• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  семещенко

                  Ілларія: я мала витягнути з себе енергію боротьби

                  Команда тренера
                  26 лютого 2012, 22:15

                  Я не люблю випускати кігті. Це не моє. Я інакша.

                  До Ілларії на "сліпому прослуховуванні" повернулися усі зіркові тренери шоу "Голос країни".  Учасниця з самого початку хотіла стати частиною команди Олега Скрипки, тож без вагань визначилася із вибором тренера. Напередодні вокальних боїв дівчина мала змогу вперше попрацювати зі своїм коучем. А завдяки перемозі у баттлі вона отримала шанс продовжити омріяну плідну співпрацю з Олегом Скрипкою. Вибір тренера на вокальному двобої був на її користь.

                  Ви з Анною Семещенко виступали передостанніми. Яким був настрій перед виходом на сцену? Не перегоріли за той час, поки чекали на виступ?

                  Ні, у жодному разі не перегоріла. Настрій був чудовий. Я дуже хотіла на сцену. Я довго готувалася та дуже хвилювалася.

                  Як вдалося приборкати хвилювання, аби воно не заважало на сцені?

                  Я зібрала до купи всю свою енергію і направила її просто на людей у залі. Я дуже чекала на свій вихід. Сцена – це те місце, де мені приємо, затишно, де я з величезним задоволенням роблю свою справу. Я у повсякденності відчуваю себе менш впевнено, ніж на сцені. Я нею живу.

                  Якби не виграли, були б сильно засмучені?

                  Я дуже сподівалася на перемогу. Я дуже хотіла перемогти і все для цього робила. Навіть, якби не перемогла, то у будь-якому разі отримала б задоволення від того, що мала можливість заспівати для такої чудової аудиторії.

                  Чи були задоволені тим репертуаром, який Вам запропонував тренер?

                  Олег Скрипка запропонував багато пісень. І я була готова співати будь-яку , тому що мені подобалася кожна пісня. Я щаслива, що ми виконували композицію "Vacanze Romane". Вона складна вокально, зовсім не в моєму стилі, адже я співаю етнічну музику. Але я щаслива, що на дуелі я заспівала саме цю пісню. Вона мене повніше розкрила і дозволила ще на один щабель стати вище у своєму професійному розвитку.

                  Як ставитеся до Анни як до суперниці?

                  Я вважаю її дуже сильним суперником, тому що вона чудова вокалістка, в неї дуже гарні вокальні дані. Вона дуже потужна енергетично. З нею в нас був справжній двобій з сильними емоціями, зі справжньою жіночою силою. Для мене було дуже важливо перемогти в цьому двобої.

                  Для Вас як для сольної виконавиці, напевно, було незвично працювати в дуеті?

                  Так. Для мене взагалі співати в дуеті дуже незвично, а з дівчиною тим паче. До того ж, я мала ще й змагатися з Анною. Це новий досвід для мене.

                  Якби конкурентом був хтось із хлопців, було б легше?

                  Я не думаю, що було б легше, але було б звичніше. Я дуже швидко знаходжу спільну мову з чоловіками, а з дівчатами зажди якось складніше в цьому плані.

                  В житті доводилося боротися?

                  Я ніколи не доводжу ситуацію до боротьби. Я не люблю випускати кігті. Це не моє. Я інакша. Але на шоу були певні умови змагання, і я з ними погодилася. І для мене це великий розвиток у психологічному плані, тому що я мала витягнути з себе енергію боротьби. І я щаслива, що мені це вдалося.

                  Крім репетицій, як ще готували себе до виступу?

                  Я дуже відповідально підійшла до процесу підготовки. Окрім тексту та музики, я ще придумувала образи. В мене їх було багато. Коли я співаю на сцені, я завжди думаю про образ. На виступі мене понесло до Риму. Я відчула себе майже амазонкою, яка змагається за свою правду, за честь.

                  Як у роботі з образами Вам допомагали Олег Скрипка та Ані Лорак?

                  Олег та Ані порадили мені подивитися фільми Фелліні. Напередодні баттлів я передивилася кілька його кінострічок про італійських акторок. Я хотіла максимально увібрати в себе енергію та дух Італії.

                  Які поради найчастіше чули від Олеги Скрипки?

                  Він давав дуже потрібні настанови. Олег радив бути собою, до кінця бути інтелігентними, думати про пісню та образ. Він дуже вболіває за свою команду. І видно, що йому боляче ще більше, ніж нам. В нього надзвичайна енергетика. Це людина, яка співає всіма фібрами своєї душі. Мені завжди хочеться його слухати. Його голос заспокоює.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • ната 27 февраля, 07:33
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    голос. звичайно, сильний.Але мені не подобається манери цієї співачки. вона зовсім не зважає на глядачів, для яких виступає. Таке враження, що вона окремо, десь далеко, очі - догори. аглядачі десь внизу, плебеї. І на рахунок " Ангела " - ну який ангел, та ще штучка. Жінки таке тонко відчувають. А голоси тут сильні у всіх. Це, звичайно. моя особиста думка. Вибачте, можливо, трохи різка. Але таке я відчула під-час єфіру
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Елла 25 марта, 18:00
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Не згодна з Натою. Артистизм, як і голоси у всіх дуже різні. Голос у Іларії один з найсильніших, а професіоналізму більше, ніж у Ангеліни Моняк. Так, артистизму, "манер" Іларії не вистачає, нічого не вдієш, Бог зате дав душу, яка співає. Відчуваєте, що вона штучка? Помиляєтеся. Напружена, бо нерішуча. Невпевнена і скромна. Іларія каже про себе, що не любить боротьби, це - низька агресивність, поступливість. Вона вся у творчості. Борються нездари, їй ценецікаво.Вона не справляє враження, а летить, розумієте? Коли співає, не бачить зал, не думає про себе, вся - у голосі.Коли забуваєш про все, і транслюєш божественне. І виходить божественно. Я вибігала з кухні, хоча млинці підгорали, не могла відірватися від її голосу. Що це? Хто співає? І не треба думати про себе, нас розбалували поп-співаки-підлабузники, які "нас люблять" нібито. Слухайте її. Тому що справжнє мистецтво говорить нам про те, для чого ми тут живемо, страждаємо на цій землі. Ми не можемо цього зрозуміти, можемо відчути.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы