• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня

                  Про шоу

                  Гордієнко_7

                  Гордієнко та Мінєєва передали концертну естафету Діані Арбєніній

                  Команда тренера
                  16 липня 2011, 14:40

                  Учасники команд Олександра Пономарьова та Діани Арбєніної, які вже завтра вийдуть на сцену у прямому ефірі телеканалу 1+1, настільки потоваришували, що ходять на концерти один до одного. Розпочала цю низку вокально-дружніх зустрічей Наталія Гордієнко, яка цієї середи виступала зі своїм гуртом "Carte Blanche" у байк рок-н-ролл клубі. Послухати свою колегу прийшли Ліка Бугайова і Таша Круз, Дмитро Теймуразов та Даша Мінєєва.

                  "Всі присутні артисти мали змогу вийти на сцену та заспівати, - розповідає Наталія. – В мене з групою вже давно був запланований цей виступ, і я рада, що мої друзі з проекту прийшли мене підтримати. Всі танцювали, краще познайомилися один з одним. І, звичайно, головну роль в цьому дійстві можна сміливо віддати музикантам, які зіграли всім їх пісні".

                  Солідарні з Наташею й інші вокалісти. Таша Круз стверджує, що атмосфера була дуже дружньою, і саме завдяки цьому вечору вона відкрила для себе людей, з якими виходитиме на одну сцену. В захваті залишилася й Ліка Бугайова, стверджуючи, що вечір був більш ніж запальним і драйвовим. Навіть, учасники команди Олександра Пономарьова отримали задоволення від такого спілкування.

                  "На концерті Наташі кожен мав змогу внести частинку себе в загальну атмосферу. І найцікавіше те, що люди, які були у закладі, не враховуючи наш колектив, також брали участь в цьому музичному святі, прониклися настроєм", - говорить Дмитро Теймуразов, який вже наступного дня відмітився на концерті Даші Мінєєвої у столичному арт-кафе.

                  Послухати Дашу та її колектив "No comments" прийшла команда Пономарьова у неповному складі. На жаль, Ірина Пойзен та Влад Ситнік не підтримали свою колегу, проте інші артисти з ентузіазмом розповідають про Дашин виступ. "Концерт був дуже класний, позитивний, - пригадує Аліна Башкіна. – Даші дуже добре вдаються потужні пісні, енергетичні, емоційні. Також вона виконала п'ять авторських композицій, і вони мене справді вразили. Сподіваюся, якщо далі наше спілкування буде розвиватися в тому ж дусі, то ми ще обов'язково заспіваємо всі разом".

                  Через концерт Мінєєвої наступного ранку проспала свою репетицію Катя Грачова. "Мені дуже сподобалося, як виступала Даша зі своїми музикантами, - зізнається Катерина. – Своїми піснями вони подарували такий заряд гарного настрою! І я знала з самого початку, що вона дивовижна дівчина, а тепер після її сольного концерту моя думка тільки підтвердилася". Сама ж Даша каже, що не виклалася на повну через виснажливу репетицію перед концертом, проте обіцяє, що продемонструє, як вона може виступати ще краще.

                  Цю естафету виступів у дівчат прийняла Діана Арбєніна: вчора вона дала концерт на одному з відкритих столичних майданчиків. На сцену також піднялися учасники її команди, які присвятили Діані перероблену на її честь пісню „Катастрофически" з репертуару гурту "Нічні снайпери". Підопічні подарували Арбєніній квіти і привітали її таким чином з Днем народження, який співачка нещодавно відсвяткувала. І хоча низка успішних виступів – це добре, але учасникам "Голосу країни" варто відпочити хоча б сьогодні, аби завтра видати максимум своїх можливостей у прямому ефірі!

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Володимир Сегодня, 00:12
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Єдине мене добиває цей коментатор рускоязичний до чого він,яка убогість вести двома мовами?Вести шоу на російській мові голос України двома мовами це однаково що вести Чеською та Польською або Німецькою та Італійською виглядає як маячня чи вбивають українцям двомовність.Звісно бідні Українці розуміють російську а громадяни України розуміють українську то до чого тут гастарбайтер ведучий російською для кого, в нас що кремлівський показ чи це для донецьких. Немає 100% каналу з України тільки в Америці на жаль.Братство народів тут на Совковий манєр.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • popsvin Вчера, 22:41
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    По моему мнению Диана Апбенина - лучший тренер. Хотя слово "тренер" в данном случае неуместно. Она живёт музыкой, а музыка живёт в ней. Если бы не такие музыканты, мы были бы обречены слушать В. Козловского, хотя даже исполнителем его можно назвать с большим натягом. Привокзальный ресторан, Жмеринка, солист. Именно сердцем Диана набирала себе команду, Она переживает вместе с ними и они отвечают ей взаимностью. Поэтому они лучшие. А Руслана - конъюнктурщица. Подскажите, кто помнит, было ли что-нибудь значимое после "Диких танцев"? Давно пора в горы, чабанов развлекать. IMHO.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • віктор Вчера, 13:50
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Бажаю перемоги усім учасникам проекту. Кажуть, що це не можливо. То треба спробувати.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Голосокраиновцы Вчера, 11:36
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Участники проекта благодарят Вас, добрый человек, за такие прекрасные слова! После таких комметариев хочется продолжать жить, любить и творить для этого мира. Все МЫ.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • GG Вчера, 09:21
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Желаю всем участникам сегодняшнего прямого эфира удачи. Вы все - прекрасные голоса Украины, и не важно, кто победит. Будьте счастливы и успешны в своей дальнейшей жизни и карьере!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы