• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Редрум: Логай, Круз, Раді, Матвієнко та інші_3

                    Наживо: Логай проти протестного голосування, а Грачова співатиме про любов

                    Команда тренера
                    28 серпня 2011, 19:52

                    Учасники проекту "Голос країни" знаходяться за два ефіри від фіналу, і боротьба поступово досягає свого піку. Сьогоднішній концерт відкривають спільним виступом дві чудові російські співачки – Тамара Гвердцителі та Діана Арбєніна з піснею "Столиця".

                    Цю тему продовжує Катерина Грачова - вона кожного разу розкриває себе з нового боку і сьогодні продемонструє всю свою любов до Києва. "Моя найголовніша задача – бути дуже жіночною, закоханою в кожен куточок нашого міста. І хоча на сцені я подорожую крізь час, у звичайному житті я дівчина дуже сучасна, - зізнається артистка. - Не уявляю, як люди жили без телефонів та Інтернету. А якби машину часу насправді винайшли, я б не хотіла повернутися у своє минуле. Я завжди живу сьогоднішнім та завтрашнім днем, думаю про майбутнє. Можу лише пригадати веселі та радісні події, але не відчуваю бажання пережити їх знову. Що стосується мого завтра, то я дуже сподіваюся на проходження далі у шоу". Якщо Катя залишиться у півфіналі, то Влад Ситнік не здається їй страшним конкурентом. "Ми з Владом так товаришуємо, що я не вважаю його своїм суперником, він не вселяє у мене страх. Я вважаю його чудовим співаком, розумію, що він той артист, який буде збирати великі зали. Тому я щаслива, що зустріла таку людину на цьому проекті, працюю разом з ним", - посміхається вокалістка. На "Голосі країни" Грачову вразила вся організація процесу, і вона жодного разу не пошкодувала про те, що потрапила на цей проект. "Найбільш дивовижним відкриттям для мене стала команда професіоналів, яка робить це шоу. Музичний продюсер мене вразив своїми професійними та людськими якостями, - резюмує дівчина. - Я рада, що заповнила анкету на участь саме у цьому проекті. І, звичайно, не очікувала, що одного дня глядачі оберуть мене і дадуть мені шанс потрапити до сьогоднішнього концерту. "Голос країни" відкрив мені очі на те, що я можу співати не тільки лірику. Виявляється, я можу бути зовсім іншою: виступати у комедійному жанрі, рухатися на сцені, приміряти казкові образи. Це все нове для мене, але від того ще більш цікаве".

                    Кожен з учасників робить прогнози на майбутнє, і Василь Логай не є виключенням. "В принципі, неможливо, щоб Тоня не стала фіналісткою в нашій команді, незважаючи на голосування "проти", - стверджує артист. - Більш того, я впевнений, що мої прихильники будуть голосувати виключно за мене. Люди, які мене знають, розуміють, що я не підтримую протестне голосування, бо це підступно. Треба робити щось гарне для того, кого ви любите, а не погане тому, хто вам не подобається". Незважаючи на те, що сьогодні Руслана попрощається з кимось зі своїх підопічних, вона не припиняє підтримувати їх до останньої хвилини перед ефіром. "Руслана дає виключно професійні поради, які не цікаві пересічному глядачу. Безумовно, консультує в психологічних питаннях. Психологія виходить на перший план, коли вступають у роль інші рівні умови. А зараз останні зустрічаються все частіше", - пояснює Василь. До речі, сам Логай задоволений тим шляхом, який він пройшов на проекті. "На цьому шоу я здобув увагу до своєї особи в якості артиста. В майбутньому я бачу себе в музиці, і для того, щоб у ній залишитися, потрібно бути помітним. На жаль, це можливо реалізувати як в нашій країні, так і в усьому світі, лише за допомогою появи на телеекрані. Такий найпростіший та найбільш успішний спосіб", - запевняє вокаліст.

                    Нарешті посміхатися на сцені буде Даша Мінєєва, виконуючи легендарний саундтрек з комедії "Діамантова рука". "Нова версія цієї пісні коштувала мені конфлікту з аранжувальником, його була ідея зробити сальсу з "Помоги мне", - розповідає дівчина. - Та інші нюанси були потрібні саме мені, і я отримала те, чого хотіла. На всіх минулих виступах у мене були дуже серйозні образи. Навіть, якщо були динамічні пісні, то вони мали глибокий зміст, а сьогодні зможу побути кокеткою". Той факт, що Дашу жодного разу публіка не назвала своїм фаворитом, її анітрохи не засмучує. "За всіх нас глядачі віддають дуже багато голосів, і те що, я отримую меншу їх частку, не так страшно, - запевняє Мінєєва. - Можливо, я не настільки зрозуміла широкій публіці: мій голос непростий, моя вокальна подача незвична. Я знаю одне – зараз у мене з'явилося багато прихильників за допомогою проекту. Існування мого слухача, який буде ходити на мої концерти, для мене дуже цінне. Чи пройду я далі у шоу, це вже другорядне питання". Свою участь у проекті артистка розглядає виключно у позитивному аспекті. "На "Голосі країни" я усвідомила, що реально співати прості, зрозумілі людям пісні, але так, як це подобається мені, - розмірковує Дар'я. - Тоді створюється продукт, за який мені не соромно, від якого я отримую задоволення, і люди його добре сприймають. Для моєї майбутньої кар'єри це найважливіше відкриття. Я не хочу робити музику, яку буде слухати вузьке коло моїх друзів. Я хочу бути успішною у своїй професії, збирати стадіони". І хай мрії дівчини втіляться у життя!

                    Ваня Ганзера виконуватиме пісню, обрану ще кілька тижнів тому. "Я не змінюю коней на переправі, а тому пісня в мене та сама, яку ми обрали ще після минулого ефіру, - пригадує артист. - Думав, що вона народна, та днями забув слова, почав шукати їх в Інтернеті і дізнався ім'я автора тексту. Це чергова композиція, яку я виконуватиму вперше у своєму житті, і на проекті ще не було нічого з мого звичного репертуару. На перших репетиціях після всіх моїх веселих виступів сьогоднішній здавався занадто сумним, але тепер вже ставлюся до нього менш скептично. Мені ця пісня подобається". Діана Арбєніна – єдиний тренер, яка вчора провела півдня з учасниками своєї команди. "З тренером ми увесь час на телефонному зв'язку, і пісню "Чому я не сокіл" взагалі вибрала мама Діани, - посміхається Іван. - Коли ми займалися підбором репертуару, вона надіслала sms із проханням, аби саме я виконав цю композицію. Діана попросила мене її наспівати і в ту саму мить вирішила, що саме з цим музичним твором я маю вийти на сцену. Я сам вже скучив за українською піснею, тому одразу погодився. Дуже хочеться кожного разу видавати щось нове, неймовірне, рости швидше, ніж я роблю це зараз". До речі, сьогодні вперше на ефір до Ганзери приїде його мама. "У нас вдома господарство велике, і треба було його на когось залишити. Та ми вирішили між собою, що це може бути мій останній ефір, а мама так і не потрапить на це масштабне шоу, не підтримає мене, - припускав співак. - Все-таки мамина заслуга більша за татову в тому, що я на цьому проекті. Та раніше не хотів брати маму на ефір, бо батько сильніший у психологічному плані, а вона обов'язково буде хвилюватися, розплачеться. Мені самому дуже важко перед концертом, а ще й передаються хвилювання батьків".

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Алекс 28 августа, 21:55
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Ну почему же вы не даете ссылок на голосование?!!! Черт-е-что! Нигде не могу найти ссылки!!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Name 28 августа, 23:34
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      http://play.ukr.net/goloskrainy/
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы