• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    батл4_12

                    Наживо: Мартиненко боїться сюрпризів, а Матвієнко переживає через реакцію мами

                    Команда тренера
                    24 липня 2011, 19:46

                    Конкурсну програму сьогодні відкриває підопічна Стаса П'єхи. Пісню "Зозуля" Міла Нітіч запропонувала тренеру та музичному продюсеру сама, і вона всім сподобалася. "Мені трохи набридло вже виступати в однаковому амплуа, втомилася від нього, - зізналася напередодні Міла. – Тому хотіла змінити образ і бути зовсім незвичною. Чи вдасться це мені, оцінювати публіці". Сама Нітіч не тільки захоплюється творчістю Злати Огнєвіч, пісню з репертуару якої вона зараз виконує, але й симпатизує їй як людині. Учасниця "Голосу країни" багато разів прослуховувала оригінал композиції, аби зрозуміти, що саме вона може додати від себе до звучання цього музичного твору. І треба сказати, що "оновлена" Міла Нітіч на сцені ще раз доводить: артистці вдається спів у будь-якому жанрі.

                    Після красивих повільних композицій Дмитру Іващенку випала нагода виконати щось енергійне. "Пісню "She's a lady" вибрав Костянтин Меладзе, вирішивши, що на даному етапі вона найбільше мені підходить, - розповів вокаліст. – І я дуже задоволений, адже хотів виконати щось запальне та динамічне. Звичайно, тепер мій номер передбачає велику кількість рухів, і танці – це ще одна сфера, в якій я намагаюся активно розвиватися. Хореографічний досвід у минулому я маю: займався у танцювальному колективі, а в консерваторії, навіть, брав уроки класичного балету". Крім постановки, найбільше Дмитру подобається його костюм салатового кольору, в якому він собі у дзеркалі нагадує коника. У житті артист надає перевагу яскравому одягу, хоча й у цьому сезоні купив собі купу сірих речей, слідуючи фешн-віянням. Але нинішній сценічний образ цікавий для Іващенка, і він дуже хотів у ньому попрацювати. Не дивно, адже таке оригінальне амплуа ніби створено виключно для того, аби Дмитро міг самовиразитися в усіх сферах одночасно.

                    Олексій Мартиненко, якого в кулуарах вже прозвали головним мачо сьогоднішнього ефіру, виконує пісню не менш популярного російського співака – Діми Білана. У вокаліста наразі проблеми з голосом через хворобу, тому сьогоднішній виступ дається йому досить складно. При підготовці до концерту Мартиненко відмовився від роботи на цілий тиждень і, навіть, на зустрічі зі своїми прихильниками співав упівсили. "Не можу сказати, що це була фан-зустріч, - говорить Олексій. – Я просто зібрав своїх друзів та знайомих, які захоплювалися моєю творчістю ще тоді, коли я жив у Черкасах. Ми гарно провели час у караоке-барі, я виконав три пісні, а потім вже співали всі інші". Що стосується виступу у прямому ефірі, то від режисера-постановника Мартиненко отримав лише одну пораду: менше танців і більше емоцій! В залі артиста підтримують кохана дівчина, мама та друг, і до останнього Олексій вірив, що його виступ пройде без сюрпризів, які минулої неділі не оминули номер Сергія Юрченка. "Дуже сподіваюся, що моя дівчина досидить до кінця на своєму місці, а не опиниться на сцені чи ще деінде, - розмірковував вокаліст. – Я не люблю непередбачуваних ситуацій, краще знати все наперед". До речі, вчора по дорозі на знімальний майданчик Мартиненка кинуло в жар, і в цей момент він для себе зрозумів, що це знак – на першому концерті його обов'язково врятують глядачі. Залишилося дочекатися результатів голосування і перевірити інтуїцію артиста.

                    Наступною на сцену вийшла Антоніна Матвієнко – вперше за час своєї участі у проекті з українською народною піснею. "На першому прямому ефірі мені, звичайно, хотілося виконати щось українською мовою, бо вона мені рідна і я хочу нею співати, - зізналася Тоня. – І коли з-поміж інших музичних творів мені запропонували "Ой верше, мій верше", я зрозуміла, що треба погоджуватися на цю пісню і відстоювати її до останнього. На щастя, мені пішли назустріч". Для свого виконання артистка взяла за основу композицію, заспівану Квіткою Цісик. І хоча мама ніколи не забороняла Антоніні гуляти з хлопцями, як розповідається у тексті пісні, та перше кохання дівчини було так само нещасливим, тільки через невзаємність. До речі, Ніна Матвієнко підтримує сьогодні свою доньку у залі, хоча довго не наважувалася на цей крок. "Мама не хотіла приходити, щоб зайвий раз не привертати увагу до себе, - пояснила Тоня. – Проте люди забувають, що для всіх вона народна артистка, а для мене близька людина, тому її підтримка мені необхідна. До всіх же приходять батьки, а чим я гірша?". Цікаво й те, що це лише другий раз у житті, коли на сцені стоятиме Тоня, а Ніна Митрофанівна буде в цей час глядачем концерту. Через це юна артистка переживає також: хоче, щоб її виступ мамі сподобався.

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Нина 25 июля, 18:27
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      А мне больше всего понравился Алексей Мартынеко!он выложился на 1000000000 процентов!такой лапуляяяяяяяяяяяяяя
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Матвиенко - голос страны!!! 25 июля, 16:34
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Абсолютных универсалов в мире НЕТ!!! Сегодня, 16:26 Зачем Матвиенко петь в других жанрах? Зачем Киркорову петь песни Билана? Зачем Ротару петь песни Пугачёвой? Зачем нужна эта "универсальность"? Каждый певец должен петь только свои песни, те, которые у него лучше всего получаются. Нина Матвиенко заслужила звание "Народный артист Украины". Тоня поёт не хуже, а может даже и лучше, чем мать, но звание "Народный" может не получить, ведь уже выросло целое поколение, которое привыкло слушать только русскоязычную попсу. А мне нравятся украинские народные песни. Не просите и не заставляйте Тоню петь попсу. Мы ею (попсой) уже наелись, хватит.
                      Согласен! Это всё-равно, что просить лучшего шахматиста мира Каспарова проявить себя в балете или вязании носков. Зачем? Каждый делает то, что у него лучше получается. Не Руслана, а мы выбрали Матвиенко в следующий тур. Она достойна 1-го места.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Наташа 25 июля, 17:54
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Що до мене - то мені Тоня Матвієнко взагалі не подобається, вона може співати тільки народні пісні. В будь-якому іншому жанрі , вона не співає. Взагалі не розумію - як за неї могли проголосувати??? Адже , голос країни - на мою думку - повинен співати у різних жанрах!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Golub___ka 14 мая, 08:41
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      А може дійсно їй треба дати час. просто почала ефір з цієї пісні І народу сподобалось адже в наступний тур пройшла завдяки СМС голосуванню . що буде співати далі буде видно .Це вже їх справа з Русланою.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      танюша 25 июля, 19:28
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      але голос краъни це ж наш урраънський голос ы тыльки украънськы пысны
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Абсолютных универсалов в мире НЕТ!!! 25 июля, 16:26
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Зачем Матвиенко петь в других жанрах? Зачем Киркорову петь песни Билана? Зачем Ротару петь песни Пугачёвой? Зачем нужна эта "универсальность"? Каждый певец должен петь только свои песни, те, которые у него лучше всего получаются. Нина Матвиенко заслужила звание "Народный артист Украины". Тоня поёт не хуже, а может даже и лучше, чем мать, но звание "Народный" может не получить, ведь уже выросло целое поколение, которое привыкло слушать только русскоязычную попсу. А мне нравятся украинские народные песни. Не просите и не заставляйте Тоню петь попсу. Мы ею (попсой) уже наелись, хватит.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Галина 25 июля, 14:03
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Нужно было бы брать интервью не только у Нины Матвиенко, но и у родителей (жен, мужей...) других участников. Тем самым организаторы проекта показали бы независимость от влияния известных родственников. Или нужно было бы выступить Нине не в этой передаче, а где-нибудь в ТСН, например, уже после выступления дочери и закрытия голосования. Это же КОНКУРС, и условия должны быть равными абсолютно.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Масяня 13 мая, 21:56
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      О! И здесь мой комент удалили. Я писала, что поддерживаю вас. Ой как волнуются за определенных лиц!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Оксана 25 июля, 12:25
                      9  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Та що ви пристати з цим "Тоня - голос країни". Це її мама голос країни, а на проекті є багато ориганільних і унікальних учасників і голосом і тембром і іншим, які можуть дати країні дійсно щоь нове.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Юлия 25 июля, 10:27
                      8  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Полностью согласна с тем,что Матвиенко надо расширять репертуар,ведь у нас конкурс "Голос краины", а не фольклорно-патриотическое шоу.Почему -то остальные участники могут спеть на любом языке и в разных направлениях.А Матвиенко, что чем-то лучше,что поет только украинское.Уже надоело слушать и смотреть ее выступления.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                      Dyunchik 25 июля, 11:32
                      2  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Чего Вы так взялись за Матвиенко и её репертуар?Вы никогда не слышали,что бы ,например,Поваротти,пел рэп?Или Квитка Цисик пела бы шансон?Тоня великолепно поёт и голос у неё,просто сказочный.Конкурс то называется-"Голос країни", а не "Репертуар країни".Если Вам,не нравится,что-то ,то просто не голосуйте за неё,вот и всё.Хотя,с другой стороны,если смотреть объективно,то у Тони,конкурентов,думаю нет,даже если её недоброжелатели,будут искать возможность влияние её мамы на жури и т.д. и т.п.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Юлия 25 июля, 09:32
                      3  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Несмотря на то, что у Матвиенко несомненно есть талант , для дальнейшего продвижение в этом проекте ей срочно нужно расширять репертуар и менять жанры.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Vbr 25 июля, 08:28
                      1  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Тоня - голос України
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Golub_____ka 25 июля, 08:23
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Тонька - молодець
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • небайдужий 24 июля, 23:42
                      6  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Тоня - the best!!!
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    123
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы