• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  назар впав

                  Назар Савко: знаю, як вдало впасти, щоб проголосувала вся Україна

                  Команда тренера
                  3 квітня 2012, 11:04

                  Після свого виступу Назар Савко зізнався, що не дуже добре пам'ятає, що відбувалося на сцені, адже його переповнювала ейфорія. Мабуть, тому хлопець не звернув увагу на своє падіння та продовжив співати, ніби нічого й не сталося. Свій тріумф лідер глядацького голосування у команді Олега Скрипки пояснює вдалим підбором репертуару і не збирається звертати з україномовного творчого шляху.

                  Чи вдалося тобі реалізувати на сцені все, що планував?

                  Зі мною завжди трапляються якісь витівки, які часом бувають не надто хорошими. На щастя, цього разу обійшлося без поганого, і виступ мені вдався. Звісно, хочу сказати про пісню: вона була єдина україномовна в цьому ефірі, і, мабуть, люди більшою мірою проголосували за неї, а не за моє виконання. Якщо говорити про мене, то я не контролював себе на сцені, що є досить неприйнятною для мене ситуацією. Пісня понесла мене так, що я не міг себе спинити. Я відчув енергетику людей і надміру захопився нею, поринувши у стан ейфорії. Можливо, й запальний ритм цієї композиції надав мені таку силу, але на сцені відбувалося щось незвичайне.

                  Не сильно забився, коли впав?

                  Через падіння, мабуть, люди переглядатимуть мій виступ знов і знов. То ж, насправді це я спеціально так зробив, щоб стати популярнішим. У кожного виконавця мусить бути своя цікавинка, тому на цьому ефірі в мене була така "фішка". Я напишу книжку про те, як вдало впасти, щоб за тебе проголосувала вся Україна (сміється – прим. ред.).

                  Після твого виступу тренери говорили про все, окрім самого тебе. Така ситуація не здається тобі дивною?

                  Я не почув від коучів жодних коментарів щодо мого вокалу чи виконання. Всі захопилися моїм родинним древом, і з цього виплив своєрідний бразильський серіал. Та нічого страшного не трапилося. Звісно, це трошки розтягнуло ефір, але я був не проти довше постояти на сцені. Як бачимо, це пішло мені на користь.

                  Яким глядачі побачать тебе далі на екрані?

                  Думаю, що мені зараз потрібно зробити наголос на власній здатності заряджати позитивною енергетикою і себе, і людей навколо. Мені необхідні активні пісні, щоб у них був драйв. Я хочу показати силу свого народу: і вокал, і танці, й енергію. Якщо все вдасться, то на Великдень я виконаю теж своєрідний танцювальний шлягер, який повинен сподобатися публіці. Безумовно, це буде українська пісня, адже я на цьому шоу маю своєрідну місію – популяризувати своє, рідне, зокрема, українську естрадну пісню.

                  Тобто, жанрових експериментів найближчим часом не буде?

                  Я дуже хочу виконати на проекті свою авторську пісню "Ти просто слухай", але для цього треба дійти до фіналу. Крокую в тому напрямку, а як же інакше?

                  Позаминулого тижня лідером вашої команди була Ілларія, але зараз тобі вдалося її випередити. Які робиш прогнози на майбутнє?

                  Я вважаю Ілларію найкращою в нашій команді, тому що її вокальні здібності значно вищі й потужніші, ніж мої. Цього разу моїм козирем був репертуар, і мені справді пощастило, що в цьому ефірі більше ніхто не співав українською.

                  Ти вже заздалегідь здався?

                  Ні, але я мушу визначати людей, які мені подобаються і з якими, на жаль, мені доводиться конкурувати. Якщо це чесне шоу, то обирає народ, і переможе той виконавець, якого вподобають глядачі. Але Ілларія є моєю улюбленицею так само, як я маю фаворитів в інших командах: мені імпонують Марічка Яремчук та Ангеліна Моняк. Про команду Діани Арбєніної говорити не буду, бо там всі хлопці. Втім, дуже вболіваю за Пашу Табакова, адже він мій земляк. Вважаю, що ці люди гідні бути фіналістами "Голосу країни".

                  Результати цього ефіру стали для тебе несподіванкою?

                  Так, вони мене вразили. Я думав, що Ілларія буде першою, адже її шоу-номер здався мені дуже круто зробленим. Я люблю Катю Царик, вона для мене тут відкрилася, бо робить на шоу неймовірні постановки. Звісно, я питав у неї, чого на мені зекономили і не дали балет. А Катя відповіла: "Та, Назаре, що на тобі економити! Ти сам виходиш, енергією всіх запалюєш, тобі ніяка підтанцьовка не потрібна!". Я подякував і робив свою справу на сцені.

                  Коли твої колеги співали "на виліт", вболівав за когось з них?

                  Я дуже здружився з Ігорем Петровим і Василем Жаданом, ці люди мені вже майже як рідні. З Петровим ми проводили разом багато часу, і мені було дуже важко, коли йому довелося піти з проекту. Я знаю, що Жадан виступив краще цього разу, але вокальні здібності Ігоря набагато кращі навіть за мої, за всіх нас в нашій команді. Проблема була або в репертуарі, або в нервах, але він просто не міг показати себе на всі 100%. Мені дуже сподобалося, як він виконав свою пісню вдруге, коли вже не хвилювався. Ігор – крутий вокаліст. Я це побачив, відчув і під цим можу підписатися.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Анюта 24 апреля, 18:59
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Звичайно недооцінює)) для мене він взагалі найкращий у цьому шоу) Маю велику надію, що Назар виграє) Я просто закохана в його голос) А ця пісня "Ти просто слухай" так взагалі просто чудова)) От скільки разів її слухаю - сльози на очі нагортаються... Бажаю тобі перемоги та успіху і удачі по закінченні проекту) Наснаги і творчих успіхів) Всім серцем і душею за тебе) Ти такий сонячний...такий енергійний...побільше би таких) А ця посмішка...ммм...така чудова, така тепла...)я твоя фанатка Назаре))
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Мирослава! 23 апреля, 20:46
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Назар молодець!Хай Твої мрії збуваються!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • ан 4 апреля, 18:56
                    4  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Назар себе недооцінює.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Владимир 3 апреля, 21:55
                    7  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Спел хорошо!!! Но мне нравится больше Безрук Галина, сравнивать тяжело, у вас разные манеры исполнения. Вам хвала!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Ника 3 апреля, 17:59
                    6  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Назар,умничка. Ты очень классно поешь. А нащет этих ляпов не парься. С кем не бывает. Удачи тебе! Победы!!! Всего самого лучшего!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Діма 3 апреля, 14:00
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Мудра постать
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы