• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  назар иллария

                  Назар Савко та Ілларія: було б справедливо, якби перемогла наша команда

                  Команда тренера
                  19 квітня 2012, 09:15

                  Підопічні Олега Скрипки кожного ефіру вражають своєю стабільністю: вони презентують відомі композиції у напрочуд оригінальному звучанні та якісному виконанні. Минулої неділі Ілларія та Назар Савко увійшли до трійки лідерів глядацького голосування, а тому артисти сподіваються, що переможець проекту все-таки в їхній команді.

                  За правилами шоу конкуренція між вокалістами до останнього відбувається всередині команди. А які у вас стосунки за межами знімального майданчику?

                  І.: Назарчику, розказуй перший!

                  Н. С.: У нас дуже професійні відносини.

                  І.: Це все, що ти хочеш сказати? Давай правду!

                  Н. С.: Ми з Ілларією дружимо. Звісно, як чоловік, я пару разів залицявся до неї, але вона не відповіла мені взаємністю (сміється – прим. ред.).

                  Ілларіє, кому це ти настільки вірна?

                  Та нікому. Я відповідаю взаємністю тим, хто не малюється, а по-справжньому залицяється.

                  Добре, зійдемося на дружбі. А спільні творчі плани у вас вже якісь є?

                  Н. С.: Що до мене, то я б із задоволенням з Ілларією виконав українську народну пісню.

                  І.: А я з Назаром рок-н-ролльчик поспівала б залюбки.

                  Н. С.: Ще непогано нам разом було б виконати якийсь реп. Я читатиму куплети, а Ілларія співатиме приспів з фольковими елементами.

                  Але поки що ви співаєте окремо. Як вам останні виступи один одного?

                  І.: Та я хвилювалася, що він крутий! Дуже люблю пісню "Їхали козаки", у мої шкільні часи без неї не проходила жодна дискотека. Це для мене особлива композиція, тому я Назару підспівувала за лаштунками.

                  Н. С.: Мені сподобався номер Ілларії тим, що її образ, постановка та виконання пісні були як одне ціле. Вигляд на сцені, подача, емоція – все було дуже гарно. А про голос і говорити не доводиться, адже вона справжній професіонал.

                  Вам обом все вдалося на сцені?

                  І.: Мені здається, все одно є якісь моменти, які хочеться покращити завжди. Інакше не було б сенсу виходити на сцену і здобувати новий досвід. Цей номер дався мені нелегко, але я проти того, щоб виносити на екран свої переживання. Це наші проблеми, і глядач не має того знати.

                  Н. С.: У мене були певні труднощі з текстом, і про це вже всі знають. Але перед виступом я зібрав себе в кулачок, і все вдалося. Виконання у нас було чудове. І знаєте, хто нам допоміг у цьому? Український народ та прекрасне свято Воскресіння Христового.

                  І.: Я ще дуже хочу подякувати нашому оркестру, бо ніколи не встигаю цього зробити. Музиканти – такі професіонали, що кожен наш виступ – це спільна робота і спільні досягнення.

                  Глядачі бачать, яку роль грає тренер у підготовці ваших номерів. А який взагалі Олег Скрипка у буденному спілкуванні?

                  І.: Він справжній чоловік: завжди знає, чого хоче, але в той же час є дуже душевною людиною. Олег Юрійович до всіх ставився особливо з самого початку, ніколи нікого не виділяв. Ми для нього рівні діти, і він нам увесь час про це говорив. Він справді вболіває за кожного, робить так, щоб усім було зручно. Хочеться бути сильнішим за усіх, аби виправдати сподівання нашого тренера.

                  Н. С.: Мені здається, що ми вже наполовину родичі. Він дуже переживає за кожного з нас, і я вірю в те, що він хоче якнайкраще. Олег мене відчуває, і ми співпадаємо в багатьох речах: філософії життя, любові до всього українського. Саме тому в нас ніколи не буває конфліктів, завжди знаходимо спільну мову.

                  На вашу думку, переможець "Голосу країни" у вашій команді?

                  І.: Я б дуже цього хотіла. Це було б справедливо, тому що ми позиціонуємо себе як команда, яка не тільки є україномовною, але й показує різні грані української культури. Олег Юрійович – це талісман України, її символ. Я б дуже хотіла, щоб наша команда перемогла, незважаючи на те, хто з нас з Назаром потрапить до фіналу. В нас є свій дух, справжній непідробний патріотизм та любов до своєї справи.

                  Н. С.: Переможець у кожній команді! Можливо, ми люди різні, але виконавці всі гарні.

                  Яке у вас на даний момент найяскравіше враження від участі у шоу?

                  Н. С.: Я хочу відзначити Катю Царик, яка останній ефір дуже добре попрацювала. Фактично всі номери були зроблені дуже швидко та якісно, тому що відбувалося багато змін у короткий проміжок часу. Можливо, це пішло нам користь, адже всі припинили розслаблятися. Цей позитивний стрес вразив мене поки що найбільше.

                  І.: У неділю було рівно півроку, як я вже з цим проектом. 15 жовтня я познайомилася з Костянтином Меладзе, і минулого ефіру відсвяткувала невеличкий ювілей. Я щаслива, що стільки часу вже провела тут, і хотілося ще б вийти на сцену, як мінімум, двічі. Вражень дуже багато, і кожен новий виступ яскравіший за попередній. Я в захваті від усього підготовчого процесу, насолоджуюся кожною репетицією. Ми виходимо на сцену, і це вже як висновок, а я навчилася набиратися натхнення від усього, що передує цьому. Підбір репертуару, створення костюмів, робота з музикантами, спілкування з журналістами, - все це сприяє розвитку і росту.

                  Настрій перед півфіналом бойовий?

                  Н. С.: Звичайно! Я для себе вже визначився з недільним образом і навіть придумав режисуру свого номеру. Пісню теж майже затвердили, але боюся говорити про неї. Скажу одне: мій виступ буде поєднанням бойового настрою та лірики.

                  І.: Я налаштована серйозно, як ніколи. Конкуренція завжди була між всіма учасниками, але мені дуже приємно та цікаво, що в нас таке дружнє суперництво відбувається саме з Назаром. На мій погляд, у нього більш зрозумілий образ для глядача. Мене сприйняти складніше, треба глибше вдивлятися. В нас обох є краса, тому вибір тільки за людьми. Адже і Назар пише свої пісні, і для мене було б найголовнішою перемогою виконати щось із власного репертуару на сцені "Голосу країни".

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Ірина 23 апреля, 14:31
                    13  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Мені не сподобалась поведінка Савка у пів фіналі, та й співав він набагато гірше Ілларії - вона повинна була бути у фіналі! Діана шокувала, але не треба судити строго - по глядацькому голосуванні Табаков все рівно був би переможцем. Я просто обожнюю Онофрійчука але Табаков є набагато технічнішим та різнобічним. Не критикуйте Марію Яремчук. Вона якраз і ніколо не використовувала ім'я батька щоб пробитися далі. Співає вона гарно хоч і не найкраще. Дуже рада за Ангеліну Моняк. Український народ поставив безталанний тандем Валерія-Пічкур на місце! Це шоу має багато класних співаків (Табаков, Онофрійчук, Яремчук, Туриченко, Моняк, Савко) але Ілларія була найкращою, найцікавіщою та найкреативнішою. Ви можите не погодитись, але це моя думка
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • патриот 23 апреля, 09:19
                    6  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    самая сильна команда у Скрипки. Это голоса краины - оба!!!!!!!! Они несут именно нашу украинскую песню, искренне ее любят и ту страну, в которой живут и поют. Очень классно, что у нас есть такая молодоежь!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    111 23 апреля, 13:27
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Yes. I love our Ukrainian song also. :) ja. ja. Ukrainisches Lied ist gut. :) и прочее-прочее-прочее
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Ірина 23 апреля, 00:28
                    15  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Всі учасники півфіналу достойні і просто супер, але найкращою була і є Ілларія Мені здається, і всі члени жюрі на 100% впевнені в цьому.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Екатерина 22 апреля, 23:29
                    8  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Иллария очень необыкновенная и интересная участница конкурса. Очень хочется пожелать ей победы ,а ещё больше -сил,терпения и упорства идти дальше в жизни и не потеряться. Никогда не думала что Скрипка такой классный чувачище! Вам обоим респект и уважуха! Вы супер
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Татьяна 22 апреля, 22:43
                    5  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    За Вас мы не голосовали, но сегодня мы Вами просто очарованы. Вы такая большая умница, столько тепла, души и сердца Вы вложили в исполнение этой песни, что у нас, как и у Скрипки, стояли слёзы в глазах. Желаем Вам победы на этом конкурсе.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • таня 22 апреля, 22:26
                    5  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Назар Савко найкращий!!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Влад 22 апреля, 22:18
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Голос Країни - Савко!!! Тренер Країни - Скрипка!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Влад 22 апреля, 22:16
                    6  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Савко!!!! тільки Савко і ніхто крім Савка!!! Іларію ні в якому разі
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • ууууу 22 апреля, 21:57
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    вони всі МОЛОДЦІ !!!!!!!!!!!!!! Я буду вболівати за них!!!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • m 22 апреля, 21:02
                    5  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    мені подобається команда скрипки,дуже.Але якщо переможе оліферчук або табаков теж буду рада.І ще б побажала всім тренерам віддавати голос 50 на 50
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  123
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы