• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Павло Табаков

                    Учасники шоу привітали Павла Табакова та почали готуватися до гала-концерту

                    Команда тренера
                    1 травня 2012, 15:35

                    Феєрично та несподівано завершився проект "Голос країни. Нова історія" – протистояння фіналістів було справді запеклим, а переможцем цієї музичної боротьби став Павло Табаков. Багато хто висловлював сумніви, що учасник команди Діани Арбєніної знову зможе отримати звання тріумфатора шоу, проте голосування глядачів показало: саме цей тренер вдруге виявився найкращим.

                    Шлях Павла Табакова до омріяного звання "Голосу країни" був, на перший погляд, не надто складним. На "сліпому прослуховуванні" до нього повернулися три коучі, але він за покликом серця обрав собі в наставники Діану. Потім саме вона протиставила йому на музичному ринзі сильну та оригінальну вокалістку Алісу Петрик, мотивуючи це тим, що не любить баттли, в яких вже завчасно відомий результат. Павло переміг і став беззаперечним лідером своєї команди. Від ефіру до ефіру він демонстрував свій талант, проживаючи на сцені кожен раз нову історію: від душевної "Така як ти" до драйвової "I want it all". Як не дивно, але у фіналі перемогу Табакову принесли його лірична авторська композиція та знову ж таки музичний твір з репертуару гурту "Океан Ельзи".

                    "Я дійсно готував прощальну промову на півфінал, - зауважив Павло. – Тоді перед оголошенням результатів за лаштунками сказав Сашкові Онофрійчуку, щоб він не хвилювався: я був впевнений, що саме він буде фіналістом. Діана вирішила інакше, і тоді я зрозумів, що маю вибороти перемогу не тільки для себе, але, в першу чергу, для всієї нашої команди. Неймовірно щасливий, що мені вдалося реалізувати цю місію та виправдати сподівання свого тренера і всього українського народу". До речі, жоден з попередніх прогнозів переможця шоу не справдився: у суперфіналі поруч з собою він бачив Назара Савка або Марічку Яремчук, але остаточна боротьба розгорнулася між ним та Ангеліною Моняк.

                    Сама ж Ангеліна задоволена тим результатом, з яким для неї закінчився "Голос країни". Дівчина навіть не сподівалася пройти так далеко і рада, що за звання переможця шоу конкурувала саме з Табаковим. "Для мене дуже почесно програти Павлу, - зізналася Моняк. – Хоча я не вважаю це програшем, адже для мене кожен ефір на проекті був переможним. Табаков – дуже достойна людина, професійний вокаліст, у якого є, чому повчитися. Саме цим я і збираюся займатися найближчим часом: присвячу себе музичній освіті та роботі над власним оригінальним репертуаром". Втім, перш за все, фіналісти хочуть відпочити, і в них є чудова можливість зробити це у туристичному комплексі "Буковель". Адже його директор Олександр Шевченко презентував всім чотирьом вокалістам сертифікати на тижневе перебування у мальовничому куточку Карпат.

                    У свою чергу, конкурсанти, які не пройшли до суперфіналу, були також не надто засмучені перебігом подій. "В мене таке враження, що я сьогодні закінчила школу, - посміхалася Марія Яремчук. – Відповідальний випускний вечір, довга підготовка до нього, вишукане вбрання, зачіска, макіяж. А зважаючи на результат фіналу, золоту медаль я, звісно, не отримала. Так, може, дерев'яну чи шоколадну". У гарному настрої приймав вітання своїх близьких і Назар Савко. Ще за кілька днів до вирішального концерту він запевняв, що як перемога йому не дістанеться, життя на цьому не скінчиться. "Може, мені тепер без контракту буде і легше продовжувати займатися музикою. Менше клопоту, - жартував Назар. – Насправді цей проект дав мені найголовніше: він відкрив мене людям, провів таку роботу за короткий термін, яка потребувала б значних зусиль і грошей без втручання телебачення. Тому я неймовірно вдячний і каналу, і всім людям, які працювали тут зі мною, і всім небайдужим, хто підтримував мене кожної неділі".

                    Після офіційної частини всі без виключення люди, причетні до створення шоу, грандіозно відзначили завершення проекту "Голос країни. Нова історія". Були і запальні танці, і музичні подарунки від багатьох конкурсантів, і, звичайно ж, святковий торт, який розрізав Генеральний директор Групи компаній 1+1 Олександр Ткаченко. Лідер альтернативного голосування від ukr.net Сашко Онофрійчук отримав не тільки подарунок від Інтернет-порталу, але й визнання всіх колег на заключній вечірці. Він ще раз виконав пісню гурту "Queen", яку глядачі почули в останньому ефірі, а потім разом з Кирилом Туріченком, Ігорем Петровим та Олександром Пономарьовим заспівав "Show must go on" – хіт, який став достойним фінальним акордом святкування.

                    Та не поспішайте прощатися з проектом! 9 травня в ефірі 1+1 відбудеться гала-концерт найкращих учасників першого та другого сезонів "Голосу країни", а вже восени зустрінемося в ефірі нового шоу "Голос. Діти"!

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • лючия Вчера, 22:39
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      АЛИНА Сегодня, 22:24 : ВЫХОДИТ АРБЕНИНА В ДЛИННОМ ВЕЧЕРНЕМ ПЛАТЬЕ ПО ФИГУРЕ, С ДЛИННЫМИ НАКРУЧЕННЫМИ ВОЛОСАМИ, НЕЖНО НАКРАШЕННАЯ Реакция тренеров?!
                      ПРОСТО БОМБА!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • АЛИНА Вчера, 22:24
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      : ВЫХОДИТ АРБЕНИНА В ДЛИННОМ ВЕЧЕРНЕМ ПЛАТЬЕ ПО ФИГУРЕ, С ДЛИННЫМИ НАКРУЧЕННЫМИ ВОЛОСАМИ, НЕЖНО НАКРАШЕННАЯ Реакция тренеров?!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Незнакомка Вчера, 22:22
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Как хорошо было бы, если бы она передумала! Р.S: У Дианы свой имидж, ясно, а представляете: выходит Арбенина в длинном вечернем пышном платье в пол, с длинными накручеными волосами... просто супер! А вам как кажется? Реакция тренеров?! NO Coments/.....
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • XXL Вчера, 22:14
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Трудно себе представить, что будет с детьми на проекте, когда они будут выбывать. Тут у взрослых людей нервы не выдерживали, были слёзы, истерики, скандалы. А фаворитом в детском конкурсе наверное можно заранее считать Настю Петрик, если она будет учавствовать. Она уже много выступает, хорошо поёт и самая "раскрученная".
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Оля (Киев) Сегодня, 01:05
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      В Голландии, насколько я поняла, детский "Голос" уже прошел. Выступала же в дуэте с Настей девочка по имени Ханна, финалистка этого шоу. Так что опыт определнный подобных конкурсов есть.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Гость Вчера, 21:05
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Да, жаль "Голос..." будет теперь без Арбениной, не интересно... Как хорошо было бы, если бы она передумала! Р.S: У Дианы свой имидж, ясно, а представляете: выходит Арбенина в длинном вечернем пышном платье в пол, с длинными накручеными волосами... просто супер! А вам как кажется? Реакция тренеров?!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Ирина Вчера, 21:11
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Все в шоке, у Пономарёва отвисла челюсть, Скрипка говорит что-то типа: "Діано, та ви красуня! Ваша сукня у цій мізансцені виглядає просто перфектно."))) Аплодисменты в зале.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Гость Вчера, 21:59
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Ага, я тоже так думаю!:))))))) КАК ЖАЛКО ЧТО МЫ ЭТОГО НИКОГДА НЕ УВИДИМ!!!!!!! И никто сказать ей не может....
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Дмитрий Вчера, 20:39
                      8  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      У каждого есть свой личный рейтинг. И в этом рейтинге главенствующие места занимают его и только его фавориты. Не стоит обобщать и говорить ещё за кого-то, кроме себя. В этом шоу наиболее жанрово разнообразные композиции исполнял победитель. А вот Саша Онофрийчук таким разнообразием не отличался. Хотя, это не его вина. И победитель, на мой взгляд, вполне очевидный. Диана это тоже знала.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Валентина Вчера, 20:39
                      7  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Вита Сегодня, 15:46 С удовольствием посмотрела шоу. Было несколько фаворитов. И Павел один из них. Конечно жаль, что нет призовых мест с соответствующими призами. Многие вокалисты их заслужили. Например, Иллария, которая была фавориткой Меладзе. Проценты от тренеров это вообще лишнее. Хотя, в данном случае они ничего не изменили. Наверное буду смотреть и следующий сезон. Хотя, без Дианы шоу будет другим. Это шоу называлось "Голос Країни. Нова історія." А следующее стоило бы назвать "Голос Країни. Без Арбениной."
                      Абсолютно согласна. Диана задала такой высокий эмоциональный градус. что даже снегурочка Валерия оживилась и очень бодренько поучаствовала в проекте. Без Дианы будет просто другое шоу с другими рейтингами. Диетическое блюдо на парУ вместро острой закуски !
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • людмила Вчера, 20:30
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Извините, Саша Онофрийчук. Еще раз браво Саша Онофрийчук!!!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • людмила Вчера, 20:26
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Все были замечательные, но лучшим в этом шоу был Саша Онуфрийчук. У него были самые сложные и интересные вокальные композиции и справился он с ними блестяще. Браво Саша Онуфрийчук! А детей мне просто жалко!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Римана Вчера, 19:33
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Браво Табаков и Арбенина! В их победе я практически не сомневалась.Очень люблю Табакова со времён победы его в Шансе.Очень талантливый и галантный певец. Видимо., и как человек, хороший. А в тандеме с Арбениной сомнений не было, что победа будет. Каждую неделю отсылала смски только за него.Диана-талантище. Спасибо за её оригинальность и профессионализм. В Голосе украины увидела её совсем другой и прониклась глубочайшим уважением к профессионалу.Не представляю, кто будет тренерами в следующем сезоне. Голос. Дети.Ведь к детям нужен особый подход. Но смотреть буду обязательно.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    12
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы