• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Наталка Гордієнко спілкується у соцмережах_15

                    Наживо: Матвієнко ледве вивчила текст пісні

                    Команда тренера
                    1 серпня 2011, 21:26

                    Нарешті музичний продюсер шоу Костянтин Меладзе втілив у життя обіцяне, і на сцені проекту з'явилися запрошені зірки. Першопрохідцями стали гурти "Друга ріка" та "Tokio", які виконали в прямому ефірі свою спільну пісню "Догоним, доженемо". Фронтмени рок-гуртів зізналися також, що вони мають своїх фаворитів на "Голосі країни": так, Валерій Харчишин вболіває за Наталію Гордієнко, за творчістю якої він вже давно слідкує, а Ярослав Малий – за команду Діани Арбєніної в цілому, адже саме її підопічні вражають публіку щирістю.

                    Та конкурс продовжується, і на сцену виходить Ештар Раді. "Екзотична птаха", як її назвала ведуча Катя Осадча, налаштована дуже оптимістично та планує сьогодні довести, що вона родом з України. "Хоча ззовні я й не схожа на українку, проте я народилася в цій країні, знаю народні пісні і хочу показати, що можу їх виконувати, - говорить дівчина. – Композицію "Чом ти не прийшов" я хочу зробити повністю автентичною, хоча й додам дещо від себе. Сподіваюся, мені вдасться народність: зараз посилено тренуюся тримати прямі ноти". Номінація минулого тижня, схоже, минула для Ештар непомітно. "Я хотіла вийти на сцену вдруге, аби заспівати ще раз, але не покинути проект, - пояснила Раді. - Мені дуже сподобалася атмосфера, тому сьогодні хочеться виступати ще більше. Хвилююся, бо ще до кінця не бачу в голові фінальної картини свого номеру. Але все має бути добре, адже на сцені мені дуже подобається". Завойовувати прихильність глядачів артистка збирається цього разу репертуаром, а ще наголошує на тому, що телефонне та sms-голосування дуже важливі для всіх учасників. "Якщо хтось не вірить у чесність голосування, я хочу запевнити: симпатії аудиторії грають на проекті найважливішу роль. Тому голосуйте за нас, будь-ласка", - закликала аудиторію Ештар.

                    Сергій Юрченко мав виконувати швидку енергійну пісню, але у зв'язку з трауром йому змінили репертуар, і підготуватися до виступу артисту довелося за дві доби. "Я сам луганчанин і глибоко співпереживаю всім родичам та близьким загиблих гірників, - прокоментував вокаліст. - В пісні "Спокойной ночи, господа" мова йде про справжніх чоловіків, щирі почуття, життя в цілому та людей, які покинули цей світ. Про все те, що й відбувається зараз у період, який оголосили трауром". За словами Юрченка, виходити на сцену кожного разу дуже складно, адже він прикипів до проекту, його організаторів та інших учасників. "З кожним ефіром я розумію, що шоу підходить до свого завершення, і дуже складно з ним прощатися. Тому на сцену завжди виходжу як востаннє", - зізнався Сергій.

                    Незважаючи на лідерство на першому ефірі, критика на адресу Тоні Матвієнко не припиняється. Сама дівчина каже, що зараз їй ще важче виходити на сцену. "Якби я всім подобалася, було б легше, але так не буває", - посміхається дівчина. Проте відгуки аудиторії в Інтернеті не читає, аби не відволікатися від поставлених цілей. А головною метою Антоніни є вдалий сьогоднішній виступ. "Мені важко з мовою, не можу ніяк вивчити текст, бо я ніколи взагалі не займалася англійською і не співала нею, - бідкається артистка. - Читати, звісно, вмію, проте транскрипції деяких слів написала собі українськими літерами. Крім того, подивилася для себе переклад пісні, бо не можна співати, не знаючи, про що. Це експеримент для мене: Руслана хотіла показати мене в новому амплуа, а задля цього зазвичай змінюють або мову, або ритміку композиції. Тому мені підібрали справжній класичний іноземний хіт, хоча і залишили ліричний образ". Не відкидає Матвієнко й подальшу зміну амплуа. «Можливо, глядачі побачать мене й танцюючою, проте спочатку варто заспівати гарно англійською, - пояснює дівчина. - Крім того, я відчуваю свою відповідальність, адже пісня досить популярна. Звичайно, я не можу заспівати її краще, ніж Барбара Стрейзанд, проте хотілося б зробити це по-своєму, щоб люди зрозуміли мене".

                    Схоже, на шоу Іван Ганзера вже знайшов для себе відповідний імідж як артист. "Пісня, яку я сьогодні виконую, - це продовження того образу, який був на минулому ефірі, проте в трохи іншому ракурсі, - розповів Ваня. - Чесно кажучи, цей виступ народжувався в муках: Діана хотіла, щоб я виконав цю композицію ще на першому ефірі, проте я лобіював свій вибір. Цього ж разу ми перебрали велику кількість ліричних музичних творів, вони були гарними, але нудними. Тому Костянтин Меладзе запропонував мені розвивати образ з минулого виступу, і я погодився. Тоді й зупинився на пісні "Гудбай, Америка" – вирішив зробити Діані подарунок. Вона зраділа". І хоча Ганзера продовжує рухатися у рок-напрямку, зупинятися на цьому жанрі хлопець не збирається. "Не можу сказати, що мені дуже близьке рок-амплуа, проте я слухаю таку музику, - зауважив артист. - А зараз, як бачите, ще й виконую. Я думав, цей репертуар буде даватися мені важче, проте на диво все йде легко. Мені подобається, що я справді змінююся, це цікаво. Раніше я тільки слухав таку музику, а зараз співаю. Проте лірика теж буде, коли я, Діана та Костянтин зійдемося в думці, що настав її час". Саме Іван Ганзера сьогодні завершує конкурсну програму прямого ефіру. Далі – лише голосування та його результати.

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Яся 28 августа, 21:09
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Алекса 9 августа, 18:03 Ахахахах)))я со всеми солидарна)))
                      Ненадо так на Тоню наговаривать! Но ясогласно не надо петь иностраных песен
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Юлия 6 августа, 19:45
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Тоня, не пой иностранных песен!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Слухач 7 августа, 12:44
                      6  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Да и не пой живьем только под плюс а то томатами закидают )))! И пусть мама рядом стоит для устрашения строптивых!!!!!!!!!!!!!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Алекса 9 августа, 18:03
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Ахахахах)))я со всеми солидарна)))
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Владимир 5 августа, 17:30
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Чем ближе к финалу, тем яснее становиться, что у данного шоу есть сценарий от начала до конца прописанный с голливудскими поворотами. Сначала Тоню не узнали Руслана и Александр. Потом единственная победительница Евровидения забирает к себе Тоню, в процессе всех действий ей достаются самые лестные эпитеты... Отсеваются более сильные. В конце концов на фоне слабых Тоню признают сильнейшей. Хотя там есть более достойные… Пробивающиеся сами без связей
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Светлана 19 августа, 18:40
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      и это-правда
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Тата 5 августа, 10:42
                      7  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Татьяна 2 августа, 15:00 У Сергей -Серж-Serd-Хозяина новый ник 10. Руку профессионала видно сразу))))))))
                      Он и в контакте под её видео шаблонные коменты оставляет. Типа " Тоня - голос країни, Таку складну пісню, а так чудово виконала" и т. д. и т. п. ))))))))))
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Смешно читать 7 августа, 17:05
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      По комментариям понятно,что Сергей-герой известного анекдота,единственныій покупатель Тониного диска.Остальные диски раздадут Тониным родственникам,на память.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • !!!! 4 августа, 18:38
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      А мне нравится исполнение Матвиенко песни Барбары. Да, необычно, но очень красиво!!! Тоня - молодец!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • мимоходом 4 августа, 17:06
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Услышал в исполнении А.Матвиенко народную песню "А чий то кінь стоїть..." на каком-то языке и с другой мелодией. К тому же фальшивенько.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • АлинкаА 4 августа, 14:41
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Несомненно,у Тони хороший голос,но не для этого проэкта,есть голоса лучше ее)))и зависть здесь не причем))если б ее не тянули ,у меня было б лучше к ней отношение,а так...еще и на фото про кастинги ее поставили(((
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Serg 4 августа, 14:59
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      АлинкаА вы бездарность. а фотка реально неудачная((((((
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      АлинкА 5 августа, 16:59
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Да вы что!!!семь лет вокалом занимаюсь)))рот будешь открывать у стоматолога)))
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Serg 6 августа, 14:17
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      а вы умеете петь на несвройственном английском песни Барбары как Тоня?
                      цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • GL 4 августа, 09:44
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Антонина - молодец, И голос красивый. Да и пусть лучше украинские песни поет. У нее это еще лучше выходит.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Сергей 4 августа, 14:55
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      а Я думаю, если Тоня споет еще несколько песен на английском, то во всем мире она будет яркой и неординарной))) весь мир заплачет
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • обломов 3 августа, 19:41
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      матвиенко то не читает.а вот ,так называемые звездные тренеры моглиб и объясниться перед посетителями этого сайта.почему такая реакция зрителей?может мы чего-то не понимаем или у нас нет вкуса.а может им по-барабану,че вы тут имеете наглость писать?смотрите то,что вам преподносят,а не нравится......спи моя красавица.кому это не нравится ехидная улыбка русланы?нажми на пульт телевизора и не морочь голову.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      GL 4 августа, 09:46
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Тоня выступила хорошо, ее выбрали зрители, Кот такая реакция зрителей. А интернетная заказуха, обычное явление.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Сергей 4 августа, 14:37
                      5  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      действительно обломов кто вам денег дал, если вы тут такое пишете а а? вы что себе там возомнили с вашим пультом?? руслаана самая чесная и предвзятая, она талант и знает кого пропихнуть а кого выгнать.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Льдинка*** 5 августа, 17:01
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Да,Сергей,насмешили!!!!Интересно сколько вам заплатили...
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • гость 3 августа, 16:30
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Что же всем так не по душе, когда у кого-то лучше складывается жизнь? Были бы, например, Гордиенко поддерживал кто-то известный - тоже писали бы что её тянут? Зависть и злость никому чести не делают. Если Вы чувствуета фальш в отношении к Матвиенко - тогда почему не обращаете внимание на другие более "яркие" моменты?
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Serg 3 августа, 18:05
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Конечно писали бы. Ведь мы зрители справедливые, оцениваем всех обьективно.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    123
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы