• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Пацанки-2
                • Міняю жінку 4

                    Про шоу

                    Арсен Мірзоян_4

                    Наживо: Мірзоян написав власний текст пісні, а Раді полюбила свій голос на відео

                    Команда тренера
                    21 серпня 2011, 19:54

                    За традицією черговий ефір "Голосу країни" відкривають запрошені гості. Сьогодні це зірки російської естради Володимир Пресняков та Леонід Агутін, які дуетом виконають свою пісню "Аеропорти". Крім того, метри естради ще не раз з'являться сьогодні на сцені в компанії учасників проекту.

                    А змагання серед конкурсантів почне Тоня Матвієнко, яка дивуватиме незвичним амплуа. Дівчина вже сама втомилася експериментувати, проте цей елемент майже неможливо виключити, адже підібрати їй пісню досить важко, навіть, українською мовою. "Небагато є того, що я можу заспівати, тому й чоловічій пісні я рада, - говорить артистка. – Я хоча б розумію, про що співаю. А що стосується критики на мою адресу, то я намагаюся її ігнорувати. Якщо читати всі коментарі в Інтернеті, перехочеться й з дому виходити". Шлях Антоніни на проект був нелегким: два "сліпих прослуховування", два баттли, проте коли настала черга глядачів, то вони назвали її своїм беззаперечним фаворитом. "Я взагалі не уявляла, що так складеться, - зізнається співачка. – Проте позаду лише два ефіри, тому загадувати на майбутнє рано. Розслаблятися не можна, треба бути готовою до всього, а там якось далі буде". За словами Матвієнко, на проекті вона загубила сон та втратила вагу. І доки Тоня намагається відновити рівновагу, знімальна група вже почала шукати дівчині нареченого. Проте невідомо, хто буде проводити кастинг на роль коханого вокалістки. "Відбиратиме хлопців, мабуть, Костянтин Меладзе", - посміхається Антоніна, зауваживши, що про особисте життя поки що й не думає, займається лише творчістю.

                    На зміну експериментальному репертуару у виконанні Стаса Конкіна прийшли справжні хіти. Пісню Міхея і Джуманджи учасник "Голосу країни" запропонував сам. Стас був знайомий з Міхеєм, і тому вирішив присвятити свій виступ його пам'яті. "Я хотів співати "Суку-любов" ще на "сліпому прослуховуванні" і добивався права виконати її кожного ефіру, проте вийшло тільки зараз, - розповідає Конкін. – Навіть, якщо я покину шоу сьогодні, мені не соромно зробити це з такою піснею". Артист зізнається, що все його життя – це історія обраного ним хіта. "Завжди всі мої романи щасливі, проте не позбавлені гострих відчуттів, - посміхається Стас. – Я закоханий в музику, і, навіть, якщо ці стосунки закінчаться погано, наслідки все одно будуть добрі. Той же Бетховен оглух, проте продовжував писати музику. Бах осліп, проте не покинув творчого захоплення. З музикою не може бути поганого фіналу". Крім того, хлопець вважає, що на проекті у нього немає суперників, адже ніхто не співає так, як він. І в цьому вся привабливість "Голосу країни", адже всі вокалісти оригінальні та не схожі між собою.

                    Ештар Раді замахнулася на композицію насправді легендарних виконавців – гурту "Beatles", хоча й співатиме її в досить незвичній обробці. "Я не можу назвати себе прихильницею ліверпульської четвірки, проте із задоволенням слухаю саме таку, "фірмову", музику, - розповідає артистка. – Хочу бути сьогодні зовсім іншою, заново народитися на сцені. Проте мене знову вдягли у сукню, а хочеться чогось простішого у зовнішньому образі: джинси, можливо, піджак, якесь босяцьке вбрання. Мені, в принципі, імпонує така жіночність, проте вона може швидко набриднути глядачам". На проекті Ештар стала більш впевненою у собі: це стосується як вокалу, так і поведінки на сцені. "Я нещодавно розспівувалася і почула у себе такі ноти, які раніше взагалі не могла взяти, - пишається собою дівчина. – Це шоу розкриває мене, і кожного разу хочеться стрибати через себе, аби подобатися публіці. Крім того, стала спокійніше ставитися до себе і свого голосу на відео, раніше терпіти не могла на себе дивитися й слухати!". Та це не виключає самокритики Раді, яка нікуди не поділася. Вокалістка прискіпливо переглядає свої виступи та шукає помилки, аби вже сьогодні вийти на сцену краще підготовленою.

                    На минулому ефірі Арсену Мірзояну не вдалося до кінця вивчити текст своєї пісні, тому сьогодні він вирішив дописати бридж до композиції "Спи собі сама" самостійно, аби хоч якісь слова точно знати напам'ять. Втім, якщо більшість слухачів вважає цей хіт досить романтичним, то для Арсена це не просто балада. "Пісня про кохання має бути такою, щоб в ній не було жодного слова про кохання, - пояснює артист. – Можуть бути натяки, не більше. В мене майже весь репертуар про любов, проте в тексті немає зізнань чи чогось подібного. А пісня "Спи собі сама" - про бажання знати правду, яка іноді ріже слух, проте люди все рівно хочуть її чути". Сам Мірзоян вважає, що казати правду людині в очі зовсім не страшно, адже кожен має право на власну думку. Крім того, хлопцю дали можливість заспівати українською, адже мовне питання у команді Стаса П'єхи ніколи не стає темою для суперечок. "Позиція Стаса полягає в тому, що якщо це "Голос країни", то чому б не співати українською? – продовжує Арсен. – Не варто забувати, де відбувається наше шоу. І я скажу так: я люблю Україну, нашу мову, і більшість своїх пісень пишу саме українською". Питання патріотизму для хлопця досить неоднозначне, проте він стовідсотково може назвати себе патріотом рідного міста, а це вже дуже багато.

                    Сортувати по:
                    даті    
                    популярності    
                    • Матвей 6 сентября, 20:07
                       
                      не згоден
                       
                      згоден
                      Самый нормальный парень на проэкте,и голос есть и реально видно что парень из народа,прошу прщения у Ванечки Ганзеры,но это принародное выхваление Тони Матвиенко не только некрасиво,а просто противно,ладно она показала что то кроме "Ой летiли дикi гуси" я бы ничего не говорил,а так плотное "вылизование".Арсен желаю удачи при паравозом ложи на Запорожсталь наких людей у нас нет.
                      відповісти цитувати
                      поскаржитись на коментар
                    • Надя 22 августа, 20:20
                      4  
                      не згоден
                       
                      згоден
                      "На минулому ефірі Арсену Мірзояну не вдалося до кінця вивчити текст своєї пісні, тому сьогодні він вирішив дописати бридж до композиції "Спи собі сама" самостійно, аби хоч якісь слова точно знати напам'ять." Очень хочется посмотреть этому "умнику" в глаза..... Это же надо такую чушь писать...
                    Гороскоп
                    Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы