• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Кращі кадри з виступів 4 ефіру наживо_7

                  Наживо: Анусі не звертає уваги на негатив, а Моняк зачарує співом серцем

                  Команда тренера
                  15 квітня 2012, 21:10

                  Після запального Назара Савка глядачі побачать ліричний виступ Наталії Пічкур. Тендітна вокалістка з команди Валерії виходить на сцену босоніж, а під час свого номеру відкриє душу кожному, хто дослухається до слів романсу "По улице моей". І хоча цей музичний твір вже переспівували деякі сучасні виконавці, при підготовці до ефіру Наташа спиралася виключно на звучання Алли Пугачової в кінострічці "Іронія долі", яке зачаровує її кожного разу. "Цю композицію запропонував мені Костянтин Меладзе, і я відразу погодилася, адже давно хотіла заспівати щось зрозуміле нашим глядачам, - пояснює конкурсантка. – Романс, з яким я виходжу на сцену, не продемонструє увесь діапазон мого голосу, проте в ньому я зможу показати душу, висловити всі свої почуття. З цим музичним жанром я експериментуватиму вперше. До того ж, пісня складна через свій ломаний ритм, і мені доведеться пропускати крізь себе кожне слово. Зміст композиції мені, можливо, теж не до кінця зрозумілий, тому що в оригінальному вірші Белли Ахмадуліної є ще строфи, які я не співатиму. Але для себе я вирішила, що це пісня про друзів, близьких людей, які інколи нас залишають". Можливо, через такий сенс, вкладений Наташею у свій виступ, вона пригадує образ свого дідуся, який помер, але був для артистки справжнім другом. І зараз цій учасниці, як ніколи, потрібна підтримка публіки, адже вона спробує достукатися до кожної людини перед телеекраном та у глядацькій залі.

                  На відміну від Пічкур, яка вживалася у свій образ майже тиждень, Василь Жадан до останньої хвилини не знав, з яким репертуаром вийде на сцену, тому розповів не про репетиції, а про свої переживання, пов'язані з чвертьфіналом. "Ми ніяк не могли визначитися з тим, що я маю виконувати на ефірі, - говорить Василь. – Але я мав тільки одне побажання: якщо мені потрібно буде піти сьогодні, то нехай це буде достойно. Я не хочу, щоб мене потім мучило відчуття, що я чогось не зробив, що міг впоратися краще". Гідно виступити Жадан воліє не тільки тому, що це може бути заключний ефір з його участю, але й через велике свято. "Раніше я співав тільки на Різдво, а тепер мені випала честь виступати на Великдень, - продовжує артист. – Зазвичай я намагаюся подібні великі свята проводити з родиною, але зараз, на жаль, такої можливості в мене немає. Втім, це велике щастя – радіти з усім українським народом та співати для нього у такий день". Підтримувати вокаліста будуть, як завжди, усі його рідні, окрім мами. "Нас у родині десять братів і сестер, тому мама, звичайно, залишилася святкувати вдома, - пояснює Василь. – Та я відчуваю підтримку всіх своїх рідних на відстані і зовсім не хвилююся з цього приводу. Я дуже люблю своїх батьків, боготворю їх. Закликаю всіх людей більше приділяти уваги своїм татам і мамам, адже інколи ми не встигаємо вчасно сказати їм найважливіші слова. Треба любити батьків та піклуватися про них, доки вони живі". Тому якщо вам імпонує світогляд Жадана, та ви захоплюєтеся творчістю цього учасника, обов'язково проголосуйте за нього, щоб він мав можливість дарувати гарний настрій публіці не лише сьогодні, а й за тиждень.

                  Продовжує свій англомовний шлях на проекті Рожден Анусі. Не тільки глядачі, але й колеги по проекту вважають хлопця фаворитом Діани Арбєніної, адже вона рятувала Рождена від вибування з шоу вже двічі. "Я розумію, що про мене люди багато говорять і, можливо, не завжди добре, але я не звертаю на це уваги, - пояснює вокаліст. – Коментарі у соціальних мережах не читаю, а має значення для мене тільки думка близьких людей. Поки що вони не вказували мені на мої недоліки". Анусі мав наміри заспівати щось із репертуару Найка Борзова, але виніс цієї неділі на суд публіки композицію гурту "Jamiroquai" у власному виконанні. "Я не дуже добре сприймаю російську та українську естраду, можу на пальцях однієї руки перерахувати артистів, які роблять щось якісне, - зауважує Рожден. – Але, звісно, коли мені запропонували заспівати щось з репертуару "Jamiroquai", всі попередні плани відпали самі собою, адже ці хлопці роблять справді гарну музику". На жаль, сьогодні тренер не зможе забезпечити потрапляння Анусі до півфіналу шоу, а тому єдина надія хлопця – це активне голосування телеглядачів на його користь.

                  І повернення до ліричного амплуа продемонструє Ангеліна Моняк з композицією "Moon river", яку можна почути в кінофільмі "Сніданок у Тіффані". Ніжний образ дівчині не надто близький, адже поза сценою вона рішуча та експресивна. Тим не менш, артистка готова проміняти високі академічні ноти на щирий спів серцем. "Мені було дуже важко готуватися до цього виступу, тому що великодній тиждень я провела одна в Києві, вперше без моєї родини поруч, - зітхає Ангеліна. – Я дуже сумую за домом, своїм містом. І тижня мені ледве вистачило, щоб оговтатися після минулого ефіру і налаштуватися на новий виступ. Та композиція, з якою я вийду на сцену, дуже близька мені зараз за настроєм, тому сподіваюся, що зможу донести до глядачів усі свої переживання". Про конкуренцію в команді Моняк більше не думає, не робить жодних прогнозів і взагалі боїться пророчити собі якесь місце за результатами голосування публіки. "Ми троє різних, прекрасних дівчат. І хто б не пішов цього разу, буде однаково важко і нам, і тренеру, - говорить вокалістка. – Психологічно дуже складно кожного разу прощатися з колегами, які встигли стати рідними. А коли пригадую ті часи, як нас було ще чотирнадцять учасників, то розумію: тоді я навіть не могла уявити, що пройду в цьому шоу так далеко. Для мене це вже перемога". Ангеліні вдалося втілити на проекті образи героїнь з різним характером, але на даний момент ліричний настрій ближчий їй за світосприйняттям. "Мені приємно стояти на сцені і виконувати таку прекрасну пісню, яка, на мою думку, дуже пасує до сьогоднішнього світлого свята. Хочу принести людям задоволення", - резюмувала співачка. Їй немає кого шукати очима в залі, тому що вся сім'я Моняк зараз спостерігає за нею перед екраном телевізору. Вперше дівчині страшно виходити на сцену, але вона докладе максимальних зусиль, аби сподобатися глядачам.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Анна 17 апреля, 17:46
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Всё правильно, Ангелине уже не надо думать о конкуренции в команде, так как главного её конкурента- Дениса Федоренко, который был на две головы выше её и по мастерству , и по красоте голоса ( я уже не говорю о человеческих качествах), предусмотрительно заранее убрали из проекта. Теперь путь к финалу свободен, но я не желаю ей в нём удачи, не лежит к ней душа.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Даша 20 апреля, 13:03
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Згідна з вами. Денис був самим сильним в команді Валерії.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • таня 17 апреля, 16:23
                    4  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ангелина, к сожалению не поёт сердцем, от неё веет холодом. Она наделена прекрасным голосом, но мы согласны с Пономарёвым, что её сломает это шоу. Чрезмерная её надменность сыграла с ней злую шутку. В её исполнении не чувствуется переживаний и местами чувствуешь, что она не понимает о чём поёт. Она через чур любуется своим голосом. Конечно ей надо многому учиться, чтобы достичь хоть частичку мастерства Дениса Федоренко.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Діма 16 апреля, 09:35
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    А хто вилетів?
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Даша 16 апреля, 11:39
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Нілуфар, Безрук, Анусі та циган.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы