• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  Чарівна команда Олександра Пономарьова_6

                  Наживо: містика від Ілларії та примирення Яремчук з матір'ю

                  Команда тренера
                  1 квітня 2012, 20:32

                  Вже традиційно у неділю глядачі з нетерпінням чекають на черговий концерт учасників проекту "Голос країни". Сьогодні буде безліч першоквітневих жартів та першокласних музичних номерів від вихованців Олександра Пономарьова та Олега Скрипки. Останній відкриває концерт талановитою кавер-версією композиції "Hotel California" та неочікуваними перевтіленнями прямо на сцені. Таким Олега Скрипку ви ще точно не бачили!

                  А серед конкурсантів честь співати першим випала Кирилу Туріченку. На ньому лежить подвійна відповідальність, адже тренер підібрав йому композицію, написану музичним продюсером шоу. "Від самого початку мого шляху на проекті я хотів заспівати щось з репертуару Костянтина Меладзе, тому щасливий, що сьогодні виходжу на сцену саме з його піснею, - говорить конкурсант. - Зроблю все для того, щоб мій виступ був цікавим, професійним та виправдав довіру Костянтина до мене". Імпонує Туріченку і змістове наповнення композиції: на його думку, в ній прослідковується певна філософія кохання, а присвятить свій виступ хлопець всім чарівним українкам. Хвилюється Кирил тільки через те, що відкриватиме конкурсну програму. "Місія, яка випала мені, дуже приємна, але і відповідальна водночас. Звісно, переймаюся з цього приводу, - зізнався артист. - Крім того, я з нетерпінням чекаю на коментарі тренерів. Для мене оцінка коучів дуже важлива: я завжди уважно слухаю їхні поради та зауваження, які далі використовую в роботі над собою". Втім, думка публіки також грає далеко не останню роль для Кирила, і він вірить в те, що люди подарують йому можливість продовжити участь у шоу.

                  Переймає естафету у свого колеги по команді Марія Яремчук з піснею переможниці одного з британських талант-шоу. Свій виступ дівчина присвячує мамі, яку образила напередодні її Дня народження. "Хоча я виконую романтичну пісню про кохання, але вона лунатиме для моєї матусі, - говорить Маша. - По-перше, в неї сьогодні свято. По-друге, перед однією з репетицій ми з нею посварилися, і в цьому є моя провина. Тож своїм виступом я хочу водночас і попросити в мами пробачення, і привітати її. Вона – моя найголовніша підтримка в житті, яка мені потрібна завжди". Окрім складного морального стану, артистку також чекають нелегкі випробування, пов'язані зі сценічним вбранням. "Мій образ – це втілення професіоналізму та неймовірної фантазії стилістів, - розповідає учасниця шоу. – Сукня, яку мені пошили, важить більше п'яти кілограмів, адже вона повністю оздоблена бісером. Звісно, це костюм неймовірної краси, але й відчутної ваги. Мені самій цікаво, як я впораюся з таким додатковим навантаженням. Та все рівно наголос хочу зробити не на своєму зовнішньому вигляді, а на щирості, яку я даруватиму глядачам". Лірична пісня вдається Марії просто чудово і, напевне, знайде відгук у серцях людей.

                  У свою чергу, Роман Болдузєв виконуватиме пісню, яку ще минулого ефіру забракували його тренер, музичний продюсер та він сам. Втім, якимось чином думка наставників хлопця змінилася, і на сцену Рома вийде з композицією "Беспризорник". Сам він не надто засмучений з цього приводу, адже все одно викладатиметься на сцені по максимуму: "Сказати, що я радий такому репертуару, не можу. Ситуація склалася досить дивна: ще тиждень тому всі називали мою пісню програшною, а сьогодні я виконуватиму її в прямому ефірі. Я вже не знаю, що думати, але, оскільки немає іншого виходу, зміню цей музичний твір та зроблю його цікавішим, ніж він є". З головним героєм своєї композиції Болдузєв себе не асоціює, адже сам він ніколи з дому не втікав. І взагалі конкурсанту не дуже подобається, що в шоу робиться акцент на його житті, а не творчості. "Я не розумію, чого мене хтось постійно звинувачує в тому, що я хочу викликати у глядачів співчуття, - розмірковує Роман. – Минулого тижня в сюжеті перед моїм виступом я чітко та ясно сказав, що всі проблеми у моїй родині вирішилися, і за це нікому хвилюватися не потрібно. А моя сестра приїхала підтримати мене так само, як до всіх учасників на ефіри приїжджають їхні родичі та друзі. Немає жодної драми, на якій хтось хоче наголосити, і якщо факти виглядають подібним чином на екрані, то я в цьому абсолютно не зацікавлений!". Зараз у Болдузєва єдине бажання, щоб публіка підтримала його як вокаліста, адже на проект "Голос країни" він прийшов демонструвати свій голос та професіоналізм. Крім того, Роман – один з небагатьох учасників, який запевнив, що для репетицій йому вистачило тижня, тому сьогодні він впевнений у своїх силах.

                  І нарешті на зміну вихованцям Олександра Пономарьова на сцену підіймається учасниця команди Олега Скрипки, Ілларія. Вона підготувала містичний та дуже переконливий шоу-номер. "Коли тренер запропонував мені співати "The Phantom of the Opera", я сприйняла це як першоквітневий жарт, - розповідає про підбір репертуару артистка. – Втім, виявилося, що Олег Юрійович говорить серйозно, і в той момент я пережила справжній шок. Трохи пізніше зрозуміла, що така композиція - чудова нагода зробити крок назустріч перевтіленням, тому з великим задоволенням занурилася у вивчення історії цього музичного твору". Виступ співачки буде сповнений фантазійних ефектів, і в житті Ілларії останнім часом також відбувається багато дивних речей. "На вокальній репетиції я майже налякала Олега Скрипку та його помічника: коли закінчила співати пісню, їхні телефони несподівано вимкнулися та деякий час відмовлялися працювати. А коли була репетиція самого номеру, несподівано розбилася камера, - зауважує дівчина. - Подібні загадкові випадки дуже часто супроводжують мене в роботі. На репетиціях з моїм гуртом неодноразово горіли пульти, падали колонки, але я не можу знайти цьому пояснення, і, відверто кажучи, вже навіть не боюся такого. Дуже сподіваюся, що у прямому ефірі телефони глядачів залишаться цілими та неушкодженими, і ніщо не завадить їм підтримати мене". В оригінальному мюзиклі головна героїня співає для свого вчителя, а підопічна Олега Скрипки присвятить частину номеру своєму тренеру. "Коуч – це мій янгол музики на цьому проекті. Він запропонував мені виконати саме цю композицію, повірив у те, що я впораюся з нею, та навіть бере участь у моєму виступі. Звісно, старатимуся для нього", - резюмувала Ілларія.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • Мирослава 4 апреля, 01:09
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Я за Романа Болдузєв а би він ішов до своєї мети
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Катя 2 апреля, 23:54
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    а шкодувати треба хворих і слабких, я думаю Рома Болдузєв не з слабких і людям він сподобався і видно всім в жюрі
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Катя 2 апреля, 23:46
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    до сих пір неприємно було побачити бруд шоу -бізу в обличчі Пономарьова , як він повівся ,крім того що порушив свою професійність .так ще й низько показав себе у коментарях по відношенню до Роми Болдузєва ,нехай НЕ ДУМАЄ ЩО ЛЮДЯМ НЕ ВИДНО ЗІ СТОРОНИ а Ромі бажаю йти до своєї мети , спокійно сприймати дії інших людей, і життя - воно не зовжди справедливе , але удача і везіння бувають
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Станислав 2 апреля, 12:30
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Специально облазл все интернет голосования связанные с проектом и выступлениями. Везде лидирует Туриченко
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Алина 2 апреля, 12:43
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Если бы он лидировал, не был бы в номинации на уход)
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Ольга 2 апреля, 13:42
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ну во-первых, не везде, а во-вторых - Вы делайте все-таки различие между тыканьем в кнопки на сайте, чем обычно занимаются дети лет 12-13, и где можно проголосовать хоть 500 раз с разных аккаунтов, и реальным голосованием за деньги,
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Гость 1 2 апреля, 12:06
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Что вы все нашли в этом Болдузеве?Ничего особенного в нем нет.Ушел с проекта,да и ладно!Лично мне никак не жаль.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Илья 2 апреля, 11:50
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    В первое место Марички я еще могу поверить, потому что они с Ромкой были лидерами. Но в последнее место Болдузева я не верю!!! И по прошлому эфиру и по объявлениям Анатолича ясно, что не голосуют за Туриченко и Безрук! Выбросили просто парня, чтобы не было конкуренции протеже Пономарева!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Алёна 2 апреля, 11:46
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Поддерживаю - уход Ромы Болдузева - это нонсенс. При том, что Александр Пономарев утверждал, что делает свой выбор согласно голосованию зрителей! Кто-нибудь вообще поверит, что Роман Болдузев набрал меньше всех голосов?!...
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Гість 2 апреля, 10:22
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Дуже шкода Романа. Ми ж не можемо перевірити, як настправді проголосували глядачі. Особисто я не вірю, що Яремчук отримала більшість глядацьких симпатій. Підтримую Амелію. Пономарьов повівся бридко.Так кидається в очі, що він відкрито "підіграє" Яремчук. "Зіркова донька" явно переграє, спекулює на прізвищі батька, тому викликає огиду.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Амелія 2 апреля, 09:38
                    5  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Господи, як щкода Болдузєва! Пономарьов повівся огидно! Мало що викинув хлопця, так ще й добив перед тим. "Тобі нема з ким порадитися, мами-тата немає"... З біса, нащо це говорити, коли все одно маєш намір позбутися? Навіщо це фарисейство?? І оце от "Мені ця пісня не сподобалася, тому я тебе викидаю". Чорт забирай, от Діані минулого ефіру теж пісня не подобалася, їй пісню нав"язали,і саме тому вона дала Рождену шанс. А Пономароьов навпаки. Соромно просто за нього. Це ж не по-людськи! Дати заздалегідь програшну пісню, аби був шанс викинути! Авжеж, Туріченко гламурніший, а до дівок пан П. нерівно дишить, тим паче, одна йому бісики пускає, а друга -Доня... Яка ж ганьба!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Мила 2 апреля, 10:45
                    10  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    100% согласна, вчера только вспомнила Арбенину....да понятно она мегачеловек! Да, мне тож резанула слух Понамарева речь, и песня - забери меня мама, которой у него нет, тоже жестоко..... его жалко как талант, шоу потеряло многое!!!!!!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • клейнод 2 апреля, 00:49
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Кирилл Туриченко -лучший в сегодняшнем эфире. Кирилл, за тебя болеют все преподаватели и студенты твоей "альма-матер" - Пивдэнноукраинского национального педагогического университета имени К. Д.Ушинского!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Яна 2 апреля, 07:53
                    4  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Мені Яремчук сьогодні найбільше сподобалась...
                    Гість 2 апреля, 10:23
                    3  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Тим, що "ламалась, як житній пряник"?
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    Алла 2 апреля, 10:41
                    7  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Далеко не все преподаватели и студенты не вводите в заблуждение!!!!! Выступление Кирилла было далеко не лучшим его выступлением и далеко не лучше других участников! Подписывайтесь только за себя!!!!!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                    тамара 3 апреля, 09:07
                    2  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Признайтесь, что за вашего Киррила больше чем вы болеет его продюсер, который, к тому же - один из сопрдюссеров канала "1+1"
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  12
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы