• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня

                  Новини

                  Анатолич

                  Голос «Голосу країни» - радіодіджей Анатолій Анатоліч

                  Команда тренера
                  17 червня 2011, 15:41

                  Анатолій Анатоліч – популярний ведучий радіостанції "Хіт ФМ" озвучує шоу "Голос країни" зараз, та стане одним із його ведучих на етапі прямих ефірів.

                  Анатоліч буде ведучим із так званого "Ред руму". "Ред рум" – це місце, де учасники після виступу збираються в очікуванні результатів голосування і, у прямому ефірі, спілкуються з ведучим, та відповідають на питання через соціальні мережі Facebook, Вконтакті, Twitter.

                  Анатолій Анатоліч розповів: "Я найщасливіша людина в Україні, бо маю можливість дивитися кожен епізод "Голосу країни" трішки раніше, ніж він з'являється в ефірі. Я спостерігаю за подіями на шоу з самого початку, переживаю за всіх учасників, хоча, звичайно, особисто з ними поки що не знайомий. Але з деякими вже "зафрендилися" у соціальних мережах! На етапі прямих ефірів я й буду сполучною ланкою між учасниками та їхніми шанувальниками у Facebook, Вконтакті, Twitter. Разом дізнаємось всі цікаві факти про життя найкращих вокалістів України!»

                  Нагадаємо, 19 червня у ефірі каналу «1+1» розпочнеться новий етап шоу «Голос країни» -  вокальні битви «Один на один». За умовами боїв зіркові тренери розділять вокалістів своїх команд на пари, кожна з яких отримає пісню для спільного виступу. На музичному рингу визначиться переможець кожного з дуетів, який і продовжить участь у шоу.

                  Головний приз проекту "Голос країни" - унікальний шанс для вокаліста вийти на світовий рівень та розпочати професійну музичну кар’єру - контракт на запис та випуск альбому в найбільшій рекординговій компанії світу  Universal Music Group.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  captcha
                  Символів залишилось: 1000
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы