• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Редрум: Катя Грачова, Вася Логай, Даша Мінєєва та інші_1

                    Наживо: Грачова здається собі на сцені голою, а на бек-вокалі у Логая співатиме Руслана

                    Команда тренера
                    4 вересня 2011, 20:39

                    Несподіваним дуетом стане спільний виступ Василя Логая та російської зірки Валерії. Сам Василь зізнається, що вся музика для нього ділиться на ту, яку він слухає на телефоні, та ту, яка ніколи там не опиниться. Улюблених пісень у репертуарі Валерії Логай не має, проте вважає її дуже сильною та успішною артисткою, а вийти разом з нею на сцену – честь для артиста.

                    Для півфіналу Тоня Матвієнко вибрала пісню, яка зробила відомою ще її маму, - саме з нею дівчина не раз виконувала цю композицію в дуеті. Розуміла Тоня, що їй також не уникнути порівняння з мамою під час виступу. "На цьому проекті я вже нічого не боюся: ані критики, ані порівнянь, - посміхається артистка. – Кожен з учасників шоу встиг почути на свою адресу, що він схожий або, навпаки, відрізняється від оригінального виконавця композиції. І це нормально, адже ми співаємо чужі пісні. Інша річ, що сьогодні я вийду з музичним твором, який звучить у виконанні моєї мами зі сцени вже 35 років. І вона сама не вважає цей вибір репертуару вдалим. Проте це моє особисте рішення: я мріяла заспівати "Ой, летіли дикі гуси" на цьому проекті". Своїм номером Матвієнко хоче зробити так, аби глядачі згадали українську класику разом з нею. Крім того, співачка вважає, що може залишатися цікавою публіці й без екстремальних експериментів. "Я вже заявила про себе людям, і ті, хто знайомий з моєю власною творчістю, не чекають від мене нічого іншого, - запевняє Тоня. – Я готова співати скрізь: як у нічних клубах, так і в Палаці "Україна", просто для цього треба зробити різні програми. А на шоу я вже довела, що можу працювати в різних жанрах". Окрім різноманітних перевтілень, є й інші складнощі, з якими дівчина зустрілася на шляху до успіху. "У період становлення людини як артиста досить важко знайти свій репертуар, той образ, в якому тобі буде комфортно на сцені, - резюмує конкурсантка. – Крім того, наприклад, за останні місяці я навчилася не звертати увагу на негативні коментарі на свою адресу. Під час участі у шоу мені доводилося переступати через свою суб'єктивну точку зору: усвідомлювати, що те, що здавалося мені поганим, насправді є гарним. Головне при цьому не звертати зі свого шляху та йти далі".

                    Ще до своєї участі у "Голосі країни" Катерина Грачова усвідомлювала, що відомими стають лише найкращі. "З самого дитинства я собі і своїм батькам, мамі, в першу чергу, говорила, що я буду або співачкою великої сцени, або не буду співачкою взагалі, - пригадує дівчина. - Для мене завжди є або високий рівень якогось вміння, або просто не варто розпилюватися марно. Це ж правило можна застосувати й до гри на скрипці: просто так нікому не потрібно". Свій сьогоднішній виступ Катя вважає власною найвищою планкою, яку вона взяла на проекті. "У мене до цього моменту були, безумовно, не дуже легкі пісні, - продовжує вокалістка. – Проте композиція Лари Фабіан просто розриває мене зсередини. Чесно кажучи, мені здається, що на сцені я стою гола. Таке враження, що я роздягаюся, і публіка бачить мене такою, яка я є насправді. В цьому номері доводиться викладатися максимально". Хоча подібної історії божевільного кохання, яке оспівує французька співачка, у юної Каті не було, це не заважає їй розуміти й передавати на сцені суть композиції. "Я не була ніким хвора, проте здогадуюся, як це, - розповідає артистка. – Мені довелося стати свідком подібної ситуації, яку переживала близька мені людина. Коли ти допомагаєш комусь подолати такі проблеми, то вже починаєш переживати їх на собі. Я розумію, про що ця пісня, і хочу попросити людей подивитися її переклад після мого виступу. Це не історія кохання, а ситуація, в якій співачка стоїть на сцені й божеволіє від того, що коханої людини немає поруч з нею".

                    Арсен Мірзоян вийде на сцену з піснею, яку планував виконати вже три ефіри поспіль. "Не те, щоб вона була мені близькою, скоріше – навпаки, - зізнається артист. – Ми вже стільки разів переносили цей виступ, що не залишилося жодних емоцій. Крім того, за контекстом композиція абсолютно не моя". Дивувати публіку Арсен не збирається, адже на його думку вже мало що може змінити хід голосування у сьогоднішньому ефірі. "Я впевнений, на даному етапі глядач вже давно визначився зі своїми фаворитами. Неважливо, хто і що буде співати, адже чвертьфінал вже розставив всі крапки над "і", - вважає Мірзоян. – Сьогодні вже буде небагато несподіванок". Самому вокалісту в житті не доводиться виконувати чужі пісні, тому на шоу йому важко було розкриватися через музичні твори, які належать іншим артистам. Залишається сподіватися тільки на те, що Арсен ще матиме можливість розкритися в авторському репертуарі у фіналі проекту.

                    Підбираючи репертуар для сьогоднішнього концерту, Руслана повністю розв'язала руки своїм підопічним. Тому Василь Логай не ловив ґав і миттєво використав можливість виконати омріяну пісню. "Earth song" – для мене найбільш знакова композиція, якщо говорити про слід, який Майкл Джексон залишив після себе, - розповів вокаліст. - Цей артист – один з моїх вчителів у музичному розумінні. Я починав свій творчий шлях, слухаючи та переспівуючи Джексона, Стіві Вандера, Джорджа Бенсона, гурти "Chicago" та "Earth, Wind and Fire". Якщо говорити саме про поп-короля, то першою піснею Майкла у моєму репертуарі стала "You are not alone", яку я виконав у 1995 році". За словами Василя, репетиції сьогоднішнього виступу були святом для всіх на знімальному майданчику. "При підготовці цього номеру не виникало жодних проблем, адже ми працювали над музичним матеріалом, який до вподоби всім, хто його робить, - починаючи музикантами й закінчуючи операторами", - запевнив Логай. Крім того, він не збирається пасти задніх сьогодні на сцені. "Я виходжу виключно для того, щоб боротися за фінал. Як проголосують люди, так воно і буде. У мене немає ані надій, ані їх відсутності. Є абсолютно чітко сформульована задача – зробити кращий номер серед усіх, які я коли-небудь робив на цьому проекті. Так воно і буде, незалежно ні від чого. Це буде мій найкращий виступ в рамках "Голосу країни", - впевнений співак. До речі, на бек-вокалі у Василя сьогодні співатимуть Руслана, її чоловік Олександр Ксенофонтов та екс-учасники проекту Даша Мінєєва й Ештар Раді.

                    Обирайте свого фаворита та допоможіть йому потрапити до фіналу! Голосуйте, і за деякий час ми дізнаємося імена тих, хто боротиметься за звання переможця "Голосу країни".

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Лика 5 сентября, 11:57
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Василий! Только вперед! Ты был самым лучшим на этом эфире!!!!!!!!!!! Просто мега крутой!!!!!!!! Майкл пел с тобой и гордился,что есть такие продолжатели его музыки!!!!!!!!!!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Зебра 4 сентября, 23:59
                      6  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Василий, ты был хорош! Лучше Тони. Жаль что её протягивают выкидывая из проекта более сильных и качественных вокалистов. Надеюсь ещё услышим тебя ))
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Mlynuse 6 сентября, 00:15
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Полный трэш...
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Маня 4 сентября, 23:18
                      7  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Співчуваю тобі, шкода, що ти не пройшов, Тоню з тобою не зрівняти. На мою думку її відверто "протягують"!!! Тут тебе нагло "зарубали", це не справедливо!!! Не спорю, у Тоні теж є голос, але ТИ з цією композицєю просто неперевершений, краще міг заспівати тільки Майкл Джексон!!! Ти супер. І я не вірю у це голосування саме у вашому дуеті - Логай і Матвієнко. Повторюсь - ЦЕ НЕ СПРАВЕДЛИВО!!! Шкода, що і тут простий народ не впливає на результати голосування, що вже говорити про все інше. Бажаю удачі у подальшому творчому житті!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы