• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Дарья Громова Пономарев

                  Дарья Громова: научусь у Пономарева вкладывать в песню чувства

                  Команда тренера
                  29 січня 2012, 09:00

                  Александр - один из моих любимых исполнителей на украинской эстраде, я даже могу назвать его своим кумиром.

                  Даша вже третій рік навчається у Луганському коледжі культури та мистецтв. До вступу до профільного навчального закладу дівчина майже не співала, лише писала пісні. Проте потім їх довелося комусь виконувати, і ніхто не зміг цього зробити, окрім самої артистки. Дашу не бентежить, що вона вчиться вокалу недовго, адже головне, на її думку, - це цілеспрямованість, емоційний настрій та бажання досягти високих результатів.

                  Вона сподівається, що за допомогою шоу про неї дізнається вся Україна, мріє вийти на світовий рівень з авторським репертуаром. Власні композиції тестує на батькові, який має гарний музичний смак. Завжди вислуховує всі критичні зауваження на свою адресу, адже вважає, що тільки так зможе виправити свої помилки у музичній діяльності.

                  Даша працює у луганському арт-барі, співає джаз, блюз і свої пісні. Займається фотографією, надає перевагу чорно-білим світлинам. На "Голосі країни" дівчина планує не тільки самореалізуватися, але й отримати досвід, який допоможе в її становленні як професійної співачки.

                  Дарья Громова: Своим выступлением на "слепом прослушивании" я довольна, ведь хотела попасть в команду Александра Пономарева, и так и получилось. Он один из моих любимых исполнителей на украинской эстраде, я даже могу назвать его своим кумиром. Александр - очень сильный исполнитель не только в вокальном, но и в эмоциональном плане. Я очень надеялась на то, что во время моего выступления он почувствует то, что чувствовала я.

                  Мне бы хотелось перенять у него умение достигать того состояния, когда ты переживаешь песню, находишь в себе чувства, которые ты можешь в нее вложить, чтобы у слушателей были мурашки по коже. Мне этого не хватает, и для меня это высший пилотаж с профессиональной точки зрения.

                  На сцене было тяжело, потому что всегда поешь с какой-то надеждой, и когда видишь, что никто к тебе не поворачивается, начинается волнение. Это действительно страшно, но когда тебя кто-то выбирает, эмоции просто непередаваемые, потому что радость зашкаливает!

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  captcha
                  Символів залишилось: 1000
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы