• Канал 1+1 up_down
  • Канал 2+2
    • Канал ТЕТ up_down
    • Канал СИТИ
      • ТСН.ua
        • Женский портал
          • Автомобильный портал
            • Голос країни
              • Міняю жінку 5

                  Про шоу

                  вокальні бої_9

                  Наживо: Моняк не проміняла класику на естраду, а Ковальова почала хвилюватися

                  Команда тренера
                  18 березня 2012, 21:00

                  Підопічна Валерії, Ангеліна Моняк, дивуватиме нестандартним звучанням саундтреку до кінострічки "Хрещений батько". Пісню, яку хоча б раз чув, напевне, кожен, дівчина виконає у класичній манері. І незважаючи на її бажання спробувати себе в естрадному співі, поки що, за порадою музичного продюсера шоу, Ангеліна продовжує демонструвати свій академічний вокал. "Я хотіла виконати "Summertime", проте композиція "Speak softly" також дуже класна, її всі люблять і тепер почують у новій обробці, - зауважує Моняк. – Думаю, ніхто не пошкодує, що я знову співатиму у класичному стилі. Крім того, я знаю, що Костянтину Меладзе дуже подобається саме мій академічний вокал. Мені це приємно, тому поки що я вирішила бути вірною тому образу, в якому мене до цього моменту бачили глядачі". На час виступу Ангеліні доведеться перевтілитися на романтичну Джульєтту, але ця героїня, незважаючи на юний вік, співачці не близька. "Я ніколи не страждала від нерозділеного кохання, - пояснює дівчина. – Проте, виконуючи свою пісню, я відчуваю ніжність, яка притаманна моєму персонажу. І хоча тут я не зможу видати всю свою енергію, мені, як кожному оперному співаку, близька акторська гра, тому спробую вжитися в образ, не надто близький мені за характером". А біла довга сукня та легкий макіяж мають допомогти Моняк в її стараннях.

                  Після лірики обов'язково настає час запальних танців, а хто може бути драйвовішим за Василя Жадана? Досвідчений співак взявся за композицію з індійської мелодрами "Танцюрист диско" і виконає її мовою оригіналу. "Пісня "Goron Ki Na Kalon Ki" вже давно мені знайома: з нею на сцену я виходжу останні кілька років, а знаю її, мабуть, років 20, - зізнається Василь. – Саме тому жодних труднощів з підготовкою до виступу у мене не було. Більше того, композиція дуже сподобалася музичному продюсеру та моєму тренеру, тому ми обрали її для першого прямого ефіру одноголосно". Звісно, вокаліст воліє заспівати й щось душевне, проте серед ліричних творів він надає перевагу виключно своїм авторським та українським легендарним пісням. "Я дуже хочу заспівати українською мовою, бо, мабуть, цього від мене глядачі не очікують, - продовжує Жадан. – Та я чудово нею володію, і краще нашої солов'їної мови для співу взагалі немає! Дуже гарні є композиції в моєму репертуарі: "Чорнобривці", "Пісня про матір", "Пісня про рушник", - сподіваюся, я ще матиму можливість вийти з ними на сцену". На думку конкурсанта, конкуренції на проекті немає, а задоволення людей від його виступу грає для нього важливішу роль за кількість надісланих глядачами sms-повідомлень.

                  Не за результат, а за якість свого виступу переймається і Христина Ковальова. На попередніх етапах перед виходом на сцену дівчина взагалі не хвилювалася, проте важливість прямих ефірів дається взнаки. "Ще до участі в шоу "Голос країни" я навіть уявити не могла, що на такому проекті не буду взагалі переживати, але до цього моменту саме так все і відбувалося, - дивується сама собі артистка. – Звичайно, безпосередньо перед виступом завжди є невеличке хвилювання, яке необхідне мені для драйву, але з першою нотою воно зникає. Сподіваюся, що і зараз пісня мене вилікує, і на сцені мені нічого не завадить". Виконуватиме Христина справжній хіт з репертуару нині покійної Емі Уайнхауз під назвою "Rehab". Незважаючи на те, що вокалістці дуже подобається творчість цієї зірки, Ковальова не наважилася сама попросити у тренера виконати її пісню. "Під час підбору репертуару мені не стало сміливості запропонувати композицію Емі, але вже на репетиції Олег Скрипка сам її мені дав. В той момент мені здалося, що він прочитав мої думки, - пригадує Христина. - Я одразу погодилася, адже у своєму виступі зможу втілити образ пустотливої дівчинки, який дуже хотіла показати на проекті". Як зізнається учасниця, саме такі характер та поведінка їй близькі.

                  У захваті від своєї композиції також Наталія Пічкур, яка продовжує виконувати на проекті іноземні хіти. Цього разу їй дістався динамічний музичний трек "Hey (Nah Neh Nah)" співачки Вайї Кон Діоз. "Мені хочеться заспівати рідною мовою, проте танцювальна стилістика поки що не набридла. Енергійні рухи допомагають мені виразити сутність пісні. Тим більше, це ж я тільки вдруге буду виконувати щось таке дискотечне, - посміхається Наташа. – Ось, наприклад, в ефірі "Сніданку з 1+1" я заспівала днями "Арлекіно", тому якась частина глядачів мала почути, що я є різноплановим артистом. Можливо, пізніше, про це дізнається більша кількість людей, коли я зміню амплуа тут, на "Голосі країни". Пічкур – одна з небагатьох співачок, яка обома руками "за" будь-які експерименти стосовно власної творчості, тому не бажає зупинятися на досягнутому. "Мені на шоу подобається все: мій образ, постановка номеру, простір для впровадження у життя чогось нового, - захоплено говорить конкурсантка. – Тут я знайшла своє натхнення, тут я отримую масу емоцій та переживань. Давно такого творчого сплеску у мене не було, і я намагаюся насолоджуватися кожною миттю". Наталія обіцяє, що не засмутиться, якщо не пройде у шоу далі, проте готує репертуар для подальших ефірів, адже він завжди може стати їй у нагоді.

                  Сортувати по:
                  даті    
                  популярності    
                  • яяяяя 27 марта, 20:13
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    SERUY 18 марта, 22:27 Ангеліна Маняк мае бути ПЕРЕМОЖЦЕМ!.ТАКИХ ВОКАЛЬНИХ ДАННИХ ТРЕБА ЩЕ ПОШУКАТИ.
                    от і пошукайте, Ви прозрієте , коли зрозумієте, скільти таких "вокальних даних" є в кожному музучилищі, не кажучи вже про консерваторію.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • Наталья 20 марта, 13:54
                    1  
                    не згоден
                     
                    згоден
                    SERUY 18 марта, 22:27 Ангеліна Маняк мае бути ПЕРЕМОЖЦЕМ!.ТАКИХ ВОКАЛЬНИХ ДАННИХ ТРЕБА ЩЕ ПОШУКАТИ.
                    Абсолютно согласна.Она и Иллария-это просто чудо какое-то!
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  • SERUY 18 марта, 22:27
                     
                    не згоден
                     
                    згоден
                    Ангеліна Маняк мае бути ПЕРЕМОЖЦЕМ!.ТАКИХ ВОКАЛЬНИХ ДАННИХ ТРЕБА ЩЕ ПОШУКАТИ.
                    відповісти цитувати
                    поскаржитись на коментар
                  Гороскоп
                  Овен Телец Близнецы Рак Лев Дева Весы Скорпион Стрелец Козерог Водолей Рыбы