникло жодних труднощів. "Мені зручно та надзвичайно приємно стояти на одній сцені з моїм тренером, до того ж ще й виконувати його пісню. Мені подобається, як звучать наші голоси, - коментує Марія. - Крім того, мені до душі сама композиція. Вона мене чіпляє, тому впевнена, що зможу "прожити" її на сцені". У півфіналі разом з Кирилом Туріченком Яремчук дала обіцянку тренеру, що не підведе його, тож тримає слово до останнього. "Крім того, я пообіцяла і самій собі, що з усім впораюся. Головне, щоб були сили та гарний настрій. Вони – запорука успіху та впевненості у своїх силах", - резюмувала вокалістка. Програшу Маша не боїться, адже кожен ефір "Голосу країни" був для неї справжнім святом. У свою чергу, вона зичить кожному зі своїх конкурентів власної перемоги, а найбільш достойному – стати тріумфатором шоу.

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • katia 4 мая, 08:14
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Маричка Яремчук большая умница. Творчество Назария Яремчука молодежь действительно подзабыла. а благодаря ее зажигательным выступлениям хочется слушать его песни снова и снова. причем как в его, так и в ее исполнении
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Василь 30 апреля, 00:05
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Цікаво, мені здалося, чи сума відсотків голосів чотирьох фіналістів перевищувала 100? Як там у організаторів з математикою - на двієчку? Бо таке уже було: коли обирали між Савком та Ілларією, було видно, що сума глядацьких та тренерських відсотків - приблизно 102 і приблизно 97 відповідно. А на табло подали цифри 112/87. І хоча тоді Савко все одно заслужено переміг, осад від роботи "підрахунщиків" залишився.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы