• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Лилия Филимонова

                  Лилия Филимонова: ради шоу я на неделю скрылась от учебы

                  Команда тренера
                  18 січня 2012, 10:00

                  Для Лілії народний вокал – кохання всього життя. Смак до народної творчості батьки виховували у талановитій донечці ще змалечку. Дівчина співає народні пісні постійно та впевнена в тому, що привернути увагу до себе може саме завдяки своїй народності. Та не дарма. Адже на "сліпому прослуховуванні" Лілії дійсно вдалося відрізнитися від інших учасників не тільки народним вокалом, але й оригінальним його виконанням у поєднанні з реггі. Пісня учасниці "Кабы два" не залишила байдужими ні глядачів, ні зіркових тренерів. Та сама дівчина зізналася, що мала великі сумніви стосовно того, що до неї розвернуться коучі, тому що вважає свою пісню "неформатом".

                  Лілія навчається в Москві у музичному училищі імені Гнєсіних. Вступ у престижний учбовий заклад на бюджет вважає своїм великим досягненням.

                  Дівчина неодноразово здобувала перемогу на різних вокальних конкурсах. Також брала участь у кастингу на шоу "Суперзірка", але не пройшла. Підкорити сцену "Голосу країни" Лілія вирішила тому, що хоче повернутися в Україну, та мріє стати її голосом. Обожнює творчість у будь-яких її проявах. Цінує сім'ю та дружбу.

                  Лилия Филимонова: "Я думала, что ко мне вообще никто не повернется, потому что народный вокал не такой востребованный сейчас. Его можно назвать неформатом. Но я безумно хотела попасть на проект. И сейчас я честно могу себе признаться в том, что уже победила. Пройти "слепое прослушивание" для меня – это уже победа. Ради участия в шоу я скрылась на неделю от учебы. Никто из преподавателей даже не знает, где я. А я не знаю, что меня ждет, когда приеду в училище.

                  Я очень хотела, чтоб повернулась именно Диана Арбенина. И я очень довольна тем, что я в ее команде.

                  Я выбрала народную песню "Кабы два", потому что она кардинально отличается от тех композиций, которые исполняли другие участники. Возможно, она немножко непонятна, но зато привлекает внимание. Я ее очень быстро выучила, хоть на первый взгляд она кажется сложной. Но она мне очень понравилась, и я сразу за нее взялась. Песня требует хорошей дикции, но с этим проблем у меня нет. Я над ней работаю постоянно.

                  Хоть я и пою народные песни, но знаю точно, что и с эстрадным вокалом я справлюсь".

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Василий Иванович 22 января, 23:06
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Лиля,мы в тебя верим!!!У тебя всё получится!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы