• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Бусин Гаюр Арбенина

                  Михаил и Юрий: не верили в телевизионные проекты, думая, что там все куплено

                  Команда тренера
                  29 січня 2012, 15:51

                  Михайло Бусін та Юрій Гаюр – учасники музичного гурту "Парадокс", який був створений у 2006 році. За шість років спільної роботи у колективі та за час навчання в одній консерваторії хлопці так добре вивчили звички один одного, стільки разом пройшли, що не бояться ніяких розбіжностей у спільній роботі і на проекті "Голос країни".

                  Крім роботи у власній музичній групі, хлопці ще грають у популярному дуеті "Потап & Настя". Співпрацювати з відомим гуртом хлопці почали після того, як на одному з концертів групи "Парадокс" Потап вподобав талановитих музикантів та запропонував працювати разом. До речі, ні Потап, ні Настя не знали про те, що їхні музиканти беруть участь у "сліпих прослуховуваннях".

                  На кастинг "Голос країни" хлопців зареєструвала їхня подружка. На відбіркових турах Михайло та Юрій виступали окремо. Ідея зробити з хлопців дует народилася напередодні "сліпих прослуховувань". І двом учасникам запропонували співати разом.

                  Хлопці зізналися, що взагалі не розраховували, що до них розвернеться хтось із коучів. Удача двом щасливчикам посміхнулася зовсім несподівано для них.

                  Михайло Бусін, 26 років

                  У дитинстві мріяв стати космонавтом. Але ідею про космічну професію покинув, коли дідусь купив гітару та навчив онука на ній грати. З того моменту Михайло та гітара – нерозлучні.

                  Хлопець має вищу музичну освіту. Закінчив Київську консерваторію за класом гітари. Михайло сам пише музику і тексти. Зізнався, що на проекті хоче перевірити себе та випробувати свої сили.

                  Юрій Гаюр, 27 років

                  Вищу музичну освіту отримав у Київській консерваторії за класом бандури. У гурті "Парадокс" працює вокалістом. Пише музику і тексти.

                  Від проекту "Голос країни" чекає популярності та можливості реалізувати себе як вокаліста та співати власні пісні.

                  Михаил и Юрий: "На самом деле, мы даже не рассчитывали на то, что пройдем дальше "слепых прослушиваний", потому что конкуренты были очень сильные. Все участники – очень серьезные вокалисты. Когда мы уже успели услышать многих, мы поняли, что у нас нет никаких шансов, поэтому думали просто выйти на сцену и кайфонуть. Пришлось, как обычно, брать красотой и харизмой.

                  Честно говоря, мы до последнего не верили во все эти телевизионные проекты, потому что думали, что там все куплено. Мы даже думали, если не пройдем, то скажем всем, что тут все за деньги.

                  Среди тренеров для нас особых предпочтений не было, потому что мы уважаем их всех, поэтому были бы рады любому из коучей. И мы очень довольны тем, что попали в команду к Диане Арбениной.

                  На сам кастинг проекта нас зарегистрировала наша подруга. Мы сначала даже не знали об этом, но потом она сообщила о регистрации, и просто поставила нас перед фактом. В какой-то момент мы даже успели забыть о регистрации на кастинге, но тут нам на е-меил пришло письмо о том, что мы прошли. На прослушивание мы шли не как дуэт, а пели по отдельности. Как обычно, нам задали привычный для нас вопрос о том, друзья мы или братья. На что мы ответили, что нет, мы просто давно знаем друг друга, давно вместе работаем и играем в группе "Парадокс". Потом Константин Меладзе предложил нам спеть дуэтом, и уже на "слепых прослушиваниях" мы пели вдвоем".

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Таня 25 марта, 22:41
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Поют просто супер. Не понимаю за, что их выгнали с команди. При всей моей любви к Арбениной, как звёздного тренера, она лишилась хороших парней.((((((((((
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Ольга 29 января, 22:43
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    красиво поют) подскажите какую песню они пели на слепом прослушивание?
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы