• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Наталя Гордієнко_12

                    Наживо: Конкін витяг козирного короля, а Гордієнко - нову сукню

                    Команда тренера
                    28 серпня 2011, 21:30

                    Найскладнішим для Євгенії Червоножко виявилося назвати артиста, манеру якого вона взяла за основу для свого номеру. "Я передивилася цілу купу варіантів виконання цієї пісні, але не можу спиратися у своєму виступі на жоден з них. Безумовно, зроблю цю композицію по-своєму, як кожного разу на сцені "Голосу країни". Ми ж не переспівуємо оригінал, а даємо пісням власне звучання", - пояснює конкурсантка. Раніше їй не доводилося одночасно рухатися на сцені та демонструвати свій вокал, тому на репетиціях виникли деякі складнощі. "Найбільша проблема, яка переді мною зараз стоїть, - це сумістити танці та спів, адже подібної практики у мене не було, - говорить Женя. - З координацією рухів проблем немає, але іноді у буквальному розумінні темп композиції не дає перевести дух та ковтнути повітря". Стосовно постановки номеру, у самої дівчини не було жодних особливих побажань, тому вона повністю погодилася на бачення номеру Катею Царик. "Мені все подобається, я б не хотіла щось додати чи прибрати, - ділиться артистка. – Катя говорить абсолютно влучно і тільки те, що стосується безпосередньо виступу. З усіма її зауваженнями на репетиції я погодилася, і наша співпраця виявилася плідною". В цілому, як би не проголосували телеглядачі, Червоножко розраховує на справжнє диво і неймовірно хоче потрапити до півфіналу шоу.

                    Пісня "Мелодія" старша за Влада Ситніка вдвічі, проте він сам виявив бажання виконати її в прямому ефірі. "Мені дуже хотілося співати цю композицію, і я присвячую її своїй бабусі, - розповідає вокаліст. - Все моє дитинство вона наспівувала мені цю пісню і казала, що колись я її виконаю. "Мелодію" я вибрав не тільки з цих причин, хоча ця історія з минулого й мала вагому частку у прийнятті рішення. Просто мені дуже подобається ця композиція, я завжди хотів вийти з нею на сцену. Вона мелодійна, гарна, і в ній закладений глибокий зміст. Якщо враховувати ще й той факт, що я народився з Муслімом Магомаєвим в один день, про що я дізнався лише нещодавно, то мій виступ буде присвячений не тільки бабусі, але й легендарному артисту, яким я захоплююся. Пісня дуже складна і з боку вокальної техніки, і морально, і своєю динамікою. Але я зроблю все, що у моїх силах". Своєю участю у "Голосі країни" хлопець задоволений, незважаючи на деякі нюанси. "Я здогадувався, куди йду, коли подавав заявку для участі в цьому проекті. Ніщо мене не розчарувало, і все складається найкращим чином, - запевняє Влад. - Настрій вже трохи втомлений, і всі учасники зі мною погодяться. Але треба зібратися і видати якнайбільше".

                    До репертуару Алли Пугачової вже вдруге за час свого перебування на проекті звертається Наталія Гордієнко, проте хіти Примадонни даються дівчині нелегко. "Я зрозуміла: якщо пісня раніше була не близька тобі за духом, то найголовніша задача – полюбити її, - розкриває секрет вокалістка. - Аби це зробити, потрібно дослухатися до тексту, що я і зробила. Я полюбила цю композицію, а чи вийде в мене її донести до глядачів, хто знає. В будь-якому випадку, дуже приємно, що учасникам увесь час допомагають. Я прислухаюся завжди до тих людей, які говорять мені, що я маю співати і робити в кадрі, як я маю виглядати, бо вони займають свої місця не просто так". Дівчина впевнена, що фаворити публіки вже не зміняться. "Мені хочеться вірити в те, що я потраплю до півфіналу, - сподівається Наташа. - Якщо ні, то й на цьому спасибі. Після номінації я заспокоїлася, адже, в принципі, конкурс вже завершився, бо голосують за одних і тих самих. Врятувати мене або когось іншого може лише диво. Якщо воно станеться, буде круто, а як ні, то й ні». Тим не менш, саме "Голос країни" зробив з Гордієнко справжню леді. "Сьогодні я на сцені буду дуже гарною, і це найкрасивіша сукня у моєму житті, - зізнається вокалістка. - Навіть, стиліст запевнила мене, що це найгарніше вбрання, яке їй довелося створити в рамках проекту. Я вирішила викупити цю червону сукню для своїх майбутніх сценічних виступів. Та й у повсякденному житті стала більш жіночною".

                    Стас Конкін виконає сьогодні свою улюблену пісню з репертуару Джона Леннона. "Я пропонував її ще на минулий ефір, проте потім вирішив, що варто діставати козирі і заспівав "Суку-любов", - зізнається вокаліст. - Залишився козирний король, проте боюся, що у когось буде туз. Якщо повернутися до змісту пісні, то в моєму уявленні ідеальний світ майже такий, як у Леннона. Єдине, що я б залишив, - це релігію. Люди мають у щось вірити, адже, навіть, атеїзм – релігійна позиція. Головне, щоб ці вірування не були причиною розбрату між народами, війн". Обраною композицією Стас вирішив закріпити свою позицію у шоу. "Ті, кому я вже подобаюся, проголосують за мене. А піснею Джона Леннона я сподіваюся залучити додаткову аудиторію покоління моєї мами. Для себе я бачив мінімалістичний номер на цю композицію: тільки я, рояль і прожектор світла», - говорить Конкін. І мрію хлопця про рояль на сцені режисер-постановник виконав. «Вплив проекту на збільшення кількості моєї аудиторії я ще не можу оцінити, - продовжує артист. - Зазвичай всі концерти відбуваються у п'ятницю та на вихідні, а це репетиційний час. Коли повернуся до Одеси, влаштую reggae-party". Навчився Стас на "Голосі країни» новому не тільки у вокальному плані. "Цінний урок, який я виніс з цього шоу, полягає в тому, що іноді можна дуже легко помилитися в людях. Музика ніколи не зрадить, а людський фактор нікуди не діти", - зробив висновок Конкін.

                    Так звучить "Голос країни"! Голосуйте за улюблених виконавців, адже сьогодні тільки від глядачів залежить, хто пройде до наступного ефіру. Імена улюбленців фортуни дізнаємося за півгодини.

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Аня 31 августа, 16:10
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      ИННА 28 августа, 22:27 АРБЕНИНА НАСИЛУЕТ ГОРДИЕНКО УЖЕ ВТОРОЙ ЭФИР ПОДРЯД, НАВЯЗЫВАЯ ЕЙ ПЕСНИ, КОТОРЫЕ НЕ СООТВЕТСТВУЮТ ЕЕ СУЩНОСТИ.ПЛАТЬЯ,КАБЛУКИ-ЭТО ВСЕ КЛАССНО ,НО ГОРДИЕНКО ГАРМОНИЧНА В СВОЕМ ОБРАЗЕ ПРИКОЛЬНОЙ ДЕВЧОНКИ, ИСПОЛНЯЯ РОК-Н-РОЛЛ .
                      странно что арсену она сделала замечание по поводу того, что нужно "свои" песни и не изменять себе. Зато наташе "миллион алых роз" - просто no comment. Если выбирала не она, а кто-то навязывал, тогда тем более странный комментарий. Наташа нравилась, но куда-то они совсем не туда ушли с выбором песен...
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Инна 31 августа, 17:44
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Арбенина,как и другие тренеры,экспериментирует с образами своих подопечных и ее замечание по поводу Арсена ,действительно, удивило. Эксперименты с Гордиенко ,по моему мнению, неуместны,так как она яркий представитель исполнителей рок-н-ролла и совковая эстрада -не ее стихия.Она выбрала тренером Арбенину из тех соображений,что она "певица рокового направления",а ее заставляют петь "миллион алых роз".Почему Арбенина идет на это-ее ли это идея или она прогибается под продюсеров-непонятно.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Gast 31 августа, 23:25
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Тоже абсолютно недоумеваю... И хоть и не поддерживаю Арсена, коммент Дианы нашла крайне неуместным. Наташа так или иначе хорошо поёт и талант у неё безусловный, но зажечь аудиторию этими подпорченными молью песнями ей всё не удаётся... Очевидно они её саму оставляют равнодушной. - Я просто локти кусаю!!!... что она ведётся...
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      марина 1 сентября, 11:38
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Судя по тому,какая Диана "потухшая" в последних эфирах,то скорее её "переломали".Вспомните какие в начале песни были "Ленинградский рок-рол","Гудбай Америка","Мой друг играет блюз","Вiдпусти","Моя бабушка курит трубку".Кстати ,они с Ликой сами решили спеть её,не поставив в известность Меладзе,я думаю ему это не понравилось.Да и вообще,весь этот фарс,наиграность и купленость Диану подкосило.Нет в ней того драйва и заряженности на борьбу.Ещё и непонятный выбор песен для Наташи.Либо хочет всеми правдами и не правдами вывести в финал ради контракта,и поэтому идут по пути массовости,выбирая то,за что народ проголосует.Либо я вообще не пойму ничего.Считаю нужно плюнуть на всё и сделать всё по своему,и на следующий эфир самим выбрать песню для Наташки,а там хоть трава не расти.Всё равно,скорей всего Иван будет в финале,так почему не зажечь напоследок.Я всё таки в них верю.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • нуся 30 августа, 20:04
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      манера співу дуже схожа до Тіни Кароль. Трішки змінити репертуар було б краще. а так може бути.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • натуся 30 августа, 08:40
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      натуся ты такаю умничка и порвеш их всех с твоей безбашенной харизмой и невероятным умением петь и держатьься на сцене. Ты сссссссссссссссссссупер
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Я 28 августа, 22:40
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Может немного не в тему но где сегодня видео онлайн? Я шоу смотрю по телевизору, а вот результаты голосования и песни на вылет всегда смотрела онлайн на сайте. Абыдна ну!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Николя 29 августа, 19:16
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Ты смотри в Соц сети или на ютубе. можешь вытянуть с рутрекера или же бигфангроуп!=))))
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • ИННА 28 августа, 22:27
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      АРБЕНИНА НАСИЛУЕТ ГОРДИЕНКО УЖЕ ВТОРОЙ ЭФИР ПОДРЯД, НАВЯЗЫВАЯ ЕЙ ПЕСНИ, КОТОРЫЕ НЕ СООТВЕТСТВУЮТ ЕЕ СУЩНОСТИ.ПЛАТЬЯ,КАБЛУКИ-ЭТО ВСЕ КЛАССНО ,НО ГОРДИЕНКО ГАРМОНИЧНА В СВОЕМ ОБРАЗЕ ПРИКОЛЬНОЙ ДЕВЧОНКИ, ИСПОЛНЯЯ РОК-Н-РОЛЛ .
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Burron 28 августа, 23:27
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Судя по всему там не в Арбениной дело, а те кто милионалыхроз подобрали для Наташи - конечно м у д а к и
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      *Na$ti@* 29 августа, 11:54
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Да, согласна что ети песни не подходят Наташе, но даже их она прекрасно поет в отличии от пения Тони..!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Виктория 29 августа, 21:46
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Боюсь, что именно в Арбениной дело... У меня вообще сложилось такое чувство, что из всех 4-х тренеров наименее адекватно оценивает Гордиенко именно Диана. От слов Наташи "голосують за одних і тих самих" хочется громко кричать "Это не так!!! и даже после Роз, кем-то заботливо выбранных, рано опускать руки.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Николя 29 августа, 19:17
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Арбенина там не причем. Им сказали они сделали это очевидно... и не стоит вопить тубишь капсить! Кричать не хорошо!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      совет 30 августа, 16:20
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Да девченке уже ближе к тридцатнику! Сколько она еще попрыгает в этом образе! Коль назвался певицей умей петь все
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Инна 31 августа, 15:28
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Арбениной ближе к сороковнику,но она не перестала исполнять рок-н-ролл и ведет себя далеко не как степенная мотрона-мать двоих детей.На сцене она зажигает похлеще молодых ведь дело не в возрасте,а в состоянии души. По твоей логике ей давно нужно было задуматься о смене репертуара и прикупить себе кресло-качалку.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Gast 31 августа, 23:05
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Sorry, это логика, противоречащая всему хорошему в жизни, тем более в музыке... Плохой совет.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Гость 1 сентября, 23:31
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      По поводу тридцатника: маленькая собачка до смерти щенок.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы