• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пекельна кухня
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Назар Совко Скрипка

                    Назар Савко: мрію вийти на велику сцену з авторською піснею

                    Команда тренера
                    29 січня 2012, 09:00

                    Назар – яскравий представник справжньої музичної династії, двоюрідний брат Тараса Чубая. Його мама, Марія Ісак, першою виконала пісню "Водограй" в дуеті з Назарієм Яремчуком, саме ця фонограма пізніше лунала у кінострічці "Червона рута". Батько Назара – керівник двох вокально-інструментальних ансамблів – "Беркут" і "Олеся". Сам хлопець, незважаючи на причетну до співочого мистецтва родину, не відвідував, навіть, музичної школи, втім, закінчив Львівську національну музичну академію імені М. Лисенка за спеціальністю "естрадний вокал".

                     У сімнадцятирічному віці Назар заснував музичну групу під назвою "Четверта спроба": він та ще троє хлопців тоді читали реп. Цей колектив проіснував три роки, після нього вокаліст працював у Театрі юного глядача, а пізніше очолив батькову справу – став керівником ВІА "Джерело", на базі якого створив музичну студію. Окрім співочої діяльності, артист захоплюється кіномистецтвом, вільною боротьбою, є затятим грибником. Створює авторський репертуар, який хотів би презентувати на проекті "Голос країни". Одружений, виховує маленького сина.

                    Назар Савко: За лаштунками було страшніше, аніж на сцені, адже артист – така людина, яка не може довго дивитися чужі виступи і чекати своєї черги, хвилювання дуже виснажують. Втім, я намагався вгамувати у собі всі переживання, адже виконував рок-н-рол – стиль, який порушує всі інші стилі, а тому вимагає одночасно максимальної концентрації та співу, в першу чергу, душею, а не голосом. Думаю, пройти далі мені допомогла саме щирість і, звісно, публіка, яка була налаштована дуже позитивно. Та й дяка вухам Олега Скрипки, який повернувся до мене і відчув мій енергетичний та вокальний потенціал. Він не тільки талановитий артист, а й патріот своєї держави, який підтримує українську музику, і це мені дуже імпонує. Я радий, що все відбулося саме так, адже це означає, що одна з моїх заповітних мрій – стати відомим співаком – починає здійснюватися.

                    В оригіналі композиція Елвіса Преслі, яку я виконував, є англомовною, проте я взяв на себе сміливість зробити її авторський переклад. Я сам пишу пісні, тому на проекті хотів би зламати ці стереотипи, що неодмінно варто переспівувати чужий репертуар. Адже є молоді автори, які також хочуть, щоб їх композиції чув народ. І повірте мені, є чудові музичні твори, які, на жаль, не отримують доступу до мас-медіа. Та коли вже я потрапив на "Голос країни", мрію про те, аби вийти на сцену з авторською композицією. Зізнаюся: насправді я прихильник лірики, а на "сліпому прослуховуванні" заспівав жвавий рок-н-рол, аби виділитися на фоні повільних композицій, обраних моїми конкурентами.

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Сергій 6 февраля, 12:51
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Назар молодець!Ми тебе підтримуєм!Бажаємо ПЕРЕМОГИ!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы