• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Ганна Кільченко Скрипка

                  Анна Кильченко: пришла на проект самосовершенствоваться

                  Команда тренера
                  6 лютого 2012, 09:00

                  Музикою Анна займається з самого дитинства: ходила до музичних театрів, музичної студії та школи. Була справжньою пацанкою: досліджувала з хлопцями підвали та симпатизувала мультиплікаційному герою Дяді Стьопі. Вокалом почала заробляти у 15 років, коли розлучилися її батьки.

                  Дівчина має дві вищі освіти: закінчила Київський державний коледж естрадного та циркового мистецтв за спеціальністю "естрадний вокал" та здобула професію філолога англійської мови та літератури. Основна діяльність Анни – співоча. Артистка любить експериментувати: виступає сама, в дуеті з молодшим братом та у складі музичного колективу. Товаришує з багатьма учасниками першого сезону проекту "Голос країни".

                  Шоу для неї – черговий крок у напрямку здійснення своєї заповітної мрії, а найбільш за все Аня хоче стати зіркою світового масштабу. На першому місці для неї стоїть творча самореалізація, хоча жертвувати чимось заради кар'єри вокалістка не готова. Вона впевнена, що завжди можна розподілити свій час так, аби його вистачило на кожну з важливих сфер життя.

                  Анна Кильченко: Конечно, очень нервничала, потому что устала, переживала за себя и за друзей, перед выступлением уже буквально собирала последние силы. Тем более что на проект не взяли мою близкую подругу, и в голове проносились совершенно разные мысли. Я не отчаивалась, просто хотела спеть так хорошо, как я могу это сделать, пусть условия были и не самые благоприятные.

                  Песня Ани Лорак, с которой я вышла на сцену, отвечает моему сегодняшнему настроению, заставляет верить в то, что всегда нужно быть на позитиве, идти вперед и не сдаваться. Ни о ком конкретно в момент выступления не думала, просто хотелось передать эмоции зрителям. Изначально я хотела попасть к Валерии, но очень рада, что меня выбрал Олег Скрипка – с ним наверняка будет очень интересно поработать. Такой яркий человек как он, с богатым сценическим опытом, может многому научить, потому я уже предвкушаю начало нашего сотрудничества.

                  Проект "Голос країни" для меня – площадка для самосовершенствования и профессионального роста. И, конечно же, хотелось порадовать своих родных появлением на большой сцене, ведь мои самые преданные поклонники – это мама и бабушка - очень счастливы за меня сейчас.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы